Hrvatska, Novi Vinodolski, Wyndham Grand Resort Novi

Print Friendly, PDF & Email

Wyndham Grand Resort Novi , Novi Vinodolski, Hrvatska

Nalazi se na ulazu slikoviti gradić Novi Vinodolski( 2 km od grada) Novi Vinodolski jedna je od najvažnijih odmorišnih destinacija u Kvarnerskom zaljevu. Grad je dobio ime po vinogradima koji ga okružuju. Resort se nalazi u prekrasnoj uvali s različitim plažama koje se prostiru duž obale.

Hotelska ponuda: hotelski restoran Enjoy, Sky Bar, lounge bar The Eight, wellness snack restoran Balance; u ljetnim mjesecima: Sea Breeze talijanski restoran, pizzeria/snack bar, Cocktail bar; SeaPony snack bar u Dječjem Gradu (od sredine Lipnja do prve nedjelje u Rujnu); u srpnju i kolovozu: a’la carte restoran Chic; NOVISPA: moderan objekt na više od 10.000 m2 unutarnjeg i vanjskog prostora od 4.000 m2, nalazi se neposredno uz more i postiže ugodnu ravnotežu između prirode i arhitekture. NOVISPA se ističe zahvaljujući dubokoj stručnosti svojih terapeuta, jedinstvenom konceptu na najvišoj razini, fitness centru s vrhunskom Techno Gym opremom i prekrasnim panoramskim pogledom na more. Ovi visoki standardi čine NOVISPA vrhunskim lječilištem u mediteranskoj regiji. Nudi kozmetičke tretmane, klasične i posebne masaže, kupke i pakete, ekskluzivne VIP SPA-Suitove; besplatni WiFi, parkiralište u garaži, (uz doplatu 10 € dnevno), dječje igralište te kongresne dvorane i sobe. Na raspolaganju su tereni za tenis uz doplatu; kućni ljubimci dopušteni u premium i de lux apartm,anim ( do 10 kg -15 € od 10 kg- 25 kg – plaćanje na licu mjesta)

 Plaža: 100 m od hotela, šljunčana

 Sobe i suitevi: klima-uređaj i moderan namještaj, a uređeni su u vedrim bojama. Sve jedinice imaju TV ravnog ekrana, minibar i sef. Potpuno opremljene kupaonice uključuju besplatan kozmetički pribor, ogrtače i papuče.

 Prehrana:  buffet doručak; polupansion uz doplatu – na licu mjesta – odrasli cca ili 225 kn po danu;  djeca od 3-12 cca 113 kn po danu

 Prijava: od 16 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Nema akcija i napomena.

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 11.6.-17.9.2022.

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 400,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Wyndham Grand Resort Novi

Wyndham Grand Resort Novi apartmani

Uključeno u cijenu:

 • noćenje s doručkom /noćenje u apartmanima
 • Splash! hotelski bazen – ležaljke, cabanas i suncobrani – otvoreno do Lipnja do Rujna, ovisno o vremenu
 • NOVI SPA ulaz, neograničeno korištenje bazena s morskom vodom, zone za relaksaciju i vrhunski opremljenog fitnes centra (16+). Djeci mlađoj od 16 godina dozvoljeno je korištenje bazena u Spa centru kada ostali vanjski bazeni nisu raspoloživi ili tijekom loših vremenskih prilika, u ograničenom vremenu tokom dana (obiteljsko vrijeme 12:00-16:00 ) te uz obavezno pridržavanje pravila i propisa naznačenih u Spa centru.
 • Sea Breeze bazenski kompleks: ulaz, korištenje 2 bazena s vodenim efektima te ležaljki i suncobrana – otvoreno od 6. do 9. mjeseca, ovisno o vremenu.
 • wellness i šljunčana plaža: – ulaz i korištenje ležaljki i suncobrana – otvoreno od 6. do 9. mjeseca, ovisno o vremenu.
 • zabava za djecu: Dječji Grad otvoren od sredine Lipnja do početka Rujna (ovisno o vremenu ): na 4.000 m2 zatvorenog i otvorenog prostora, posebni dječji bazeni, dječje igralište, mini-klub, zatvoreni animacijski prostor. Dnevni program animacije s profesionalnom brigom o djeci prema programu koji je vidljiv na licu mjesta (sredina Lipnja do početka Rujna). Pirates Island – 350 m2 zatvorenog prostora za djecu. Nalazi se u hotelu The View (otvoren u pred- i posezoni).
 • WIFI u sobi/apartmanu te u zajedničkim prostorima

Besplatan STORNO (otkaz) rezervacije:
do 7 dana prije početka usluge  do 8 dana prije dolaska
7-2 dana prije dolaska naplaćuje se 50%
1-0 dana i no-show 90% od vrijednosti rezervacije

Obavezna doplata za turističku pristojbu NA RECEPCIJI  iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2022., a 8 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Novi Vinodolski, Family Hotel Lišanj & Depandansa Lišanj
  Family hotel Lišanj 4*
  & Depandansa Lišanj 3*
  Novi Vinodolski
  AKCIJA za rezervacije do 11.10..2022. (Hotel Lišanj):
  1/2+1 soba:
  do 25.9. - 2 x all inclusive light od 1116 kn/148,12 eur*
  25.9.-6.10. - 2 x all inclusive light od 936 kn/124,23 eur*
  6.10.-6.11. - 2 x all inclusive light od 880 kn/116,,80 eur
  +GRATIS DIJETE do 12 g. i drugo dijete do 3 g.
  1/2+2 soba:
  do 25.9. - 2 x all inclusive light po osobi od 1332 kn/176,79 eur*
  25.9.-6.10.- 2 x all inclusive light po osobi od 1134 kn/150,51 eur*
  6.10.-6.11. - 2 x all inclusive light po osobi od 1040 kn/138,03 eur
  + GRATIS dijete do 12 g. i drugo do 3 g.
  *korištenje bazena i sauna, uključeno piće uz obroke,...
  Hrvatska, Novi Vinodolski, Wyndham Grand Resort Novi
  Wyndham Grand Resort Novi 5*
  Novi Vinodolski