Austrija, Matrei, Hotel Hinteregger

Hotel HINTEREGGER , Matrei, Austrija

Položaj: u centru Matrei, 50 m od stajališta ski busa, cca 800 m od žičare Goldried Bahn, 27 km od Lienza
Hotelska ponuda: restoran, bar, wellness područje na 150 m2, nova sauna sa panoramskim staklom i predivnim pogledom na planine (otvorena od 15:00 do 20:00 sati), vanjski bazen, wi-fi, parking, lift, prostorija za ski opremu
Sobe: nalaze se u glavnoj zgradi (nisu u novom dijelu „Hinteregger“), sat TV, telefon, tuš u kupaonici, sobe 1/2+1 cca 22 m2, soba 1/2+2 cca 25 m2 sa sofom na razvlačenje za djecu (za max 2 odrasle osobe + 2 djece do 16 godina)
Prehrana: buffet doručak, večera izbor 3 menija
Kućni ljubimci: dopušteni (doplata 10 Eur dnevno)

VIŠE O ŠKOLI SKIJANJA PRONAĐITE OVDJE !

Popusti: 2 odrasle osobe i dijete (prvo i drugo) na pomoćnom ležaju do 12 godina 100%; 2 odrasle osobe i osoba (prvo i drugo) na pomoćnom ležaju od 12-16 godina 50%; 2 odrasle osobe i dijete (prvo i drugo) na pomoćnom ležaju stariji od 16 godina 30%.
Cijena uključuje: buffet doručak, večera izbor 3 menija, korištenje SPA područja, poseban popust za goste na najam ili servis ski opreme pri „Skischule Exklusiv” (nalazi se na donjoj stanici gondola Matrei).
Doplate na recepciji: za boravišnu pristojbu 2 Eur po osobi i danu (za osobe starije od 15 godina), za kućnog ljubimca 10 Eur dnevno.

NOVO!!! SKI garancija povrata uplate uzrokovane epidemijom COVID-19
U slučaju da matična ili odredišna zemlja proglasi epidemiju, ili da službeno granice budu zatvorene, ili da tranzitna ili odredišna destinacija dođe na crvenu listu od strane nadležne institucije (što bi podrazumijevalo obveznu karantenu po povratku u prebivalište), a koje bi putniku onemogućavale dolazak u destinaciju, organizator putovanja omogućuje storno skijaškog aranžmana do 3 dana prije usluge uz garanciju povrata 95% iznosa rezervacije u roku od 14 dana od otkaza putovanja. Agencija zadržava pravo naplate 5% administrativno – manipulativnih troškova po rezervaciji. Povrat iznosa nije moguć u slučaju ako nadležne institucije proglase da se putovanje ne preporučuje.

Za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane agencije PALMA travel!

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Austrija, Matrei, Hotel i apartmani Goldried
  Hotel i apartmani Goldried 3*
  Matrei
  FIRST MINUTE 5% POPUSTA do 30.10.
  2.1.-9.1. - 7 POL od 4722 kn
  2.1.-9.1. - apartman od 8445 kn za 4 osobe
  ! SKI ŠKOLA NA HRVATSKOM!
  Austrija, Matrei, Hotel Hinteregger
  Hotel Hinteregger 3*
  Matrei
  2.1.-30.1. - 7 POL od 3920 kn
  + GRATIS dvoje djece do 12 g.
  SKI ŠKOLA NA HRVATSKOM od 2.1.-9.1.
  Austrija, Matrei, Hotel Rauter
  Hotel Rauter 4*
  Matrei
  FIRST MINUTE 10% POPUSTA do 31.10.
  26.12.-9.1. - 7 POL od 5105 kn
  + GRATIS dijete do 4 g.
  ! SKI ŠKOLA NA HRVATSKOM od 2.1.-9.1.