Hrvatska, Medulin, Hotel Koral

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Koral , Medulin, Hrvatska

Nalazi se u srcu medulinskog zaljeva i svojom južnom stranom dodiruje predivnu pješčanu plažu.

Hotelska ponuda: restoran s terasom i pogledom na more, parking u sklopu hotela (doplata cca 35 kn dnevno na recepciji, kućni ljubimci (dopušteni, uz doplatu cca 65 kn dnevno do 10 kg, a cca 80 kn od 10 kg i više)

 Plaža: pješčana plaža uz hotel

 Sobe: klimatizirane, sušilo za kosu (na recepciji), wi-fi

 Prehrana: buffet doručak, ručak i večera (uz doplatu – mogući u a la carte restoranu u sklopu hotela-10% popusta za goste hotela)

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
*first minute popusti se primjenjuju na cijene niže u tablici

Prijevoz

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 7 godine na pomoćnom ležaju u sobi s roditeljima; 50% za dijete od 7-14 godina na pomoćnom ležaju; 30% popusta za dijete od 14-18 godina na pomoćnom ležaju: odrasla osoba na pomoćnom ležaju stariji od 18 godina 20% popusta: BESPLATNO za drugo dijete na  pomoćnom ležaju do 2 godine; -50% popusta za drugo dijete na pomoćnom ležaju do 14 godina; 30% popusta za drugo dijete na pomoćnom ležaju od 14-18 godina
Doplate: dj. krevetić 40 kn dnevno, prijavu 15 kn (jednokratno)
Boravišna pristojba plaća se na recepciji hotela cca 10 kn po osobi i danu u terminu od 1.4.-1.10. a u ostalim terminima iznosi cca 7 kn po osobi i danu. Djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne. 

Besplatan storno (otkaz) rezervacije:
– do 7 dana prije dolaska u terminima boravka od 31.3.-11.6. i od 3.9.-9.10.2022.
– do 14 dana prije dolaska u terminima boravka od 11.6.-3.9.2022.

 

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Medulin, Hotel Koral
  Hotel Koral 3*
  Medulin