EUROPSKO NOGOMETNO PRVENSTVO, HRVATSKA-ENGLESKA

hrvatska-reprezentacija

(Photo: HNS)

EUROPSKO NOGOMETNO PRVENSTVO – UEFA Euro 2020

ENGLESKA – HRVATSKA, London

POSEBNIM ZRAKOPLOVOM 12.6.-14.6.2020.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan |PETAK | 12.6.2020. ZAGREB – LONDON
Sastanak putnika u Zračnoj luci Dr. Franjo Tuđman (Zagreb) u 18.00 sati. Prijava na direktan let Croatia Airlines (OU9420) za London, polijetanje aviona u 20:05 sati. Po dolasku (21:15 sati, lokalno vrijeme) u London slijedi transfer do hotela. Prijava u hotel. Noćenje.

2. dan |SUBOTA | 13.6.2020. LONDON
Doručak. Dan slobodan za vlastite aktivnosti. Prijepodne mogućnost odlaska na poludnevni razgled grada (fakultativno, doplata). Slobodna večer za osobne programe te istraživanje gradskih barova i restorana.

3. dan |NEDJELJA| 14.6./15.6.2020. LONDON – ZAGREB
Doručak. Slobodno prijepodne. Organizirani odlazak na utakmicu podzemnom željeznicom do stanice Wembley Park koja se nalazi na samom ulazu u stadion. Uživanje u nogometnom spektaklu: ENGLESKA – HRVATSKA │ STADION  WEMBLEY │ 14.00 sati (lokalno vrijeme)
Nakon utakmice organizirani povratak podzemnom željeznicom do hotela. Po povratku slobodno vrijeme do transfera za zračnu luku u 21.00 sat.
Transfer do zračne luke i prijava na charter let za Zagreb s polaskom u 01:10 sati 15.6.2020. Predviđeni dolazak u Zagreb u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak 15.6.2020.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI

HOTEL 3* (centar i širi centar grada)
– dvokrevetna soba: 6.980,00 kn
– jednokrevetna soba: 8.480,00 kn

HOTEL 4* (centar i širi centar grada)
– dvokrevetna soba: 8.800,00 kn
– jednokrevetna soba: 12.000,00 kn

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz posebnim charter zrakoplovom Zagreb – London (Zračna luka Luton) – Zagreb
 • polazni i povratni transfer autobusom zračna luka – hotel London – zračna luka
 • polaznu i povratnu kartu za podzemnu željeznicu od hotela do stanice Wembley Park kod stadiona (na dan 14.6.)
 • dva noćenja s doručkom u hotelima 3 ili 4* u Londonu u dvokrevetnim sobama ili jednokrevetnim sobama
 • pratitelja na putovanju
 • pripremu i organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • obveznu doplatu za zrakoplovne pristojbe i naknade 1.100 kn po osobi (plaća se agenciji prilikom rezervacije aranžmana)
 • doplatu za poludnevni razgled Londona 430 kn (plaća se agenciji prilikom rezervacije aranžmana, minimum 20 prijavljenih osoba)
 • ulaznice za nogometnu utakmicu
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti (preporučamo)

Prijava/plaćanje aranžmana: za prijavu/potvrdu rezervacije potrebna je uplata 50% ukupnog iznosa, a ostatak iznosa aranžmana potrebno je uplatiti do 30 dana prije početka usluge; prilikom prijave potrebno je dostaviti imena putnika, email i broj mobitela svakog putnika na email: rezervacije@spektar-holidays.hr ili osobno u poslovnici Strossmayerov trg 8, Zagreb; plaćanje je moguće putem bankovnih doznaka, u poslovnici na adresi Strossmayerov trg 8, Zagreb ili kreditnim karticama do 6 rata; u slučaju otkaza putovanja od strane putnika storno troškovi iznose 100% iznosa.

Trajanje putovanja: 3 dana/2 noći | Minimum putnika: 120

Napomena: zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama. Aranžman je organiziran na posebnom charter letu te je red letenja podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji 2 dana prije polaska; moguća su odstupanja u programu putovanja s obzirom na regulativu prometa u Londonu. Kalkulacija je rađena na bazi najmanje 120 prijavljenih putnika. U slučaju promjene kalkulativnih elemenata, odnosno tečaja valute, SPEKTAR PUTOVANJA zadržavaju pravo izmjene cijene. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.

Kontaktirajte nas

captcha


Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.