Austrija, Gerlitzen, Sonnenhotel Zaubek

Sonnenhotel ZAUBEK , Gerlitzen, Austrija

Položaj: na 1.500 m2 nadmorske visine, 400 metara od glavne žičare, od apartmanskog naselja Almresort (100 m) vodi ski put do skijališta (za vrijeme dobrih snježnjih uvjeta), do hotela se stiže cestom iz Treffena. Pri kraju mjesta Treffen skrenuti desno prema Kanzelhöhe / Gerlitzenalpe pa cestom uz brdo do rampe – na rampi uzeti karticu za parking koja se potvrđuje u hotelu prilikom odjave (besplatno za goste hotela)
Hotelska ponuda: restoran, bar, bazen, sauna, spa i wellness centar, wi-fi, parkiralište, prostorija za ski opremu, igraonica za djecu, stolni nogomet, play station
Sobe: panoramski pogled, sat TV flat screen, bračni ležaj, sef
Prehrana: buffet doručak, večera klasično posluživanje uz odabir menija, salatni buffet i hladna predjela
Kućni ljubimci: na upit

Popusti: 2 odrasle osobe i dijete na pomoćnom ležaju do 6 godina 100%; 2 odrasle osobe i dijete na pomoćnom ležaju 6-12 godina 50%; 2 odrasle osobe i dijete na pomoćnom ležaju stariji od 12 godina 25%.
Doplata na recepciji: za boravišnu pristojbu 3,60 Eur po osobi dnevno.

NOVO!!! SKI garancija povrata uplate uzrokovane epidemijom COVID-19
U slučaju da matična ili odredišna zemlja proglasi epidemiju, ili da službeno granice budu zatvorene, ili da tranzitna ili odredišna destinacija dođe na crvenu listu od strane nadležne institucije (što bi podrazumijevalo obveznu karantenu po povratku u prebivalište), a koje bi putniku onemogućavale dolazak u destinaciju, organizator putovanja omogućuje storno skijaškog aranžmana do 3 dana prije usluge uz garanciju povrata 95% iznosa rezervacije u roku od 14 dana od otkaza putovanja. Agencija zadržava pravo naplate 5% administrativno – manipulativnih troškova po rezervaciji. Povrat iznosa nije moguć u slučaju ako nadležne institucije proglase da se putovanje ne preporučuje.

Za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane agencije PALMA travel!

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Austrija, Gerlitzen, Sonnenhotel Zaubek
  Sonnenhotel ZAUBEK 4*
  Gerlitzen
  3.1.-16.1. - 7 POL od 4130 kn
  16.1.-30.1. - 7 POL od 3850 kn
  + GRATIS dijete do 6 g.