Austrija, Turracher Höhe, Apartmansko naselje ALPENPARK

Alpenpark Turracher Hohe

Apartmansko naselje ALPENPARK, Turracher Höhe , Austrija

Naselje luksuzno opremljenih kućica s vlastitom saunom i whirlpoolom

Položaj: 500 m od skijališta, 100 m od prve stanice ski busa (raspored prijevoza na recepciji)
Chalet: balkon ili terasa, kuhinja, pećnica, zamrzivač, perilica suđa, kuhinjske krpe, sat TV, sušilo za kosu (besplatno korištenje, zatražiti na recepciji), wifi
1/8 Chalet tip A „Zirbenwald I“: 120-130 m2, 2 spavaće sobe, 2 sobe sa krevetima na kat, 2 kupaonice, dnevni boravak sa kuhinjskom nišom
1/11 Chalet tip B „Zirbenwald II“: 130-140 m2, 4 spavaće sobe, 1 soba s krevetima na kat, 2 kupaonice, dnevni boravak sa kuhinjskom nišom
Napomena: opisi apartmana su osnovni, dio spavaćih soba ima krevete na kat, apartmani su većinom dvoetažni i svaka kućica je drugačija. Moguća je doplata za dodatne osobe u Chaletu.
Cijena uključuje: potrošnju el. energije, vode i grijanje.
Doplate na recepciji naselja: za završno čišćenje 215 Eur; depozit 350 Eur; obavezna doplata za posteljinu i ručnike 14 Eur po osobi.
apartman 1/2 tip A “Enzian”: cca 32 m2, sve u jednom prostoru, dnevna soba s kuhinjskom nišom, balkon, kupaonica
apartman 1/2-4 tip B “Edelweiss”: cca 50 m2, 1 spavaća soba, hodnik u kojem se nalazi krevet na kat, dnevna soba s kuhinjskom nišom
Cijena uključuje: potrošnju el. energije, vode i grijanje.
Doplate na recepciji naselja: za završno čišćenje 60 Eur za Enzian, 90 Eur za Edelweiss; depozit 100 Eur; obavezna doplata za posteljinu i ručnike 12 Eur po osobi.

Trenutno nema akcija
*akcije se primjenjuju na cijene niže u tablici

Cijena uključuje: potrošnju električne energije, potrošnju vode, grijanje.
Doplate na recepciji: za završno čišćenje Chaleta 215 Eur; depozit 350 Eur; obavezna doplata za posteljinu i ručnike 14 Eur po osobi, za završno čišćenje apartmana 60 Eur za Enzian, 90 Eur za Edelweiss, depozit 100 Eur; obavezna doplata za posteljinu i ručnike 12 Eur po osobi, za boravišnu pristojba 2,50 Eur po osobi dnevno (za osobe starije od 15 godina).

NOVO!!! SKI garancija povrata uplate uzrokovane epidemijom COVID-19
U slučaju da matična ili odredišna zemlja proglasi epidemiju, ili da službeno granice budu zatvorene, ili da tranzitna ili odredišna destinacija dođe na crvenu listu od strane nadležne institucije (što bi podrazumijevalo obveznu karantenu po povratku u prebivalište), a koje bi putniku onemogućavale dolazak u destinaciju, organizator putovanja omogućuje storno skijaškog aranžmana do 3 dana prije usluge uz garanciju povrata 95% iznosa rezervacije u roku od 14 dana od otkaza putovanja. Agencija zadržava pravo naplate 5% administrativno – manipulativnih troškova po rezervaciji. Povrat iznosa nije moguć u slučaju ako nadležne institucije proglase da se putovanje ne preporučuje.

Za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane agencije PALMA travel!

Brzi upit

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Austrija, Gerlitzen, Hotel eduCARE 4*
  Sonnenhotel ZAUBEK 4*
  Gerlitzen
  3.1.-16.1. - 7 POL od 4130 kn
  16.1.-30.1. - 7 POL od 3850 kn
  + GRATIS dijete do 6 g.