Hrvatska, Gradac, Hotel Labineca

Hotel Labineca , Gradac, Hrvatska

Hotel Labineca nalazi se na samoj plaži, 250 m od centra Gradca.

Hotelska ponuda: hotelski restoran, terasa sa predivnim pogledom na pelješki kanal, Piano Bar, All inclusive Bar, Crem Caffe, Beach Bar, vanjski bazen sa slatkom vodom, suncobrani i ležaljke na bazenu, suncobrani i ležaljke na plaži (uz nadoplatu), Mini Klub, dječje igralište, internet korner, sef na recepciji, parking

 Plaža: šljunčana plaža, ispred hotela

 Sobe: comfort sobe: glavna hotelska zgrada,klima, balkon, pogled na more, telefon, SAT TV, mini bar, sušilo za kosu; premier sobe: nalaze se 50 m od glavne hotelske zgrade u depandansi, sve sa terasom i pogledom na more, klima, telefon, at screen TV, sušilo za kosu; standard sobe: nalaze se 50 m od glavne hotelske zgrade u depandansi, sve sa terasom, park strana ili morska strana, klima, telefon, SAT TV

 Prehrana: all inclusive usluga (buffet doručak, ručak i večera s uključenim pićem, Dalmatinska večera 1 x tjedno, Show cooking za doručak i večeru, čokoladna fontana)
All inclusive usluga uključuje : doručak,ručak, večera, Dalmatinska večera 1 x tjedno, glazba uživo 4 x tjedno, svi obroci su buffet s pićem uključenim u cijenu, Show cooking za doručak i večeru, doručak: vafle, cijeđeni sok od naranče; večera: grill, grill povrće, pasta show, palačinke; čokoladna fontana; all Inclusive bar otvoren 10:00 – 23:00; all Inclusive piće uključuju: crno i bijelo vino, piva, lokalna alkoholna pića, mineralna voda, sokovi; popodnevna užina s kavom – 16:00 – 17:00; noćni zalogaj od 22:00 – 22:30 h; animacija za djecu i odrasle, 7 x tjedno; prijepodnevna animacija od 10:00 – 12:30; popodnevna animacija od 16:00 – 18:00; večernja animacija od 20:30 – 22:00; Kids Club – za djecu od 4- 12 godina; novouređeno dječje igralište, 20:30 – 21:15 Mini disco; Aqua aerobic

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Cijene po osobi

Uključeno u cijenu:  all inclusive usluga, tradicionalni Uskršnji doručak 13.4., svečani Uskršnji ručak 13.4., uzbudljive & zabavne, sportske i kreativne radionice, animacijski programi za djecu i odrasle, korištenje sportskih sadržaja hotela te unutarnjeg bazena, korištenje vanjskog bazena ako vremenski uvjeti dopuste, glazba uživo & mini disko, tematske show cooking večere, dalmatinska večera, večera uz svijeće.
Popusti: BESPLATNO za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe i za DVOJE djece u 1/2+2 obiteljskoj sobi; drugo dijete na dodatnom ležaju ili treće dijete u obiteljskoj sobi od 3 do 12 godina 50% popusta; dijete na osnovnom ležaju do 12 godina 30% popusta; odrasla osoba na pomoćnom ležaju i djeca starija od 12 godina 10% popusta.
Doplate: dječji krevetić 45 kn dnevno, parking besplatno.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

– – –

Cijene po osobi

Uključeno u cijenu:  all inclusive usluga, tradicionalni Prvomajski ručak: roštilj na otvorenom i tradicionalni grah, doček gošći s crvenim karanfilima, kulinarska radionica za odrasle – fingerfood, slatka kulinarska radionica za djecu, radionica upoznavanja s vinom, uzbudljivi, zabavni, sportski i kreativni animacijski programi za djecu i odrasle, glazba uživo & mini disko, tematske show cooking večere, dalmatinska večera, brudetijada uz glazbu uživo, večera uz svijeće.
Popusti: BESPLATNO za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe i za DVOJE djece u 1/2+2 obiteljskoj sobi; drugo dijete na dodatnom ležaju ili treće dijete u obiteljskoj sobi od 3 do 12 godina 50% popusta; dijete na osnovnom ležaju do 12 godina 30% popusta; odrasla osoba na pomoćnom ležaju i djeca starija od 12 godina 10% popusta.
Doplate: dječji krevetić 45 kn dnevno, parking 85 kn dnevno.
Obavezna doplata za boravišnu pristojbu iznosi 8 kn po osobi i danu (djeca do 12 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu).
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Akcije i napomene

Nema akcija i napomena

Prijevoz

DESTINACIJA JE BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi a dvije odrasle osobe; drugo dijete na dodatnom ležaju ili treće dijete u obiteljskoj sobi od 3 do 12 godina 50% popusta; dijete na osnovnom ležaju do 12 godina 30% popusta, odrasla osoba na pomoćnom ležaju i djeca starija od 12 godina 10% popusta.
Doplate: mini hladnjak 50 kn dnevno, dječji krevetić 50 kn dnevno.

– – –

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Otok Pag, Gajac, Apartmani Hostin
Apartmani Hostin 3*
Gajac (Otog Pag)
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 1.4.2020.