Austrija, Kals, Hotel Gradonna Chalet 4*

GRADONNA MOUNTAIN RESORT 4*s Kals  
U naselju nije dozvoljen promet automobilima, a svi gosti smješteni u dijelu naselja sa kućama (chalets) imaju 1 besplatno parkirno mjesto po smještajnoj jedinici u garaži hotela.

GRADONNA Chalet , Kals, Austrija
SKI IN – SKI OUT

Položaj: na 1325 m/nmv, na skijalištu
1/4-8 chalet classic: od 80-120 m2, 2 ili 4 dvokrevetne sobe (ovisno o broju osoba u chaletu), dnevni boravak sa kaminom i kompletno opremljenom kuhinjom (perilica suđa, perilica veša, aparat za kavu, sušilica veša), terasa ili balkon, 2 kupaonice/wc-a (ukoliko boravi 6 i više osoba), sat TV, wi-fi (besplatno), infracrvena kabina, prostorija za ski opremu, sef, dječji klub za djecu od 3 g. od 09:00-21:00 sat (svaki dan osim subotom), sportski programi (npr. joga) uključeni u cijenu

Napomena: obavezan depozit u iznosu 250 Eur po apartmanu tjedno (ukoliko nema počinjene štete, depozit se vraća prilikom odjave). Mogućnost doplate za korištenje wellnessa u hotelu Gradonna.

Cijena uključuje: najam Chaleta, završno čišćenje, potrošnju struje, grijanje, 1 parkirno mjesto u garaži hotela Gradonna.
Doplate na recepciji: za boravišnu pristojbu, za depozit 250 Eur po apartmanu tjedno (ukoliko nema počinjene štete, depozit se vraća prilikom odjave), za korištenje wellnessa u hotelu Gradonna.

NOVO!!! SKI garancija povrata uplate uzrokovane epidemijom COVID-19
U slučaju da matična ili odredišna zemlja proglasi epidemiju, ili da službeno granice budu zatvorene, ili da tranzitna ili odredišna destinacija dođe na crvenu listu od strane nadležne institucije (što bi podrazumijevalo obveznu karantenu po povratku u prebivalište), a koje bi putniku onemogućavale dolazak u destinaciju, organizator putovanja omogućuje storno skijaškog aranžmana do 3 dana prije usluge uz garanciju povrata 95% iznosa rezervacije u roku od 14 dana od otkaza putovanja. Agencija zadržava pravo naplate 5% administrativno – manipulativnih troškova po rezervaciji. Povrat iznosa nije moguć u slučaju ako nadležne institucije proglase da se putovanje ne preporučuje.

Za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane agencije PALMA travel!

Brzi upit

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Austrija, Kals, Scol Sporthotel Großglockner
  Scol Spothotel Großglockner 3*
  Kals
  2.1.-9.1. - 7 PUNIH PANSIONA od 4550 kn
  9.1.-16.1. - 4 PUNA PANSIONA od 2075 kn
  16.1.-30.1. - 4 PUNA PANSIONA od 2265 kn
  Austrija, Kals, Hotel Gradonna Chalet 4*
  Gradonna Chalet 4*
  SKI IN - SKI OUT
  Kals
  2.1.-9.1. - 7 noći apartman za 4 osobe od 24.150 kn
  9.1.-30.1. - 7 noći apartman za 4 osobe od 20.300 kn
  Austrija, Kals, Hotel Gradonna Mountain Resort 4*S
  Hotel Gradonna Mountain Resort 4*S
  SKI IN - SKI OUT
  Kals
  2.1.-9.1. - 7 POL od 8960 kn
  9.1.-30.1. - 7 POL od 7700 kn
  +GRATIS za djecu do 3 g. *uključen popodnevni snack