Hrvatska, Cavtat, Remisens hotel Albatros

Remisens hotel Albatros , Cavtat, Hrvatska

Smješten u Cavtatu, u uvali, uz šljunčanu plažu. Remisens Hotel Albatros, s opcijom All Inclusive usluge je idealno mjesto za miran i zabavan obiteljski odmor, ali i aktivan godišnji odmor za parove.

Hotelska ponuda: pansionski restoran, spa zona (saune i relax zona uz doplatu), fitness, vrt i bazenski prostor, vanjski bazen, grijani bazen u zatvorenom, vanjski bazen za djecu, ležaljke/suncobrani na hotelskim bazenima (prema raspoloživosti), wi-fi, dječje igralište, igraonica, dječja animacija svakodnevno (osim subotom): od travnja do listopada za djecu od 4-12 g., od lipnja do kolovoza za djecu od 13-18 g., glazba svakodnevno (živa glazba, DJ, piano glazba, folklor), animacijski večernji program svakodnevno osim subotom, sportske aktivnosti uz doplatu: banana boat, ronjenje, pedaline, tenis, satovi tenisa, sportske aktivnosti bez doplate: odbojka na pijesku, boče, mali nogomet, stolni tenis, košarka, nordijsko hodanje, jogging, step aerobic, aquagym, shuffleboard, sjoelbak, indiaka, streličarstvo, streljaštvo; frizerski salon (travanj-listopad), suvenirnica (1.6-15.9.), kiosk s domaćim i inozemnim tiskom (1.6.-15.9.), kućni ljubimci dopušteni uz doplatu na recepciji (cca 150 kn dnevno), parking uz doplatu na recepciji (cca 50 kn dnevno)

 Plaža: cca 10 m od hotela, šljunčana, ležaljke i suncobrani (ograničen broj) bez nadoplate

 Sobe: sat LCD TV, sušilo za kosu, mini  bar (uz doplatu), telefon, sef, wi-fi i Internet priključak

 Prehrana: buffet doručak i večera (mogućnost doplate za all inclusive – buffet doručak, buffet ručak i buffet večera, pića (domaća alkoholna i bezalkoholna pića, vino, pivo, voda, sokovi, kava i čaj), snackovi (između ručka i večere), domaća alkoholna i bezalkoholna pića i napitci se poslužuju od 10:00 do 23:00 (od 23:00 do 24:00 uz nadoplatu)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
*popusti se primjenjuju dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

PRIJEVOZ
Mogućnost kupnje avio karata: od 643,00 kn (cijena ovisi o datumu putovanja)

Destinacije, cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 12 godine na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; 70% popusta za dijete od 12 do 15 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe; 30% popusta za dijete od 12-15 godina sa jednom odraslom osobom; 50% popusta za dijete od 2-12 godina sa jednom odraslom osobom; 30% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju
Doplata; za all inclusive do 14.6. i od 13.9. iznosi 85 kn dnevno po osobi; od 14.6.-13.9. iznosi 130 kn dnevno po osobi
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 20 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2021., a 14 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

NAPOMENA: Tijekom 2021-ve godine unutarnji bazen, fitness i wellness neće biti u funkciji! 

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Cavtat, Hotel Cavtat
  Hotel Cavtat 3*
  Cavtat
  Hrvatska, Cavtat, Remisens hotel Epidaurus
  Remisens hotel Epidaurus 3*+
  Cavtat
  Hrvatska, Cavtat, Remisens hotel Albatros
  Remisens hotel Albatros 4*
  Cavtat
  Hrvatska, Cavtat, Hotel Croatia
  Hotel Croatia 5*
  Cavtat
  FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 28.2.2021.
  +GRATIS dijete do 7 g.