Austrija, Turracher Höhe, PANORAMA Hotel Turracher Höhe 4*

Turracher Höhe, PANORAMA Hotel Turracher Höhe

PANORAMA Hotel Turracher Höhe 4*, Turracher Höhe , Austrija

Naselje luksuzno opremljenih kućica s vlastitom saunom i whirlpoolom

Položaj: uz jezero Turracher See, 50 m od žičare, na 1.800 m n/v
Hotelska ponuda: restoran, bar, terasa, unutarnji bazen, dječji tobogan, SPA područje na cca 400 m2 (Kneipp, saune, fitness, prostorija za opuštanje, masaža uz doplatu), wi-fi (besplatan), parking (uz doplatu 6 Eur dnevno), garažu (uz doplatu 6 Eur dnevno), prostorija za ski opremu, lift
Sobe: sat TV, balkon, sušilo za kosu, telefon, sobe 1/2+2 tip Nockberge cca 26 m2, primjerene za 2 odrasle osobe i 2 djece do 10 godina
Prehrana: buffet doručak, večera klasično posluživanje
Kućni ljubimci: dopušteni (doplata 15 Eur dnevno)

FIRST MINUTE -10% popust za rezervacije do 30.11.2021.
*akcije se primjenjuju na cijene niže u tablici

Popusti: 2 odrasle osobe i dijete na pomoćnom ležaju do 6 godina 100%; 2 odrasle osobe i dijete na pomoćnom ležaju 6-10 godina 65%; 2 odrasle osobe i dijete na pomoćnom ležaju 10-15 godina 55%.
Cijena uključuje: uslugu polupansion, korištenje SPA područja, wi-fi.
Doplate na recepciji: za boravišnu pristojbu 2,60 Eur po osobi dnevno (za osobe starije od 15 godina), za garažu 6 Eur dnevno, za parking 6 Eur dnevno.

NOVO!!! SKI garancija povrata uplate uzrokovane epidemijom COVID-19
U slučaju da matična ili odredišna zemlja proglasi epidemiju, ili da službeno granice budu zatvorene, ili da tranzitna ili odredišna destinacija dođe na crvenu listu od strane nadležne institucije (što bi podrazumijevalo obveznu karantenu po povratku u prebivalište), a koje bi putniku onemogućavale dolazak u destinaciju, organizator putovanja omogućuje storno skijaškog aranžmana do 3 dana prije usluge uz garanciju povrata 95% iznosa rezervacije u roku od 14 dana od otkaza putovanja. Agencija zadržava pravo naplate 5% administrativno – manipulativnih troškova po rezervaciji. Povrat iznosa nije moguć u slučaju ako nadležne institucije proglase da se putovanje ne preporučuje.

Za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane agencije PALMA travel!

Brzi upit

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Austrija, Gerlitzen, Hotel eduCARE 4*
  Sonnenhotel ZAUBEK 4*
  Gerlitzen
  3.1.-16.1. - 7 POL od 4130 kn
  16.1.-30.1. - 7 POL od 3850 kn
  + GRATIS dijete do 6 g.