Hrvatska, Fažana, Mobilne Kućice Pineta

Mobilne kućice Pineta , Fažana, Hrvatska

7 km od Pule i 2 km od Fažane, na području s kojega se pruža upečatljiv pogled na Fažanski zaljev i arhipelag Brijunskoga otočja. Smješten je tik uz dugu šljunčanu plažu i šetnicu koja vodi do Fažane.

Sadržaji i usluge: a la carte restoran (otvoren od lipnja do rujna.), bar (01.05.-15.09.), trgovina (otvorena od svibnja do rujna), kiosk, pekarnica, mjenjačnica, bankomat, poštanski sandučić, usluga masaže, usluge liječnika, najam  pedalina, trampolin, dječje igralište, stolni tenis

 Plaža: šljunčana, cca 250 m udaljena od kućica

Mobilne kućice: Galija: 2 spavaće sobe, kuhinja/blagovaonica, sat TV, 1 kupaonica, drvena natkrivena terasa(4×2,5 m); Vanga: 2 spavaće sobe, 2 kupaonice; Premium Vanga: uz obalu, 2 kupaonice se sasvim uz obalu i dodatno sadrže mikrovalnu pećnicu, cd/dvd, aparat za kavu, ležaljke za sunčanje; parking se nalazi na parkingu do kampa (gosti ne mogu s autom do kućica)

 Prijava: od 16 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA 15% POPUSTA u terminu boravka 17.8.-31.8.2019. za mobilnu kućicu Galija i Vanga (minimum boravak 5 noći)
AKCIJA 4=3, 7=5, 14=10 u terminima boravka od 14.9.-30.9.2019.
AKCIJA 7=6, 14=12  u terminima boravka od 25.8.-30.9.2019.

Prijevoz

DESTINACIJA JE BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

Destinacije, cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Doplate (obavezne): jednokratna prijava i osiguranje 15 kn po osobi; završno čišćenje nije uključeno u cijenu i iznosi 30 EUR, ali su gosti obvezni ostaviti mobilnu kućicu urednu (plaća se na licu mjesta), turistička pristojba 10 kn po osobi i danu (plaća se na licu mjesta).
Uključeno u cijenu: mjesto za 1 automobil, posteljina (mijenjanje svakih 7 dana), ručnici (mijenjanje 2xtjedno), struja, plin i voda.

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Fažana, Mobilne Kućice Pineta
Mobilne kućice Pineta 3*
Fažana