ADVENT BEČ

Print Friendly, PDF & Email
BEČ ADVENT

ADVENT BEČ
2 dana autobusom iz Zagreba
25.11.2023. 02.12.2023. 09.12.2023. 16.12.2023. Garantirano

1. dan ZAGREB – BEČ
Polazak autobusa iz Zagreba (točno mjesto polaska u završnoj obavijesti prije putovanja) u 06:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Beča uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Beč. Šetnja gradom i slobodno vrijeme za za shopping i uživanje u blagdanskom ugođaju austrijske prijestolnice. Pratitelj putovanja dati će niz prijedloga kako možete iskoristiti Vaše vrijeme u Beču.
Predlažemo posjet slavnim bečkim kavanama-slastičarnicama, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse, šetnju božićnim sajmovima ili ručak uz pravi veliki bečki odrezak. Moguć individualni posjet brojnim bečkim muzejima (povijesno-umjetnički muzej KHM, grafička zbirka Albertina, carski apartmani, Kunstforum, muzeji Museumsquartiera itd.). Uživajte u svjetlucavim ukrasima, mirisu kuhanog vina, kupovini božićnih poklona… Smještaj u hotel u Beču. Noćenje.
2.dan BEČ – ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela. Panoramski razgled grada autobusom: Ring – Trg Marije TerezijeParlament – gradska vijećnica – Hofburg – UN city – Prater – mostovi na Dunavu. Šetnja do katedrale svetog Stjepana. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za dodatne posjete božićnim sajmovima, muzejima ili ručak. Vožnja do dvorca Schönbrunn, ljetne rezidencije Habsburgovaca. Mogućnost za individualan obilazak dvorca (posjet unutarnjim prostorijama dvorca ovisan je u ukupnom broju posjetitelja i mogućnosti dobivanja satnice ulaza), posjet muzeju carskih kočija, božićnom sajmu ispred dvorca kao i šetnja velikim parkom do vidikovca-Gloriette. U 17:00 sati polazak za Zagreb. Vožnja kroz Austriju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem. Dolazak Zagreb u kasnim satima.

***Važna napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja. Subotom u vrijeme Adventa u Beču je posebna regulacija prometa, te je kretanje turističkih autobusa ograničeno. Redoslijed putovanja prilagođen je prometnim i gradskim propisima. Organizacija održavanja božićnih sajmova u isključivoj je nadležnosti gradskih vlasti i mjesnih turističkih ureda. Božićni su sajmovi već svi otvoreni I za datum putovanja 25.11.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:
FIRST MINUTE CIJENA: 125€
REDOVNA CIJENA: 130,00€

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
Prijevoz turističkim autobusom
Turističkog pratitelja tijekom putovanja
Sve razglede prema programu
1 noćenje s doručkom sa smještajem u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Beču
Razgledavanja prema programu
jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (informativne cijene koje mogu biti podložne promjeni): Ulaznicu za dvorac Schönbrunn, Imperial tura odrasli 24 EUR, mladi do 18 godina 17 EUR ( ulaznica uključuje audio slušalice na jednom od stranih jezika ili tekst na hrvatskom jeziku, mogućnost i vrijeme ulaza u dvorac određeno je ukupnim brojem posjetilaca i sigurnosnim mjerama, organizator putovanja ne jamči mogućnost ulaska u unutarnje prostorije dvorca) . Informativne cijene ulaznica za muzeje u Beču (mogu biti podložne promjeni):
ulaznica za Povijesno-umjetnički muzej KHM 21 EUR
Albertina 18,90 EUR,
Carska riznica 14 EUR
Akvarij Haus des Meeres i Aqua Terra Zoo 21,90 EUR
Veliki kotač Riesenrad u Prateru 13,50 EUR
Muzej carskih kočija 12 EUR
Karte javnog prijevoza u Beču: pojedinačna karta 2,40 EUR, pojedinačna karta koja se kupuje u tramvaju 2,60 EUR, dnevna karta 24 sata 8 EUR dodatne sadržaje I troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode(piće, dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.) gradske vodiče fakultativne sadržaje

DOPLATE I POPUSTI:
Moguće doplate:
doplatu za jednokrevetnu sobu 48 EUR / 361,66 kn

Popusti:
Treća osoba na pomoćnom ležaju bez popusta.
Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu
prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i
podložna provjeri prilikom rezervacije.
• sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 113,02 kn / 15 EUR
• sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 113,02 kn / 15 EUR
• sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 113,02 kn / 15 EUR
• bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 52,74 kn / 7 EUR

NAPOMENA: Zbog upotrebe različitih tipova autobusa i prijevoznika, te različitosti numeracije sjedala u autobusima, organizator putovanja može uz doplatu garantirati traženi broj sjedala, no ne može garantirati položaj sjedala u autobusu : lijeva ili desna strana autobusa, kao niti da li je sjedalo do prozora ili do prolaza.

VAŽNE INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo Vam mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta i cijena ulaznica navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 21 dan dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!) Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
• gotovina, internet bankarstvo
• kreditne kartice: Diners, Maestro, Visa, Mastercard
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator MONDO TRAVEL d.o.o; HR-AB-01-080093516. Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, Mondo Travel ima kod osiguravajućeg društva UNIQA osiguranje d.d Zagreb, sklopljene ugovore za razdoblje od 14.9.2022. do 14.9.2023.; broj 45-7002852780 za policu osiguranja jamčevina turističkih paket aranžmana, te policu broj: 11-7002852785 za osiguranje od odgovornosti za štetu koju
prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket-aranžman. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH,
www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn
Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti agencije Mondo travel.

*First minute cijena važeća za uplate do određenog datuma prije polaska ili do popunjenja mjesta!
Napomena: zadržavamo pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku te ne garantiramo raspoloživost slobodnih mjesta

na polasku/polascima. Važeću cijenu i informaciju o raspoloživosti dobiti ćete u ponudi po vašem upitu.

Kontaktirajte nas

  NOSITELJ REZERVACIJE

  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)

  PODACI O SMJEŠTAJU

  OSTALE USLUGE

   

  Da,želim primati obavijesti o akcijama i popustima


  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.