Hrvatska, Duga Uvala, Hotel Duga Uvala

Hotel Duga Uvala , Duga Uvala, Hrvatska

Na samoj obali smješten je Hotel Duga Uvala, u retro stilu, sa mnogim detaljima u kamenu i drvu. Moderan Aneks je toplim mostom povezan s glavnom zgradom hotela. Resort Duga Uvala idealan je za obiteljski odmor (tijekom ljetne sezone), uz kombinaciju mirnog okruženja i raznolikih sadržaja.

Hotelska ponuda: kompleks otvorenog bazena (ljetna sezona- srpanj/kolovoz) -bazeni za odrasle i djecu s morskom vodom ukupne površine bazena preko 600 m2, ležaljke i suncobrani (bez doplate), tuševi, “mokri” Pool bar (uronjeni bar u vanjskom bazenu) i pozornica/plesni podij; kompleks zatvorenog bazena (izvan sezone; rujan-lipanj), bazen za odrasle (za rasplivavanje, dužine 25 m) i mali bazen za djecu s grijanom morskom vodom, vrući jacuzzi sa zračnom i vodenom masažom; ležaljke (bez doplate), tuševi; saune (finska i turska), teretana i dvorana za vježbanje/jogu/pilates, wellness, teretana, sportski tereni, igralište i park; u resortu nekoliko ugostiteljskih objekata i više lokala; tijekom ljetne sezone u Resortu se svakodnevno odvija raznolik program: živa glazba za ples, disco večeri, animacija za djecu, razne radionice i drugi programi; razni restorani, barovi i slastičarnice u sklopu naselja; kućni ljubimci dopušteni uz doplatu cca 130 kn dnevno

 Plaža: središnja šljunčana plaža uz lagan ulaz u more udaljena cca 50 m, sunčališta na šljunku i na travi, ležaljke i suncobrani (uz plaćanje), mjesta na suncu i u prirodnom hladu

 Sobe: klima, sat TV, wi-fi pokrivenost 90% soba objekta, balkon ili lođa osim u sobama „attic“ koje se nalaze u potkrovlju

 Prehrana:

Gostima s pansionskom uslugom će svakodnevno biti odobren poseban račun za obroke u iznosu HRK 135 odnosno HRK 225 (za djecu 50% niži iznos) što odgovara cijeni doručka i večere odnosno cijeni (uz popust) sva tri obroka u restoranu Zeleni. Gosti mogu, umjesto obroka u restoranu Zeleni, sredstva na računu koristiti za plaćanje bilo kojeg drugog obroka u ponudi hotela ili resorta, po vlastitom izboru. Sredstva u okviru pansionske usluge ne mogu se koristiti za plaćanje pića ili drugih usluga.

Obratite pažnju da odobrenje za obroke kod pansionske usluge ističe na kraju dana (bez obzira na stvarnu potrošnju). Kako obje pansionske usluge (HB i FB) premašuju minimalnu prosječnu potrošnju navedenu ranije, naknada za korištenje narukvice neće biti naplaćena gostima s pansionskom uslugom.

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA 50% POPUSTA za boravke do 1.8.2020.
AKCIJA 30% POPUSTA za boravke od 1.8.2020.
*popust se ne odnosi na obaveznu doplatu za polupansion/puni pansion

Prijevoz

Cijene po SOBI

Doplate: za polupansion 150 kn dnevno (djeca od 5 do 12 godina plaćaju 75 kn dnevno); za puni pansion 240 kn dnevno (djeca od 5 do 12 godina plaćaju 150 kn dnevno).
Dodatni ležajevi (uz obaveznu doplatu za polupansion ili puni pansion ako isti koriste druge osobe u sobi): dječji krevetić za dijete do 5 godine u attic standard sobi i annex triple sobi (doplata 50 kn dnevno); dodatni mali ležaja 80×140 cm u hotel standard sobi (doplata 70 kn dnevno); dodatni veliki ležaja 80×180 cm u hotel superior, hotel superior family attic standard family i annex family sobi (doplata 90 kn dnevno); dodatni krevet na kat u annex triple plus sobama (doplata 110 kn dnevno).
VAŽNO: Gosti su obvezni koristiti RFID narukvice tijekom boravka u hotelu Duga Uvala.Narukvica se koristi u slučajevima kada je potrebno identificirati goste (i omogućiti će gostima ulazak u hotel kao i korištenje različitih sadržaja hotela: od restorana do bazena). Dodatno, narukvica omogućava i bezgotovinsko plaćanje na prodajnim mjestima hotela i Resorta Duga Uvala.

Narukvica se može koristiti za bezgotovinsko plaćanje za sve usluge hotela (osim smještaja) i Resorta, uključujući konzumaciju hrane i pića. Plaćanje narukvicom će automatski gostu osigurati 10% popusta u usporedbi s redovnom cijenom (i plaćanjem gotovinom).

Narukvica funkcionira kao debitna kartica. Da bi mogli narukvicu koristiti za plaćanja, gosti moraju najprije na račun povezan s narukvicom položiti/uplatiti depozit (na recepciji hotela). Hotel može gostu odobriti određeni kredit (sukladno diskrecijskoj odluci hotela).

Preostala sredstva na računu povezanom s narukvicom (nakon naknade – ako istu treba naplatiti) vraćaju se gostu pri odlasku. Manipulativna naknada (naknada za korištenje narukvice) iznosi HRK 30 (EUR 4) po narukvici/noći. Naknada se neće naplatiti kada prosječna potrošnja po narukvici/noći premašuje HRK 135 (što odgovara cijeni doručka i večere u restoranu Zeleni). Ako je prosječna potrošnja niža od HRK 135, naknada se obračunava obratno proporcionalno potrošnji. Naknada i potrebna prosječna potrošnja za djecu (5-12 godina) umanjeni su 50% dok se za bebe (<5 godine) naknada ne obračunava. OPCIJA POLUPANSION / PANSION: predlažemo da prilikom rezervacije uplatite uslugu polupansiona ili punog pansiona. Gostima s pansionskom uslugom će svakodnevno biti odobren poseban račun za obroke u iznosu HRK 135 odnosno HRK 225 (za djecu 50% niži iznos) što odgovara cijeni doručka i večere odnosno cijeni (uz popust) sva tri obroka u Restoranu Zeleni. Gosti mogu, umjesto obroka u Restoranu Zeleni, sredstva na računu koristiti za plaćanje bilo kojeg drugog obroka u ponudi Hotela ili Resorta, po vlastitom izboru. Sredstva u okviru pansionske usluge ne mogu se koristiti za plaćanje pića ili drugih usluga.
Obratite pažnju da odobrenje za obroke kod pansionske usluge ističe na kraju dana (bez obzira na stvarnu potrošnju). Kako obje pansionske usluge (HB i FB) premašuju minimalnu prosječnu potrošnju navedenu ranije, naknada za korištenje Narukvice neće biti naplaćena gostima s pansionskom uslugom.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Duga Uvala, Hotel Duga Uvala
  Hotel Duga Uvala 3*
  Duga Uvala
  Hrvatska, Duga Uvala, Apartmani Hostin
  Apartmani Hostin 2/3*
  Duga Uvala