Hrvatska, Gradac, Hotel Laguna

Hotel Laguna , Gradac, Hrvatska

Hotel Laguna, izgrađen 1969. godine, i u nekoliko navrata je obavljana rekonstrukcija, udaljen je od centra svega nekoliko minuta hoda.

Hotelska ponuda: hotelski restoran, caffe Bar Laguna, prodaja izleta na recepciji, Rent a Car, parking za goste hotela, usluga pranja i glačanja rublja, sef na recepciji, 0-24h recepcija

 Plaža: šljunčana plaža 50 m od hotela, suncobrani i ležaljke za iznajmljivanje, tuševi na plaži

 Sobe: Comfort sobe (glavna zgrada) : telefon, sat TV, balkon, morska strana, wi-fi, dio soba je klimatiziran; depandansa A; 50 m od glavne zgrade, balkon, morska strana, wi-fi, hladnjak 50 kn na recepciji hotela, dječji krevetić 50 kn dnevno na recepciji

 Prehrana: doručak i večera buffet (mogućnost doplate za puni pansion)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

NAPOMENA:  HOTEL  ZATVOREN ZA SEZONU 2020. 

Prijevoz

DESTINACIJA JE BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 3 godine u sobi sa dvije odrasle osobe; BESPLATNO za djecu do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe (osim u depandansi B); drugo dijete do 12 godina u 1/2+1 sobama ili treće dijete  1/2+2 sobama na ležaju s roditeljima 50% popusta; dijete od 3 do 12 godina na osnovnom ležaju 20% popusta; dijete od 3-2 godina na pomoćnom ležaju u depandansi B  30% popusta; odrasla osoba na pomoćnom ležaju i djeca starija od 12 godina 10% popusta.
Doplate: za dječji krevetić 50 kn dnevno, za mini frižider 50 kn dnevno.

– – –

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Gradac, Hotel Labineca
Hotel Labineca 3*
Gradac
do 4.7. - 4 ALL INCL od 1820 kn; 4.7.-18.7. 4 ALL INCL od 2.155 kn +GRATIS dijete do 12 g.
Hrvatska, Gradac, Hotel Laguna
Hotel Laguna 2*
Gradac
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 31.3.2020 +GRATIS dijete do 12 g.