Hrvatska, Duga Uvala, Hotel Duga Uvala

Hotel Duga Uvala , Duga Uvala, Hrvatska

Na samoj obali smješten je Hotel Duga Uvala, u retro stilu, sa mnogim detaljima u kamenu i drvu. Moderan Aneks je toplim mostom povezan s glavnom zgradom hotela. Resort Duga Uvala idealan je za obiteljski odmor (tijekom ljetne sezone), uz kombinaciju mirnog okruženja i raznolikih sadržaja.

Hotelska ponuda: kompleks otvorenog bazena (ljetna sezona- srpanj/kolovoz) -bazeni za odrasle i djecu s morskom vodom ukupne površine bazena preko 600 m2, ležaljke i suncobrani (bez doplate), tuševi, “mokri” Pool bar (uronjeni bar u vanjskom bazenu) i pozornica/plesni podij; kompleks zatvorenog bazena (izvan sezone; rujan-lipanj), bazen za odrasle (za rasplivavanje, dužine 25 m) i mali bazen za djecu s grijanom morskom vodom, vrući jacuzzi sa zračnom i vodenom masažom; ležaljke (bez doplate), tuševi; saune (finska i turska), teretana i dvorana za vježbanje/jogu/pilates, wellness, teretana, sportski tereni, igralište i park; u resortu nekoliko ugostiteljskih objekata i više lokala; tijekom ljetne sezone u Resortu se svakodnevno odvija raznolik program: živa glazba za ples, disco večeri, animacija za djecu, razne radionice i drugi programi; razni restorani, barovi i slastičarnice u sklopu naselja; kućni ljubimci dopušteni uz doplatu cca 90 kn dnevno

 Plaža: središnja šljunčana plaža uz lagan ulaz u more udaljena cca 50 m, sunčališta na šljunku i na travi, ležaljke i suncobrani (uz plaćanje), mjesta na suncu i u prirodnom hladu

 Sobe: klima, sat TV, wi-fi pokrivenost 90% soba objekta, balkon ili lođa osim u sobama „attic“ koje se nalaze u potkrovlju

 Prehrana: polupansion, buffet doručk i večera, ručak (uz doplatu)

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati
Napomena: MOLIM UVAŽITE DA SU SMJEŠTAJ I HRANA SKROMNI (zato je hotel najjeftiniji u našoj ponudi) TE NAKNADNE REKLAMACIJE NE OVAJ SMJEŠTAJ NEĆE BITI UVAŽENE.

Akcije i napomene

MOLIM UVAŽITE DA SU SMJEŠTAJ I HRANA SKROMNI (zato je hotel najjeftiniji u našoj ponudi) TE NAKNADNE REKLAMACIJE NE OVAJ SMJEŠTAJ NEĆE BITI UVAŽENE.

Prijevoz

Cijene po SOBI

Popusti: BESPLATNO za 1 dijete do 6 godina na dodatnom ležaju(trećem, četvrtom ili petom) u sobi sa dvije odrasle osobe; djeca na pomoćnom ležaju do 14 godina do 26.6. i od 4.9. 130 kn dnevno; od 26.6.-31.7. i od 21.8.-4.9. 160 kn dnevno, od 31.7.-21.8. 180 kn dnevno.
Doplate: za puni pansion 100 kn dnevno (djeca od 2 do 14 godina plaćaju 50 kn dnevno).

VAŽNO: Prilikom prijave u hotel gost je obvezan preuzeti i za vrijeme boravka u hotelu koristiti narukvicu s RFID čipom. Narukvica se koristi za identifikaciju gosta, a može se koristiti i za bezgotovinsko plaćanje. Gostu će, uz identifikaciju približavanjem Narukvice čitaču, biti omogućen ulazak u određena područja (od parkirališta do bazena) odnosno korištenje usluga u hotelu (pansionski obroci i dr.) i resortu. Narukvica se može koristiti i za bezgotovinsko plaćanje za sve usluge hotela i resorta (osim osnovne usluge i doplata), uključujući i konzumaciju hrane i pića. Za plaćanje narukvicom gostu se automatski odobrava i obračunava 10% popusta u odnosu na redovnu cijenu (i plaćanje gotovinom). HOTEL će gostima objasniti punu funkcionalnost, mogućnosti i prednosti korištenja Narukvice odnosno bezgotovinskog plaćanja, po dolasku gostiju u hotel.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2021., a 7 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Storno troškovi:
storno rezervacije bez troškova do 15 dana prije početka usluge!

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Duga Uvala, Hotel Duga Uvala
  Hotel Duga Uvala 3*
  Duga Uvala
  4.9.-1.11. - 7 POL od 1.360 kn
  + BESPLATNO za 1 dijete do 6 god.
  Hrvatska, Duga Uvala, Apartmani Hostin
  Apartmani Hostin 2/3*
  Duga Uvala
  FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 1.5.2021.