Hrvatska, Gradac, Hotel Labineca

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Labineca , Gradac, Hrvatska

Hotel Labineca nalazi se na samoj plaži, 250 m od centra Gradca. Hotel Labineca je obiteljski hotel i sastoji se od glavne zgrade i depadanse hotela nalik na dalmatinskie vile – glavna zgrada ima 144 Comfot sobe, dok depadansa ima 32 Premier sobe i 40 Standard soba.

Hotelska ponuda: 0-24h recepcija, hotelski restoran s buffet doručkom, ručkom i večerom, restoranska terasa sa predivnim pogledom na pelješki kanal, Piano Bar, All inclusive Bar, Crem Caffe, Beach Bar, vanjski bazen sa slatkom vodom, suncobrani i ležaljke na bazenu, suncobrani i ležaljke na plaži (uz nadoplatu), Mini Klub, dječje igralište, parking uz doplatu (40 kn dnevno na recepciji hotela, osim od 2.7.-27.8.2022. kadaiznosi 75 kn dnevno); kućni ljubimci su dozvoljeni (nadoplata na recepciji cca 40 kn dnevno + završno čišćenje cca 190 kn)

 Plaža: šljunčana plaža, ispred hotel, suncobrani i ležaljke na plaži (uz nadoplatu)

 Sobe:

Comfort sobe – nalaze se u glavnoj zgradi, te mogu biti dvokrevetne, dvokrevetne s pomoćnim ležajem i obiteljske sobe; comfort dvokrevetne sobe imaju 20 m2, comfort dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem imaju 22 m2;comfort obiteljske sobe se sastoje od dvije međusobno povezane sobe površine 44 m2; sve Comfort sobe imaju balkon i prekrasan pogled na more; Comfort sobe opremljene su: klimom, SAT Tv-om, telefonom, kadom i sušilom za kosu, mini barom te imaju besplatan wi-fi.

Premier sobe – nalaze se u depadansi hotela, udaljene cca 50 m od glavne zgrade; premier dvokrevetne sobe su s pomoćnim ležajem (vel. 35 m2) i Premier obiteljske sobe ( 65m2) koje se sastoje od dvije dvokrevetne sobe, dnevnog boravka i kupaonice; sve Premier sobe imaju terasu s pogledom na more, klimu, SAT-Tv , telefon, kadu i sušilo za kosu, besplatan wi-fi.

Standard obiteljske sobe – nalaze se u depadansi hotela, udaljene 50 m od glavne zgrade; standard obiteljske sobe su prostrane obiteljskesobe s balkonom, površine od 32-35 m2 ; mogu biti okrenute prema moru, ili na park stranu; sadržaji: klima, SAT-Tv, telefon, kada i sušilo za kosu, besplatni wi-fi.

All inclusive ponuda uključuje: buffet doručak, ručak i večera s uključenim pićem (crno i bijelo vino, pivo, bezalkoholna pića i sokovi, gazirana voda, prirodna voda s okusima), All Inclusive bar koji je otvoren svaki dan od 10:00 do 23 sata (crno i bijelo vino, pivo, bezalkoholna pića i sokovi, voda i gazirana voda, 5 vrsta lokalnih alkoholnih pića); animacijski programi za djecu 6x tjedno (10-12 sati, 16-18 sati, 20:30-23 sata): sportski programi i natjecanja, ples, kreativne radionice, društveni kvizovi); Dječji klub – za djecu od 4 do 12 godina s Mini discom (20:30-21:30 sati)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
*first minute popusti primjenjuju se dodano na cijene u tablici

Prijevoz

DESTINACIJA JE BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 3 godine bez ležaja; dijete na osnovnom ležaju do 12 godina 20% popusta u sobi s jednom odraslom osobom; odrasla osoba na pomoćnom ležaju i djeca starija od 12 godina 10% popusta.
Doplate: dječji krevetić cca 50 kn dnevno (na recepciji).
Napomena: u slučaju otkaza rezervacije – besplatan otkaz do 15 dana prije početka usluge.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2022., a 7 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe)

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE

  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)

  PODACI O SMJEŠTAJU

  OSTALE USLUGE

   

  Da,želim primati obavijesti o akcijama i popustima


  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Gradac, Hotel Labineca
  Hotel Labineca 3*
  Gradac
  18.7.-27.8. - 4x all inclusive po osobi od 2720 kn/361,01 eur
  28.8.-10.9. - 4x all inclusive po osobi od 2240 kn/297,30 eur
  10.9.-12.9. - 1x all inclusive po osobi od 400 kn/53,09 eur
  *besplatno za dijete do 3 g.
  *dijete od 3-7 g. plaća 50 kn dnevno na pomoćnom ležaju
  *dijete od 7-14 g. plaća 90 kn dnevno na pomoćnom ležaju
  *buffet doručak, ručak i večera s uključenim pićem, All Inclusive bar koji je otvoren svaki dan od 10:00 do 23 sata, animacijski programi za djecu, sportski programi i natjecanja, ples, kreativne radionice, društveni kvizovi