Hrvatska, Motovun, Sobe Casa Rossa

Print Friendly, PDF & Email

Sobe Casa Rossa , Motovun, Hrvatska

U samom srcu Istre, pod uzvišenim starim gradom Motovunom, među poljima vinove loze, smjestila se Casa Rossa. Stara i rustikalna građevina koja potječe iz 1910. godine, obnovljena je i modernizirana 2018. te je prilagođena svim potrebama suvremenog turizma. Uz samu cestu koja spaja mjesta Karojbu i Motovun svaki putnik koji zastane ili nas posjeti s namjerom, pronaći će ugodan smještaj uz čašu vrhunskog domaćeg vina, kao i zalogaj ukusne domaće hrane. U okolici objekta nalazi se niz manjih autohtonih mjesta prepunih povjesnih znamenitosti, kulturnih sadržaja i specifičnog šarma centralne Istre. Pored Case Rosse također prolazi poznata biciklistička staza “Parenzana”, put zdravlja i prijateljstva idealan za one sklone aktivnijem odmoru. Ukoliko vam je ipak draže opuštanje uz neko vrhunsko vino, ne brinite, mislili smo i na vas

Ponuda: istarska konoba u prizemlju (u Casa Rossi možete uživati u izvrsnim delicijama i uz butelju probranih vina od grožđa iz susjednih vinograda doživjeti gastro – enološku fantaziju), after lunch lounge zona, banka vina –  jedinstvena ponuda u Istri, omogućava najam vinskih sefova u kojima pod idealnim uvjetima čuvaju vina koja Vi odaberete, besplatan parking

 Sobe: osam soba s predivnim pogledom na grad Motovun, vlastita kupaonica, klima, mogućnost dječjeg krevetića za djecu do 5 g. (doplata 5 € dnevno na recepciji)

 Prehrana: služeni doručak

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

WordPress Tables Plugin

Paket HILL ESCAPE uključuje: piće dobrodošlice, noćenje u dvokrevetnoj sobi, bogati služeni doručak, razgled motovunskih zidina, ulaz u art galeriju ”pet kula”, 15% popusta na a la carte ponudu u konobi Nona Maria.
Paket TASTE MOTOVUN uključuje: noćenje u dvokrevetnoj sobi, bogati služeni doručak, boca vina na dolasku u sobu, DEGUSTACIJSKI MENI U 5 SLIJEDOVA ZA 2 OSOBE u sklopu Casa Rosse, DEGUSTACIJA VINA LOKALNIH VINARA ZA 2 OSOBE u prostorijama lokanih vinara.
Popusti: BESPLATNO za dijete bez ležaja do 5 godina (mogućnost doplate za dječji krevetić na recepciji).
Obavezna doplata za turističku pristojbu na recepciji 1,33 €/10 kn po osobi dnevno (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa turističke pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE

  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)

  PODACI O SMJEŠTAJU

  OSTALE USLUGE

   

  Da,želim primati obavijesti o akcijama i popustima


  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Motovun, Sobe Casa Rossa
  Sobe Casa Rossa 2*
  Motovun
  PAKET HILL ESCAPE
  do 30.12. - 2 noćenja s doručkom od 104 €/783,59 kn
  *piće dobrodošlice, noćenje u dvokrevetnoj sobi, bogati služeni doručak, razgled motovunskih zidina, ulaz u art galeriju ”pet kula”, 15% popusta na a la carte ponudu u konobi Nona Maria
  Hrvatska, Motovun, Boutique hotel Kaštel
  Boutique hotel Kaštel 3*
  Motovun