Krstarenje južnim Jadranom

Print Friendly, PDF & Email

KRSTARENJE JUŽNIM JADRANOM

motornim brodom kategorije 4*
Predviđeni brod: Gradina 1

8 dana – 7 noćenja, Luka ukrcaja / iskrcaja: Split
Polasci: 03.07.-10.07., 10.07.-17.07., 17.07.-24.07., 24.07.-31.07., 31.07.-07.08.

Ruta
Split – Hvar – Vis – Lastovo – Korčula – Makarska – Supetar – Split

PLAN PUTOVANJA

1.dan: srijeda | ukrcaj Split – Hvar, Usluga na brodu: večera
Dolazak u Split u vlastitom aranžmanu. Ukrcaj na brod moguć je od 12 sati dok se u kabine može ući od 14 sati, kada se isplovljava iz luke Split. Uz piće dobrodošlice i druženje, upoznajte se s vašim Cruise Managerom i posadom te sa pravilima i sigurnosnim mjerama na brodu. Isplovljavanje prema Hvaru i uživanje u opuštajućem krstarenju uz pauzu za kupanje na jednoj od prekrasnih uvala. Dolazak u grad Hvar, jedan od najljepših gradova na Jadranu. Hvar je omiljeno odredište za odmor međunarodnih zvijezda, ali ujedno je i šarmantni primorski grad s osam stoljeća starom arhitekturom. U šetnji obiđite stari grad sa slikovitim uličicama i prvo javno kazalište u Europi. Predlažemo da se popnete na hvarsku utvrdu Forticu od kuda se pruža prekrasan pogled na Hvar i Paklene otoke. Večera na brodu. Noćenje.

2.dan: četvrtak | Hvar – Vis, Usluga na brodu: doručak i ručak
Ujutro isplovljavamo za Vis – najudaljeniji otok srednjodalmatinskog arhipelaga. Poznat kako po svom kulturnom bogatstvu i povijesnoj baštini, tako i po svojim prirodnim ljepotama. Još je grčki pisac Agatarhid u svojim djelima hvalio viška vina, te konstatirao da su bolja u usporedbi s ostalim sortama koje je probao. Najautentičnije vino zasigurno je poznata viška vugava koju možete probati u brojnim restoranima i konobama diljem otoka. Vis je također poznat i kao jedan od “zabranjenih otoka” u vrijeme komunizma. Bio je centar jugoslavenske mornarice i stoga zabranjen za turiste. Čak i danas diljem otoka možemo pronaći mnogobrojne skrivene tunele koji tome svjedoče. Neki od njih su sada turističke atrakcije, a neki su u službi Hrvatske ratne mornarice. Ručak. Nakon ručka slobodno vrijeme za kupanje i istraživanje otoka. Noćenje.

3.dan: petak | Vis – Lastovo, Usluga na brodu: doručak, ručak i kapetanova večera
Rano ujutro plovidbu nastavljamo prema Lastovu, otoku poznatom po venecijanskoj arhitekturi iz 15. i 16. stoljeća. Uz Mljet, Lastovo je najšumovitiji hrvatski otok s više od 70% šumovite površine te je 2007. godine Lastovo proglašeno Parkom prirode. Pauza za ručak i kupanje u jednoj od prekrasnih uvala. Po dolasku na Lastovo slobodno vrijeme za kupanje i istraživanje otoka. Večeras uživajte u kapetanskoj večeri na brodu.

4.dan: subota | Lastovo – Korčula, Usluga na brodu: doručak i ručak
Plovidba u smjeru grada Korčule. Zaustavljanje za kupanje je predviđeno prije ručka na brodu na putu za otok Korčulu. Znati ćete da je Korčula bila venecijansko uporište čim ugledate brojne kipove lavova koji vas vrebaju s gradskih pročelja i vrata. Navodni dom svjetski poznatog putnika Marka Pola sigurno će vas očarati. Uživajte u šetnji jednim od najbolje očuvanih srednjovjekovnih gradova na Mediteranu. Slobodno vrijeme iskoristite za otkrivanje grada ili uživanje u večeri u jednom od mnogih vrhunskih restorana. Noćenje.

5.dan: nedjelja | Korčula – Makarska, Usluga na brodu: doručak, ručak
Doručak će biti poslužen za vrijeme plovidbe prema Makarskoj, uživati ćete u prekrasnim pogledima na dalmatinske otoke s jedne, te kopno s druge strane. Prije ručka i dolaska u Makarsku, predviđena je pauza za kupanje. Poslijepodne provedite u Makarskoj, jednoj od najpopularnijih destinacija na obali Splitsko-dalmatinske županije koja se sa svojim prekrasnim plažama smjestila ispod veličanstvenog masiva planine Biokovo. Istražite centar Makarske u vlastitom aranžmanu. Noćenje u Makarskoj.

6.dan: Ponedjeljak | Makarska – Supetar (otok Brač), Usluga na brodu: doručak, ručak
Doručak će biti poslužen za vrijeme plovidbe prema Supetru (otok Brač). Supetar je mali grad na otoku Braču, ujedno je i njegovo središte. Ovaj grad očarava svojom jednostavnošću i ljepotom. Idealno je odredište za sve one koji žele uživati u bogatoj spomeničkoj baštini i prirodnim ljepotama. Već odavno je omiljeno ljetovalište zbog svojih prelijepih i dugih pješčanih plaža, obrubljenih borovom šumom. Ljubitelji povijesnih znamenitosti mogu posjetiti i razgledati župnu crkvu Navještenja Marijina pokraj koje se nalazi Leroj (zvonik sa satom) i crkveni muzej, skulpturu Sv. Viktora (nalazi se na ulazu u crkveni muzej), skulpturu Majke Tereze (nalazi se na ulazu u crkveno dvorište), ranokršćanske mozaike iz 6.st. (nalaze se pored crkve), neobizantski mauzolej obitelji Petrinović i galeriju Ivana Rendića.

7.dan: utorak | Supetar (otok Brač)– Split, Usluga na brodu: doručak, ručak
Doručak će biti poslužen za vrijeme plovidbe prema Splitu. Krstareći prema splitskoj rivijeri ponovno ćemo imati priliku uroniti u plavetnilo mora u jednoj od brojnih zaklonjenih uvala otoka Brača. Dolazak u Split u kasnim popodnevnim satima. Nakon uživanja u pogledu na Splitsku rivijeru prilikom uplovljavanja, možete se pridružiti vođenom razgledu Splita uz vodiča (po želji). Noć ćemo provesti u Splitu, jednom od gradova pod zaštitom UNESCO-a čija povijesna bogatstva i ljepota ne pripadaju samo ljudima koji žive u blizini njegovih zidina već se nude svim ljudima svijeta, svima onima koji žele uhvatiti komadić tisućljetne ljepote. Grad obiluje restoranima i bistroima s veliki izborom lokalnih specijaliteta te kafićima. Noćenje u Splitu.

8.dan: srijeda | Split iskrcaj, Usluga na brodu: doručak
Uživajte u oproštajnom doručku prije nego što se pozdravite sa svojim suputnicima i posadom i iskrcajte se nakon doručka. Iskrcaj do 09:00 sati.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj kabini:

 • Donja paluba: 990 €
 • Glavna/gornja paluba: 1.090 €

Popusti i doplate:

 • Djeca u zasebnoj kabini imaju 30% popusta.
 • Doplata za jednokrevetnu kabinu (single use) 80%.

Obavezna doplata na brodu:

 • Lučke pristojbe i boravišna pristojba koje se plaćaju na brodu iznose 50€ po osobi. Pristojbe se plaćaju isključivo u gotovini na dan ukrcaja.

Cijena uključuje:

 • krstarenje 8 dana / 7 noćenja prema itinereru,
 • smještaj u klimatiziranoj dvokrevetnoj kabini,
 • piće i snack dobrodošlice,
 • 6 polupansiona (doručak i ručak, osim danima kada je navedena večera u programu) i 1 puni pansion (doručak, ručak i kapetanova večera),
 • obična voda za piće tijekom dana,
 • kava/čaj i svježe voće jednom dnevno,
 • room service,
 • upotreba brodske opreme (madraca za kupanje, sup borda),
 • ležaljke na sunčalištu broda,
 • ručnici se mijenjaju po potrebi,
 • posteljina se mijenja tjedno,
 • besplatan Wi/Fi na brodu u zajedničkim prostorijama.

Cijena ne uključuje:

Obavezna doplata na brodu: lučke pristojbe i boravišna pristojba koje se plaćaju na brodu iznose 50€ po osobi. Pristojbe se plaćaju isključivo u gotovini na dan ukrcaja, piće na brodu (osim navedenog pod cijena uključuje) koje se može kupiti samo na brodskom baru, troškovi osobnih narudžbi, transferi do/od broda, napojnice posadi broda (nije obavezno ali je uobičajeno), Konzumacija pića je dozvoljena jedino s brodskog bara.

NAPOMENE

Dolazak do Splita:
Vlastitim prijevozom, predlažemo parking: 10€ dnevno u garaži Acorus, rezervacija parkinga i sve informacije vezane za parking samostalno uz plaćanje na licu mjesta. Kontakt mob 098/990-5555, www.splitcarparking.com/hr/.

Od parkinga do luke Split mogućnost organiziranog transfer 10 € po smjeru (neovisno o broju osoba).
Autobus / vlak: Ukoliko se odlučite za prijevoz do Splita autobusom ili vlakom, vrlo je kratka šetnja do mjesta ukrcaja.
Zrakoplov: mogućnost rezervacije leta do Splita i transfera Zračna luka Split – Luka Split. Cijena na upit.

KORISNE INFORMACIJE

Opis kabina: Sve kabine bez obzira na palubu su klimatizirane, imaju sef, svaka kabina ima prozor (okrugli ili četvrtasti) koji se ne može otvoriti, potpuno opremljenu vlastitu kupaonicu (umivaonik, wc, tuš, sušilo za kosu). Ležajevi su spojeni ili razdvojeni bez mogućnosti odabira unaprijed. Broj kabine se ne može birati unaprijed već se dodjeljuje po principu raspoloživosti.

Podaci o brodu Gradina 1: Osnovni podaci: dužina 40 m, širina 7,6 m, kapacitet je 36 putnika u 18 kabina na glavnoj (12) i donjoj palubi (6). Svaka kabina je klimatizirana i raspolaže sa vlastitom potpuno opremljenom kupaonicom. Na gornjoj palubi smješten je salon – restoran, a na krmi broda lounge područje sa klub stolićima i foteljama. Najgornja paluba raspolaže sa sunčalištem te ležaljkama i jacuzzijem.

Sigurnosno – zdravstveni protokol na brodu:

Detaljne upute o životu na brodu ćete dobiti u završnoj obavijesti o putovanju, najkasnije 5 dana prije polaska. Istih se potrebno pridržavati kao i svih uputa od strane posade broda.

Napomene

 • brod nije prilagođen za djecu do 6 godina starosti i osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • ime broda te vremena ukrcaja i iskrcaja u završnoj obavijesti o putovanju najkasnije 3 dana prije polaska
 • minimum prodanih kabina za realizaciju putovanja: 10. Obavijest o realizaciji termina / garantiranom polasku najkasnije 7 dana prije polaska uz mogućnost promjene termina
 • brodar zadržava pravo izmjene rute i promjene usluge na brodu (usluga ostaje polupansion) uslijed vremenskih i ostalih uvjeta, prema odluci kapetana i posade broda
 • brodar i agencija zadržavaju pravo iskrcaja putnika s broda ukoliko se isti ne pridržavaju kućnog reda te uputa posade. Agencija i brodar ne snose odgovornost u tom slučaju, a primjenjuju se standardni uvjeti otkaza putovanja.

Uvjeti otkaza putovanja:
Ukoliko putnik otkaže aranžman za Krstarenje Jadranom, agencija od ukupne cijene aranžmana na ime naknade štete zadržava sljedeći iznos: do 30 dana prije polaska 10% cijene aranžmana, 29 – 22 dana prije polaska 30% cijene aranžmana, 21 – 15 dana prije polaska 50% cijene aranžmana, 14 – 8 dana prije polaska 80% cijene aranžmana, 7 – 0 dana prije polaska 100% cijene aranžmana, nakon polaska 100% cijene aranžmana.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Kontaktirajte nas

Krstarenje južnim Jadranom

Obrazac Krstarenje
NOSITELJ REZERVACIJE
DATUMI USLUGE


SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
OSTALO


PRIJAVA NA OBAVIJESTI

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije

Sva ponuda krstarenja

Krstarenje južnim Jadranom
Krstarenje južnim Jadranom
SPLIT - HVAR - VIS- LASTOVO - KORČULA- MAKARSKA - SUPETAR - SPLIT

polasci srijedom:
03.07.10.07., 17.07., 24.07., 31.07. - 6 polupansiona + 1 puni pansion po osobi od 990 €
* krstarenje 8 dana / 7 noćenja prema itinereru, smještaj u klimatiziranoj dvokrevetnoj kabini,piće i snack dobrodošlice,6 polupansiona (doručak i ručak, osim danima kada je navedena večera u programu) i 1 puni pansion (doručak, ručak i kapetanova večera),obična voda za piće tijekom dana, kava/čaj i svježe voće jednom dnevno,room service,, upotreba brodske opreme (madraca za kupanje, sup borda),ležaljke na sunčalištu broda, ručnici se mijenjaju po potrebi, posteljina se mijenja tjedno,besplatan Wi/Fi na brodu u zajedničkim prostorijama.

Klasično krstarenje - KL2 - Krstarenje Dalmatinskim otocima i obalom (Split-Split)
Klasično krstarenje - KL2 - Krstarenje Dalmatinskim otocima i obalom
SPLIT – MAKARSKA – MLJET – DUBROVNIK – ŠIPAN/TRSTENIK – KORČULA – HVAR – (BOL) SPLIT

polasci subotom:
AKCIJE - 20.4. & 27.4. (PREMIUM SUPERIOR KABINA) - 7 noćenja po osobi od 800 €
AKCIJE - 20.4. & 27.4. (PREMIUM KABINA) - 7 noćenja po osobi od 680 €
AKCIJE - 18.5.-25.5. (TRADITIONAL ENSUITE KABINA) - 7 noćenja po osobi od 480 €
13.4., 20.4., 27.4., 4.5., 11.5., 18.5., 25.5., 5.10., 12.10., 19.10. - 7 noćenja po osobi od 600 €
1.6., 8.6., 21.9., 28.9. - 7 noćenja po osobi od 750 €
15.6., 22.6., 29.6., 6.7., 13.7., 20.7., 27.7., 3.8., 10.8., 17.8., 24.8., 31.8., 7.9., 14.9. - 7 noćenja po osobi od 850 €

Klasično krstarenje - KL1 - Otoci Kvarnerskog zaljeva
Klasično krstarenje – KL1 – Otoci Kvarnerskog zaljeva
OPATIJA – KRK – RAB – ZADAR – MOLAT ILI OLIB – (ILOVIK) MALI LOŠINJ – CRES – OPATIJA

polasci subotom:
11.5. (AKCIJA) - 7 noćenja po osobi od 480 €
18.5., 5.10. - 7 noćenja po osobi od 600 €
1.6., 8.6., 28.9. - 7 noćenja po osobi od 750 €
15.6., 6.7., 13.7., 20.7., 27.7., 10.8., 17.8., 24.8., 31.8., 7.9. - 7 noćenja po osobi od 850 €