Ljetovanje u Hrvatskoj

Sve naše destinacije imaju garantirani prijevoz i u mogućnosti ste ih rezervirati online. Pronađite destinaciju i hotel po izboru. Ispunite i pošaljite nam rezervacijski obrazac. Naši djelatnici kontaktirati će vas u najkraćem mogućem roku s najboljom ponudom.

Pogledaj ponudu    Preuzmi katalog (pdf)

Ljetovanje u Hrvatskoj

Sve naše destinacije imaju garantirani prijevoz i u mogućnosti ste ih rezervirati online. Pronađite destinaciju i hotel po izboru. Ispunite i pošaljite nam rezervacijski obrazac. Naši djelatnici kontaktirati će vas u najkraćem mogućem roku s najboljom ponudom. Ili nas kontaktirajte online putem brzog upita, emailom ili telefonom.

Pogledaj ponudu

Kongresni odjel

Da li ste nedavno bili na nekom događanju?
Konferencije, kongresi, incentivi i eventi mjesta su razmjenjivanja ideja i iskustava, rješavanja problema, promoviranja proizvoda, izgrađivanja timskog duha i generiranja ideja. Spektar putovanja svojim dugogodišnjim iskustvom razvio je specijalizirani odjel za organizaciju i logistiku kongresa, konferencija, incentiva i stručnih putovanja.

Pogledaj ponudu

Spektar putovanja svojim dugogodišnjim iskustvom razvio je specijalizirani odjel za organizaciju i logistiku kongresa, konferencija, incentiva i stručnih putovanja. Kvalitetni rezultati garancija su naše profesionalne usluge i podrške u svim segmentima organizacije. Obratite nam se s povjerenjem - naš cilj je da na bazi naše profesionalne usluge, lojalnosti i integriteta ostvarimo dugogodišnji partnerski odnos na zadovoljstvo Vas i Vaših poslovnih partnera.

Avio karte

Nudimo Vam uslugu rezervacije avio karata svih svjetskih kompanija za domaće i međunarodne letove po najpovoljnijim uvjetima.
Ispunite obrazac potrebnim informacijama. Po primitku informacija, naši će djelatnici provjeriti raspoloživost rezervacije te za Vas pronaći najpovoljniju moguću opciju i naravno obavijestiti Vas u najkraćem mogućem roku.

Pogledaj ponudu

Maturalna putovanja

Temeljem iskustava prijašnjih generacija maturanata te osluškujući želje Vas budućih, spremni smo se upustiti u nove, zabavne, ali i poučne pustolovine. Ima li boljeg načina za primjenu znanja stečenog u školi? Postoji li bolje mjesto za zajedničko druženje? Koliko se dobro poznajemo? Sve su to pitanja koje si postavljamo na kraju srednjoškolskog obrazovanja. Na ta i brojna druga pitanja odgovor će nam dati jedna od najvažnijih mladenačkih uspomena - MATURALNO PUTOVANJE.

Pogledaj ponudu

Učenička putovanja

Dragi profesori, roditelji, učenici, prepustite nama organizaciju Vaših učeničkih putovanja.
Vodimo Vas cijelom Hrvatskom, upoznajte njenu iskonsku ljepotu, uživajte u znamenitostima, zabavite se i što je najvažnije educirajte. Odaberite jednu destinaciju iz naše bogate ponude učeničkih putovanja, kontaktirajte nas i krenimo!

Pogledaj ponudu

Toplice

Organiziramo za Vas smještaj u hrvatskim i slovenskim toplicama.
Odlučite se za jedne od njih i pošaljite nam upit u skladu s Vašim željama. Provjeriti ćemo raspoloživost aranžmana te Vas kontaktirati s ponudom.

Pogledaj ponudu

Rafting

Želite li se maknuti sa užarenog gradskog asfalta, želite li nešto drugačije, pomalo divlje dok jurite zapjenjenim brzacima, a ujedno umirujuće dok plovite kroz netaknuti akvatorij mirnog riječnog toka. Rafting je prava stvar za Vas. Javite nam se, sami ili sa prijateljima i organizirat ćemo Vam uzbudljiv vikend.

Pogledaj ponudu

Uskrs
Skijanje i zimovanje
Aktualno
Terme i toplice
Organizacija putovanja