Hrvatska, Otok Murter, Tisno, Apartmani Hostin

Apartmani Hostin , Otok Murter, Tisno, Hrvatska

Apartmansko naselje Hostin Tisno smješteno je u uz samo more, u okruženju smokava, maslina, borove šume i mediteranskog raslinja. Nalazi se u blizini otoka Murtera, udaljeno svega 2,5 km od mjesta Tisno.

Ponuda: restoranom s velikom terasom na otvorenome, caffe bar na plaži, trgovina, TV-salon, višenamjensko igralište (rukomet, nogomet), te  igrališta za mini golf i odbojku na pijesku, natkriveno parkiralište (besplatno) – unutar naselja biti mogućnost prehrane, ali više u plažnom objektu nego u restoranu – zbog zdravstvenih preventivnih mjera – plažni objekt će nuditi prehranu tijekom cijele sezone.

 Plaža: zatvorena pjeskovita plaža

Apartmani: zasebna spavaća soba s dva ili tri kreveta, sat TV, potpuno opremljena kuhinju u kojoj se nalazi i pomoćni ležaj, kupaona, velika terasa s sjedećom garniturom; mogućnost korištenja grila koji se nalazi ispred apartmana

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA 15% POPUSTA za boravke do 20.9. (minimum boravka 2 noći)
– Naselje se otvara 4.7.2020. (tijekom sezone nema festivala!)

Prijevoz

Cijene po smještajnoj jedinici

Uključeno u cijenu: posteljina, utrošak struje i vode, pribor za jelo i kuhaje, mijenjanje posteljine i čišćenje svakih 7 dana, završno čišćenje.
Doplata: za kućnog ljubimca dnevno 70 kn; za dječji krevetić 50 kn dnevno.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Otok Murter, Tisno, Hotel Borovnik
  Hotel Borovnik 4*
  Tisno
  Hrvatska, Otok Murter, Tisno, Apartmani Hostin
  Apartmani Hostin 3*
  Tisno