Krstarenje Hrvatska, KL 1 KRSTARENJE (Polasci iz Opatije)

KL1 KRSTARENJE 2019.
Garantirani polasci iz Opatije
Krstarenje motornim brodom na ruti duž veličanstvene obale otoka Kvarnerskog zaljeva

Ruta
OPATIJA – KRK – RAB – ZADAR – MOLAT ili OLIB – (Ilovik) LOŠINJ – CRES – OPATIJA

Kako bi proveli sedam nezaboravnih dana krstareći sjeverim Jadranom s otoka na otok, sve što vam treba je nekoliko majica kratkih rukava i kupaći kostim. Opustite se i dopustite kapetanu i njegovoj posadi (naručito kuharu) da se brinu za vas. Tijekom dana možete uživati u plivanju, ronjenju, sunčanju i istraživanju morskih dubina. Večeri su rezervirane za uživanje u dobroj hrani i restoranima, ali i otkrivanju otoka, starih crkvi i drugih povijesnih znamenitosti…

PLAN PUTOVANJA

Subota                    OPATIJA – OTOK KRK (R)
Polazak u 13:00h uz ručak na brodu. Kasniji dolasci mogu se ukrcati na Krku. Na putu prema otoku Krku- najvećem hrvatskom otoku, stanka za kupanje u kristalno čistom moru. Glavna obilježja otoka Krka su raznolika mjestašca, zelene šetnice, maleni otoci te skrivene plaže i uvale. Večer za slobodno uživanje u brojnim kafićima i restoranima uz rivu. Noćenje u Krku.

Nedjelja                  OTOK KRK  – OTOK RAB (D, R)
Nakon doručka nastavak krstarenja prema otoku Rabu, poznatom kao „otok ljubavi“. Razgled grada (uključeno u Premium) okruženog srednjovjekovnim zidinama, romantičkih crkvenih tornjeva, crkvi, palača, kamenih ulica i antičkih fasada. Uživajte u pogledu na ulice i trgove. Jedna od stvari koje morate probati je čuvena „Rapska torta“ (uključeno u Premium). Ukoliko budete imali vremena svakako prošetajte do brda Kamenjak i uživajte u prekrasnom zalasku suncu. Noćenje u Rabu. 

Ponedjeljak            OTOK RAB  – ZADAR (D, R)
Jutarnja plovidba s Raba prema Zadru duž otoka Paga. Stanka za kupanje na otočiću MAUNU. Uživajte u fakultativnom razgledu grada s vodičem (uključen u Premium), koji je stoljećima bio centar Dalmacije, a danas je centar regije.. U Zadru je bogata spomenička baština svjetske važnosti vidljiva na svakom koraku. Od znamenitosti možete vidjeti Rimski forum iz 1. stoljeća, crkvu Sv. Donata iz 9. stoljeća- najpoznatija srednjovjekovna bazilika i simbol grada, moćne gradske zidine s reprezentativnim gradskim vratima iz 16. stoljeća, brojne palače i vile. U centru grada možete pronaći veliki broj odličnih restorana. Od posebne važnosti su jedinstvene  „Morske orgulje“ i svjetlosna instalacija „Pozdrav suncu“. Noćenje.

Utorak                    ZADAR – OTOK MOLAT  ili OLIB (D, R, Kapetanska večera)
Ranojutarnji polazak prema otoku Molat ili Olib (ovisno o raspoloživom mjestu za pristajanje u lučici). Oba otoka smještena su na sjevernom dijelu Zadarskog arhipelaga, gdje možete uživati u miru i tišini. Kapetanska večera na brodu (uključeno u Premium i Premium Sup). Noćenje.

Srijeda                    OTOK MOLAT ili OLIB – ILOVIK – OTOK LOŠINJ (D, R)
Nakon doručka i jutarnjeg plivanja, nastavak krstarenja i kratka stanka na Iloviku, otoku cvijeća. Polazak prema otoku Lošinju, poznatom kao i otok sunca, ujedno i najpopularnijem otoku sjevernog Jadrana zbog svog čistog mora i borove šume. Po dolasku prošetajte lukom, Lošinjskim miomirisnim vrtovima ili posjetite obližnje slikovito mjesto Veli Lošinj. Noćenje u Malom Lošinju

Četvrtak                 OTOK LOŠINJ – OTOK CRES (D, R)
Nakon jutarnjeg plivanja polazak prema Cresu, dugom i uskom otoku prekrivenom hrastovom, bukovom i borovom šumom, kao i vinogradima i maslinicima. Cres i Mali Lošinj u prošlosti su bili jedan otok, prije nego su Rimljani prokopali kanal i na taj način ih razdvojili. Noćenje u luci srednjovjekovnog grada Cresa.

Petak                      OTOK CRES – OPATIJA (D, R)
Rani polazak prema Opatiji uz doručak na brodu. Uživajte u spektakularnom pogledu na poznatu Opatijsku Rivijeru i uživajte u razgledu Opatije i šetnji Lungo Mare.

Subota                    OPATIJA (D)
Odjava s broda do 9:00h nakon čega je vrijeme za oproštaj od putnika i posade – vaših novih prijatelja.
Nadamo se da se opet vidimo na jednom od Katarina Line krstarenja.

DATUMI I CIJENE

Polasci subotom iz luke Opatija: u 13:00 h/ check-in od 11.00 do 12:00h

CIJENA PO OSOBI U dvokrevetnim kabinama u  EUR

7 dana krstarenja na bazi polupansiona (doručak + ručak u tri slijeda),

1 L vode dnevno, besplatan WiFi

A B C D E F
Tra 27;

Ruj 28;

Lis 05, 12;

Svi

04, 11, 18, 25;

Lip 01, 08;

 

Ruj 21;

Lip 15;

Kol 31;

Ruj 07, 14;

Lip 22;

 

Kol 17, 24;

Lip 29;

Srp 06, 13, 20, 27;

Kol 03, 10;

KL 1 PREMIUM NA PALUBI 650 715 775 865 925 960
PREMIUM DONJA PALUBA 620 675 710 805 865 890
TRADITIONAL ENSUITE NA PALUBI 455 510 580 670 720 750
TRADITIONAL ENSUITE DONJA PALUBA 425 480 510 615 670 700
OBAVEZNA DOPLATA
LUČKE TAKSE Plaćanje na licu mjesta EUR 40.- po osobi
OPIS KABINA
SVE KABINE “NA PALUBI” SMJEŠTENE SU NA GLAVNOJ ILI GORNJOJ PALUBI!
PREMIUM Premium brodovi čeličnih trupova sa modernim tradicionalnim izgledom nude smještaj u klimatiziranim, prostranim privatnim kabinama s bračnim ili dva odvojena kreveta, sušilom za kosu i sefom. Brodovi su duljine od 29 do 35 m, a kabine su veličine 8 do 14 m2. Uključene usluge: Buffet doručak, ručak od tri slijeda, kapetanska večera, svakodnevno pospremanje kabine, sredinom tjedna svježi set ručnika i posteljine, usluga nošenja prtljage, degustacija maslinovog ulja i vina na brodu, popodnevni čaj i kava, litra vode po osobi dnevno.  Vođeni razgledi Zadra i Raba, kušanje Rapske torte. Besplatan Wi-Fi.
TRADITIONAL ENSUITE Drveni brodovi, kabine s vlastitim tušem / WC-om, većinom kreveti na kat, klimatizirani salon. Uključene usluge: Kontinentalni doručak, ručak od tri slijeda, litra vode po osobi dnevno. Besplatan Wi-Fi.
POPUSTI I DOPLATE
Trokrevetna kabina Odrasla osoba na trećem ležaju u trokrevetnoj kabini– 30%
Popust za dijete Djeca mlađa od 10 godina– 50%
Jednokrevetna kabina Dvokrevetna kabina kao jednokrevetna +50%. Izbjegnite plaćanje doplate tako što ćete pristati na dijeljenje kabine.

Broj kabina dostupnih bez doplate je ograničen.

FAKULTATIVNE DOPLATE
Dodatak za puni pansion EUR 115.-po osobi/krstarenje (bruto), min.10 prijavljenih osoba
Najam dječjeg krevetića  

EUR 50.-  tjedno (plaćanje na licu mjesta)

Parking Od EUR 10.-15. dnevno
Transferi od/do zračne luke Mogućnost transfera sa raznih aerodroma (Rijeka, Zagreb, Trst, Ljubljana, Venecija) – cijena na upit; lokalni transferi (od hotela u Opatiji do opatijske luke) za KL1 rutu – BESPLATNO
Obnova bračnih zavjeta ili drugi posebni događaj EUR 150.-  po paru – uključuje obred obnavljanja bračnih zavjeta kojeg obavlja kapetan, certifikat, bocu šampanjca, mali poklon
Smještaj prije i poslije krstarenja Raspoložive na upit – ville, hoteli, privatni apartmani, hosteli…
Karte za trajekte i katam. Kabine, sjedala ili paluba, moguće rezervirati za lokalne, dužobalne & međunarodne linije
Odnosi se samo na Traditional i

Traditional Ensuite brodove:

 

Dodatak za engleski doručak

EUR 40.- na tjedan (neto)- uključuje 2 jaja, slaninu, rajčice i gljive ili voće I jogurt ili sl. (kontinentalni doručak uključen u cijenu krstarenja uključuje: kavu, čaj, mlijeko, čašu soka, žitne pahuljice, kruh, raznolike namaze – maslac, med, marmelada, topljeni sir; svaki dan se nudi još jedan dodatak kao sir, šunka ili tvrdo kuhana jaja, hrenovke, salama itd.).
Kapetanska večera EUR 25.  – mogućnost ribljeg ili mesnog menija pripremljeno na poseban način.
Dodatni ručnici Gosti tjedno dobivaju po dva ručnika za osobnu upotrebu. Dodatne ručnike za osobnu higijenu moguće je iznajmiti za EUR 3.- i ručnik za plažu za EUR 5.- na tjedan/ručnik. Katarina Line ručnik za plažu može se kupiti prilikom dolaska za EUR 10.
Dnevno čišćenje kabina EUR 15.- po osobi tjedno (neto) – dnevno čišćenje kabina, čista posteljina i ručnici sredinom tjedna (rezervirati unaprijed)
MINI KRSTARENJA (ograničena raspoloživost)

CIJENA PO OSOBI U EUR (boravišna pristojba i lučke takse nisu uključene u cijenu)

Doručak i ručak u 3 slijeda, litra vode dnevno

PREMIUM SUPERIOR PREMIUM TRADITIONAL ENSUITE
DONJA PALUBA DONJA PALUBA DONJA PALUBA
Krstarenje s 2 noćenja

Jednosmjerni polasci svake subote.

Boravišna pristojba i lučke takse Plaća se na licu mjesta: 12 EUR za 2 noći PO OSOBI PO KRSTARENJU

2 noćenja: Svibanj 04 – Listopad 12; Opatija – Zadar 335 260
5 noćenja: Svibanj 06 -Listopad 14; Zadar – Opatija

 

 

2.515 1.950
Krstarenje s 5 noćenja

Jednosmjerni polasci svakog ponedjeljka.

Na raspolaganju su obje palube

Boravišna pristojba i lučke takse Plaća se na licu mjesta : 30 EUR za 5 noći  PO OSOBI PO KRSTARENJU

 

Važne informacije:

  • Kapetan zadržava pravo promjene rute u slučaju loših vremenskih uvjeta
  • Polasci su garantirani za minimum 10 prijavljenih osoba. Katarina line zadržava pravo otkazivanja polazaka u slučaju da ima manje od 10 prijavljenih osoba i zadržava pravo promjene imena broda ako za to postoji razlog.
  • Gosti se trebaju pridržavati pravila ponašanja na brodu (izložena u pismenom obliku na svakom brodu), posebno po pitanju zabrane unošenja pića na brod.
  • U slučaju neprimjerenog ponašanja Katarina line / kapetan zadržava pravo zamoliti gosta da napusti brod.

Uvjeti otkaza:

  • Od dana potvrde rezervacije do 30 dana prije dolaska – nepovratna akontacija- (150 EUR)
  • 29-22 dana – 25% preostalog iznosa
  • 21-15 dana – 50% preostalog iznosa
  • 14-0 dana – 100% cijeli iznos
  • Izmjena imena /termina putovanja – 20 eur po osobi (vrijedi samo ako je promjena napravljena 30 dana prije rezerviranog polaska, u suprotnom se primjenjuju standardni uvjeti otkaza).

Preporučamo osiguranje u slučaju otkaza. Katarina Line nudi kompletan paket putnog osiguranja (putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgoda, osobne odgovornosti, osiguranje prtljage i osiguranje od otkazivanja putovanja).

Zbog specifičnih uvjeta i zahtjeva za privez u nekim hrvatskim lukama, Katarina Line brodovi privezuju se bočno jedan na drugi, tako da naši klijenti, da bi došli do obale moraju prelaziti s broda nab rod preko razmaka između borodva. U takvim slučajevima klijenti moraju osobito paziti na prelaske s broda na brod i to na vlastitu odgovornost. Posada će rado pomoći onima koji pomoć trebaju i traže.
Krstarenja se ne preporučaju osobama u invalidskim kolicima ili osobama ograničene mobilnosti.

Kontaktirajte nas

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O KRSTARENJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sva ponuda krstarenja

Krstarenje Hrvatska, KL 1 KRSTARENJE (Polasci iz Opatije)
KL 1 KRSTARENJE (Polasci iz Opatije)
već od 425 kn