Nova godina u Opatiji za “Večernjakovce”

Nova godina u Opatiji

Pozdravite Novu 2022. godinu u omiljenom društvu uz nezaboravnu zabavu koja vas očekuje u Opatiji! 

Samo za VEČERNJAKOVCE turistička agencija Spektar putovanja, Večernji list i Liburnia Riviera Hoteli organizirali su posebnu cijenu za doček Nove Godine u Hotelu Admiral 4* u Opatiji.
Ovaj paket uključuje:

 • boravak u superior dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na more
 • bufett doručak i večeru (31.12. uključena je svečana Novogodišnja večera),
 • korištenje unutarnjeg bazena s morskom vodom, korištenje whirlpoola, sauna centra, relax zone i fitnesa (za starije od 16 g., prema raspoloživosti)

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi za boravak od 31.12.-2.1. iznosi 1595 kn za Večernjakovce (redovna cijena 2000 kn)
Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi za boravak od 30.12.-2.1. iznosi 2099 kn za Večernjakovce (redovna cijena 2750 kn)
+ BESPLATAN BORAVAK za dijete do 12 g. u sobi s dvije odrasle osobe

*Mogućnost doplate za POVRATNI TRANSFER Zagreb – Hotel Admiral – Zagreb: 300 kn  (polazak: 30.12. i 31.12., povratak 2.1.2022.)

Kupon za mogućnost korištenja ove posebne ponude možete pronaći u tiskanim izdanjima  Večernjeg lista 30.11.2021., a predbilježiti se možete već danas!

Rezervirajte Vašu ponudu na ovoj stranici, putem emaila: rezervacije@spektar-holidays.hr, telefonski na 01/ 4897 999 ili dolaskom u poslovnicu Spektar putovanja na adresi Trg Josipa Jurja Strossmayera 8 (Zagreb).

Doček Nove godine obilježite savršenim odmorom na moru uz brojna zbivanja i pregršt sadržaja te sa stilom ispratite godinu na izmaku.
Odbrojavanje do nezaboravnog provoda već je započelo!

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.