Hrvatska, otok Rab, Lopar, Lopar Sunny Hotel & Plaža Sunny Hotel

Lopar Sunny Hotel / Plaža Sunny Hotel , otok Rab, Lopar, Hrvatska

Turističko naselje SAN MARINO SUNNY RESORT by Valamar
Turističko naselje San Marino sastoji se od pet hotela (Veli Mel Sunny Hotel, Plaža Sunny Hotel, Sahara Sunny Hotel, Rab Sunny Hotel, Lopar Sunny Hotel) smještenih pokraj pješčane plaže duge 1,5 km, poznate pod nazivom Rajska plaža. Ova pješčana plaža jedna je od najvećih na Jadranu i idealna je plaža za obitelji s djecom. Smještaj se nudi u 495 smještajne jedinice, a usluge hrane pružaju se u središnjem restoranu koji ima i aperitiv bar te terasu na kojoj se organiziraju glazbeni, plesni i ostali animacijski programi. U neposrednoj blizini turističkog naselja San Marina nalaze se brojni ugostiteljski sadržaji, restorani, specijalizirane trgovine, suvenirnice, frizerski i kozmetički salon te sportski sadržaji (tenis, nogomet, rukomet, odbojka na pijesku, sportovi na vodi, stolni tenis, minigolf, košarka itd.). U blizini je lučica za privez manjih brodica te kamp San Marino sa novouređenim wellness centrom i animacijskim programom za najmlađe.

Hotelska ponuda: središnji restoran, kavana, pivnica, disco, aperitiv bar, sef na recepciji, frizerski salon, parkiralište (besplatno), kućni ljubimci dopušteni uz doplatu od cca 20 Eur dnevno na recepciji hotela

 Plaža: pješčana (200 m), ležaljke i suncobrani uz doplatu

Smještaj: Sobe: klima, sat TV, LCD, balkon, pomoćni ležaj moguć u hotelu Plaža; Suite: dnevni boravak, jedna ili dvije spavaće sobe, sat TV

 Prehrana: buffet doručak i buffet večera s bogatim izborom domaćih i internacionalnih jela

 Prijava: od 15 sati NA RECEPCIJI PLAŽA SUNNY HOTELA  Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
*akcije se primjenjuju na cijene niže u tablici

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 12.6.-18.9.2021.

CIJENA: 370,00 kn

OTOK RAB / SUPERBONUS!!!
1 DIJETE BESPLATNO uz 2 ODRASLIH OSOBA
1 DIJETE 50% POPUSTA UZ 1 ODRASLU OSOBU

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: dijete bez ležaja do 2 godine 100% POPUSTA; dijete na pomoćnom ležaju u 1/2+1 superior B (LS3) sobi sa dvije odrasle osobe 2-12 godina 100% POPUSTA; osobe na pomoćnom ležaju u suite-u bez obzira na godine starosti 100% POPUSTA (2 osobe plaćaju cijenu po osobi); dijete na osnovnom ležaju u 1/2 superior sobi (LS2) 2-12 godina 30%; odrasla osoba na pomoćnom ležaju u 1/2+1 superior B sobi (LS3) stariji od 12 godina 30%.
Uključeno u cijenu: vino, voda, pivo i sokovi uz večeru besplatno.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, otok Rab, Lopar, Hotel Sahara/Rab Sunny Hotel
  Hotel Sahara/Rab 3*
  Lopar
  21.9.-3.10. - 2 POL od 605 kn
  + GRATIS dijete do 12 g.
  *uključeno piće uz večeru
  Hrvatska, otok Rab, Lopar, Veli Mel Sunny Hotel
  Veli Mel Sunny Hotel 3*
  Lopar
  Hrvatska, otok Rab, Lopar, Lopar Sunny Hotel & Plaža Sunny Hotel
  Lopar Sunny Hotel / Plaža Sunny Hotel 3*
  Lopar