Kako rezervirati ili kupiti online?

Odaberite nešto iz naše ponude. Slijedite upute za odabrani aranžman koje se nalaze na svakoj stranici.

Za neke aranžmane biti ćete u mogućnosti poslati opći upit, za neke možete ispuniti online rezervacijski obrazac, a neke ste u mogućnosti kupiti online.

Za svaki aranžman, možete nas nazvati pa ćemo zajedno napraviti najbolju ponudu u Vašem interesu.

Ukoliko je određeni aranžman raspoloživ za rezervaciju uz njega će stajati oznaka za rezervaciju ili kompletni rezervacijski obrazac.

Potrebno je ispuniti online rezervacijski obrazac potrebnim podacima i poslati nam ga. Po primitku Vašeg obrasca, nakon provjere o raspoloživosti aranžmana, pronaći ćemo najbolju ponudu za Vas. Obavijestiti ćemo Vas telefonski ili ukoliko ste to naznačili možemo Vam putem E-maila poslati točnu kalkulaciju s iznosima za odabrani aranžman te obrazac za offline autorizaciju kreditne kartice koji ćete ispuniti i poslati nam ga putem faxa. Obrascem za offline autorizaciju Vaše kreditne kartice koji nam faksirate, odabirete način plaćanja i ovlašćujete nas da naplatimo kompletan iznos dinamikom koju ste odabrali (cjelokupni iznos odjednom ili odabrani broj rata).

Za rezervaciju aranžmana nije potrebno biti naš registrirani no, ukoliko se registrirate i prijavite na našu stranicu odabranim korisničkim imenom i lozinkom, uvelike ćete si olakšati daljnju pretragu naših stranica jer će u narednim općim, rezervacijskim i obrascima za online kupnju Već biti upisani Vaši podaci.

Ukoliko je aranžman moguće kupiti online, uz njega će stajati oznaka online kupnje ili online forma. Kako bi bili u mogućnosti aranžman kupiti online trebate biti naš registrirani korisnik. Online plaćanje izvodi se na zaštićenoj T-com stranici za sigurnu online kupnju gdje ćete ispuniti podatke koji se od Vas traže (broj kreditne kartice, rok valjanosti i sl. ). Prije same autorizacije tj. terećenja kreditne kartice, vrši se njena predautorizacija. U tom periodu jos je uvijek moguće poništiti transakciju ukoliko zbog nekog razloga odustanete od aranžmana. Nakon same autorizacije Vaše kreditne kartice, ista će se teretiti za već prije odabrani iznos aranžmana. O uspješnosti autorizacije biti ćete obaviješteni na samoj internet stranici, ali i putem email poruke T-com-ovog Payment servisa koji sadrži osnovne informacije o izvršenoj transakciji.