Hrvatska, Fažana, Mobilne Kućice Pineta

Mobilne kućice Pineta , Fažana, Hrvatska

7 km od Pule i 2 km od Fažane, na području s kojega se pruža upečatljiv pogled na Fažanski zaljev i arhipelag Brijunskoga otočja. Smješten je tik uz dugu šljunčanu plažu i šetnicu koja vodi do Fažane.

Sadržaji i usluge: a la carte restoran (otvoren od lipnja do rujna.), bar (01.05.-15.09.), trgovina (otvorena od svibnja do rujna), kiosk, pekarnica, mjenjačnica, bankomat, poštanski sandučić, usluga masaže, usluge liječnika, najam  pedalina, trampolin, dječje igralište, stolni tenis

 Plaža: šljunčana, cca 250 m udaljena od kućica

Mobilne kućice: Galija: 2 spavaće sobe, kuhinja/blagovaonica, sat TV, 1 kupaonica, drvena natkrivena terasa(4×2,5 m); Vanga: 2 spavaće sobe, 2 kupaonice; Premium Vanga: uz obalu, 2 kupaonice se sasvim uz obalu i dodatno sadrže mikrovalnu pećnicu, cd/dvd, aparat za kavu, ležaljke za sunčanje; parking se nalazi na parkingu do kampa (gosti ne mogu s autom do kućica)

 Prijava: od 16 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA 7=6, 14=12 u terminima boravka od 4.9.-30.9.2021.
AKCIJA 4=3 u terminima boravka od 11.9.-30.9.2021.
AKCIJA 5=4 u terminima boravka od 4.9.-30.9.2021.
AKCIJA 14=10 u terminima boravka od 4.9.-30.9.2021.
AKCIJA 7=5 u terminima boravka od 4.9.-30.9.2021.
*akcije i first minute popuste nije moguće međusobno zbrajati i kombinirati
*rezervacije uplaćene po posebnoj ponudi ili popustu NIJE moguće naknadno mijenjati
*storno rezervacije bez troškova do 8 dana prije početka usluge!

Prijevoz

DESTINACIJA JE BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

Destinacije, cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Uključeno u cijenu: mjesto za 1 automobil, posteljina (mijenjanje svakih 7 dana), ručnici (mijenjanje 2xtjedno), struja, plin i voda.
Doplate na recepciji: kućni ljubimac (uz prethodni upit) 8 Eur dnevno; dj. krevetić (uz prethodni upit) 5 Eur dnevno.
Obavezna doplata na recepciji za završno čišćenje cca 225 kn za mobilnu kućicu te za jednokratnu prijavu po osobi 30 kn.
Obavezan depozit prilikom dolaska na recepciji u iznosu od 100 Eur koji se vraća prilikom odlaska ukoliko je apartman neoštećen.
Obavezna doplata za turističku pristojbu na recepciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2021., a 7 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Fažana, Mobilne Kućice Pineta
  Mobilne kućice Pineta 3*
  Fažana
  11.9.-30.9. - 4 noći najam kućice za max 6 osoba od 1245 kn