Hrvatska, Matulji, Stancija Kovačići

Stancija Kovačići , Matulji, Hrvatska

U Rukavcu pored Matulja, mjestu gdje se miješaju planinski zrak s Učke i miris mora opatijske rivijere, smjestila se “Stancija Kovačići”.

Ponuda: restoran s domaćom i ugodnom atmosferom

 Sobe: sat TV, telefon, sef, klima, grijanje, sušilo za kosu, wi-fi, prostrane su i ukusno uređene; sa prozora ovih opuštajućih oaza pruža se predivan pogled na park prirode Učku

 Prehrana: bogati doručak, ručak ili večera – u 3 slijeda

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Nema akcija i napomena.

Prijevoz

DESTINACIJA JE BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA
 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 6 godina na ležaju s roditeljima; djeca starija od 6 godina i odrasli plaćaju 150 kn dnevno na pomoćnom ležaju.
Cijena uključuje: 2 noćenja s bogatim doručkom, piće dobrodošlice, 1x ručak ili večera (po izboru – prigodni menu u 3 slijeda), 10% popusta na a la carte ponudu u restoranu, besplatan parking.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Matulji, Stancija Kovačići
  Stancija Kovačići 4*
  Opatija