Hrvatska, otok Rab, Lopar, Veli Mel Sunny Hotel

Print Friendly, PDF & Email

Veli Mel Sunny Hotel , otok Rab, Lopar, Hrvatska

Turističko naselje SAN MARINO SUNNY RESORT by Valamar
Turističko naselje San Marino sastoji se od pet hotela (Veli Mel Sunny Hotel, Plaža Sunny Hotel, Sahara Sunny Hotel, Rab Sunny Hotel, Lopar Sunny Hotel) smještenih pokraj pješčane plaže duge 1,5 km, poznate pod nazivom Rajska plaža. Ova pješčana plaža jedna je od najvećih na Jadranu i idealna je plaža za obitelji s djecom. Smještaj se nudi u 495 smještajne jedinice, a usluge hrane pružaju se u središnjem restoranu koji ima i aperitiv bar te terasu na kojoj se organiziraju glazbeni, plesni i ostali animacijski programi. U neposrednoj blizini turističkog naselja San Marina nalaze se brojni ugostiteljski sadržaji, restorani, specijalizirane trgovine, suvenirnice, frizerski i kozmetički salon te sportski sadržaji (tenis, nogomet, rukomet, odbojka na pijesku, sportovi na vodi, stolni tenis, minigolf, košarka itd.). U blizini je lučica za privez manjih brodica te kamp San Marino sa novouređenim wellness centrom i animacijskim programom za najmlađe.

Hotelska ponuda: središnji restoran, aperitiv bar s terasom u sklopu centralnog restorana, lobby bar s terasom u hotelu Plaža, sef na recepciji, frizerski salon, wi-fi, parkiralište (besplatno) NOVO Wow Wow Pet Friendly holiday – sadržaji za ljubimce dostupni u sobama (snack, igračka, zdjelica, lokalni vodič za odmor s kućnim ljubimcem) dostupno od 01.05.2022.), kućni ljubimci dopušteni uz doplatu od cca 25 Eur dnevno – plaćanje na recepciji hotela

 Plaža: pješčana (200 m), ležaljke i suncobrani uz doplatu

Smještaj: klima, sat TV, balkon

 Prehrana: buffet doručak (7.00-10.00 sati) i buffet večera (19.00-21.00 sat) u centralnom restoranu s bogatim izborom domaćih i internacionalnih jela, uključena pića uz večeru (sok, voda, vino, pivo)

 Prijava: od 15 sati na RECEPCIJI LOPAR SUNNY HOTELA / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
*Popusti se primjenjuju na cijene niže u tablici

Prijevoz

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe do 12 godina; odrasla osoba na pomoćnom ležaju stariji od 12 godina 30%.
Uključeno u cijenu: vino, voda, pivo i sokovi uz večeru besplatno.
Turistička pristojba uključena u cijenu.
OTKAZ REZERVACIJE: bez storno troškove do 7 dana prije polaska na put u terminima od 20.5.-16.6. & 4.9.-25.9. a u ostalim terminima 14 dana prije polaska bez storno troškova

 

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, otok Rab, Lopar, Hotel Sahara/Rab Sunny Hotel
  Hotel Sahara/Rab 3*
  Lopar
  Hrvatska, otok Rab, Lopar, Plaža Sunny Hotel
  Plaža Sunny Hotel 3*
  Lopar
  Hrvatska, otok Rab, Lopar, Veli Mel Sunny Hotel
  Veli Mel Sunny Hotel 3*
  Lopar
  Hrvatska, otok Rab, Lopar, San Marino Camping Resort
  San Marino Camping Resort 4*
  Lopar
  MOBILNE KUĆICE!
  9.9.-11.9. - 3 noći za 6 osoba od 2070 kn/274,74 eur
  11.9.-18.9. - 3 noći za 6 osoba od 1509 kn/200,28 eur
  18.9.-4.10. - 3 noći za 6 osoba od 1194 kn/158,47 eur
  *mali nogomet, košarka, rukomet, odbojka na pijesku, boće; SADRŽAJI ZA DJECU: vrhunski opremljene dječje igraonice prema Maro programu – Maro Club prilagođen djeci od 3 do 7 i od 7 do 12 godina (otvoren je minimalno 6 sati dnevno u visokoj sezoni (15.lipnja – 1. rujna); trošak plina, vode i struje te pribor za kuhanje i jelo, jedan početni set posteljine i ručnike, 1 parking mjesto.