Hrvatska, Otok Korčula, Vela Luka, Hotel Posejdon

Hotel Posejdon , otok Korčula, Vela Luka, Hrvatska

Hotel Posejdon udaljen je oko 1,5 km od Vela Luke,  sa središtem mjesta dijeli ga  morski prolaz preko kojega vozi turistička brodica.

Hotelska ponuda: recepcija, sef na recepciji, restoran, aperitiv caffe bar, TV u zajedničkim prostorijama, unutarnji bazen (zatvoren u glavnoj sezoni), plesne večeri, Mini club, mjenjačnica, ronilački centar parking, internet (besplatno)

 Plaža: ispred hotela, šljunčana plaža, betonirana

 Sobe: klima, SAT TV,  telefon, kupaonica

 Prehrana: doručak, ručak i večera izbor buffet (uključeno piće uz obroke); točena bezalkoholna pića, vino, pivo i domaća alkoholna pića na lobby baru od 10 do 22 sata; popodnevna zakuska od 17 do 17.30 sati (kava/čaj sa keksima, kokice)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 31.3.2020.

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 13.6. do 12.9.2020.

TRANSFER: AUTOBUS + TRAJEKT + TRANSFER DO HOTELA
CIJENA: 650,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Popusti: BESPLATNO za dijete do 6 godina bez ležaja u sobi s dvije odrasle osobe; BESPLATNO za jedno dijete do 6 godina sa jednom odraslom osobom u sobi (odrasla osoba plaća cijenu single use); dijeteod 6 do 12 godina na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom 30% popusta; dijete na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe do 12 godina 30% popusta; drugo dijete bez ležaja u sobi s dvije odrasle osobe od 6 do 12 godina 30% popusta; odrasla osoba od 12 godina na pomoćnom ležaju 15% popusta.
Doplate: za dječji krevetić do 13.6. i od 5.9. besplatno, a od 13.6.-5.9. doplata cca 45 kn dnevno.
Uključeno u cijenu: doručak, ručak i večera (uključeno piće uz obroke); točena bezalkoholna pića, vino, pivo i domaća alkoholna pića na lobby baru od 10 do 22 sata; popodnevna zakuska od 17 do 17.30 sati (kava/čaj sa keksima, kokice), dostupan wi-fi na recepciji i u sobama, korištenje unutarnjeg bazena van visoke sezone, animacijski program i glazba uživo 2x tjedno.

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Otok Korčula, Vela Luka, Hotel Posejdon
Hotel Posejdon 3*
Vela Luka
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 31.3.2020. +GRATIS dijete od 6 g.
Hrvatska, Otok Korčula, Vela Luka, Hotel Adria
Hotel Adria 3*
Vela Luka
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 1.3.2020.