Hrvatska, Gradac, Hotel Laguna

Hotel Laguna , Gradac, Hrvatska

Hotel Laguna, izgrađen 1969. godine, i u nekoliko navrata je obavljana rekonstrukcija, udaljen je od centra svega nekoliko minuta hoda.

Hotelska ponuda: hotelski restoran, caffe Bar Laguna, prodaja izleta na recepciji, Rent a Car, parking za goste hotela uz doplatu 40 kn dnevno na recepciji hotela, usluga pranja i glačanja rublja, sef na recepciji, 0-24h recepcija

 Plaža: šljunčana plaža 50 m od hotela, suncobrani i ležaljke za iznajmljivanje, tuševi na plaži

 Sobe: Comfort sobe (glavna zgrada) : telefon, sat TV, balkon, morska strana, wi-fi, dio soba je klimatiziran; depandansa A; 50 m od glavne zgrade, balkon, morska strana, wi-fi, hladnjak 50 kn na recepciji hotela, dječji krevetić 50 kn dnevno na recepciji

 Prehrana: doručak i večera buffet (mogućnost doplate za puni pansion ili all inclusive)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

HOTEL ĆE BITI ZATVOREN U SEZONI 2021!

Prijevoz

DESTINACIJA JE BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 3 godine u sobi sa dvije odrasle osobe; BESPLATNO za djecu do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe (osim u depandansi B); drugo dijete do 12 godina u 1/2+1 sobama ili treće dijete u 1/2+2 sobama na ležaju s roditeljima 50% popusta; dijete od 3 do 12 godina na osnovnom ležaju 20% popusta; dijete od 3-2 godina na pomoćnom ležaju u depandansi B 30% popusta; odrasla osoba na pomoćnom ležaju i djeca starija od 12 godina 10% popusta.
Doplate: za dječji krevetić 50 kn dnevno, za mini frižider 50 kn dnevno.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2021., a 7 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Gradac, Hotel Labineca
  Hotel Labineca 3*
  Gradac
  Hrvatska, Gradac, Hotel Laguna
  Hotel Laguna 2*
  Gradac
  ZATVOREN TIJEKOM 2021-ve!