Austrija, Schladming, Hotel Ferienalm

Hotel FERIENALM , Schladming, Austrija

Položaj: 800 m od centra Schladminga, 50 m od stajališta ski busa, 1 km od žičare Planai
Hotelska ponuda: restoran, bar, terasa, wi-fi (besplatno), sef na recepciji, prostorija za ski opremu, parkiralište (besplatno), lift
Sobe: cca 22 m2, isključivo dvokrevetne, balkon ili terasa, sat TV, sušilo za kosu
Prehrana: buffet doručak, večera izbor menija, salatni buffet
Kućni ljubimci: dopušteni (uz doplatu 12 Eur dnevno)

Cijena uključuje: buffet doručak, večeru izbor menija, salatni buffet, božićnu večeru 24.12., novogodišnju večeru 31.12.
Doplate na recepciji: za boravišnu pristojbu 2,50 Eur po osobi i danu (za osobe starije od 15 godina), za kućnog ljubimca 12 Eur dnevno, za dječji krevetić 5 Eur dnevno.

NOVO!!! SKI garancija povrata uplate uzrokovane epidemijom COVID-19
U slučaju da matična ili odredišna zemlja proglasi epidemiju, ili da službeno granice budu zatvorene, ili da tranzitna ili odredišna destinacija dođe na crvenu listu od strane nadležne institucije (što bi podrazumijevalo obveznu karantenu po povratku u prebivalište), a koje bi putniku onemogućavale dolazak u destinaciju, organizator putovanja omogućuje storno skijaškog aranžmana do 3 dana prije usluge uz garanciju povrata 95% iznosa rezervacije u roku od 14 dana od otkaza putovanja. Agencija zadržava pravo naplate 5% administrativno – manipulativnih troškova po rezervaciji. Povrat iznosa nije moguć u slučaju ako nadležne institucije proglase da se putovanje ne preporučuje.

Za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane agencije PALMA travel!

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Austrija, Schladming, Sporthotel Royer
  Sporthotel Royer 4*S
  Schladming
  2.1.-30.1. - 7 POL od 7910 kn
  Austrija, Schladming, Hotel Ferienalm
  Hotel Ferienalm 4*
  Schladming
  3.1.-10.1. - 7 POL od 8540 kn
  10.1.-24.1. - 7 POL od 5340 kn