Hrvatska, Mimice, Hotel Pleter

Hotel Pleter , Mimice, Hrvatska

Hotel Pleter je dobio ime po tradicionalnom starohrvatskom tropletu, geometrijskom ukrasu, kojim su se od 9. – 12. stoljeća ukrašavale crkve i samostani posebno na području Dalmacije, istočnoj strani Jadrana. Svega 4 metra od Jadranskog mora, na samoj rivi Mimica, nalazi se hotel Pleter. Hotel ponosno „spaja“ različitost Hrvatske ljepote, jer se nalazi između kristalno čistog, plavog Jadranskog mora, i Omiške dinare – planine visoke 864 m. Samo 15 m od hotela se nalazi lijepa, šljunčana plaža, koja je idealna za opuštanje i odmor. Boravak u hotelu Pleter je prikladan za sve ljude koji vole more, mir, tišinu i prirodu, a posebno za sve koji se žele opustiti od stresa i užurbanog načina života.

Hotelska ponuda: restoran, bar s terasom, sauna, fitness, wi-fi (besplatno), parkiralište (besplatno)

 Plaža: šljunčana (15 m), tuševi, ležaljke i suncobrani (uz doplatu)

 Sobe: klimatizirane, LCD sat TV, mini bar, sušilo za kosu

 Prehrana: buffet doručak

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 30.4.2019.

Prijevoz

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete bez usluge do 2 godine; dijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe 2-7 godina 100%; dijete na osnovnom do 7 godina 50%; dijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe 7-12 godina 50%; dijete na osnovnom ležaju 7-12 godina 30%.
Doplate (dnevno): doplata za polupansion (djeca 5-12 godina) do 19.5. i od 12.9. 45 kn, u ostalim terminima 75 kn; doplata za polupansion (odrasli) do 19.5. i od 12.9. 90 kn, a u ostalim terminima 150 kn.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Mimice, Hotel Pleter
  Hotel Pleter 4*
  Mimice
  3 ND od 830 kn +GRATIS dijete do 7 g.