Opći obrazac za online plaćanje

Opći obrazac za online plaćanje moguće je koristiti ukoliko ste naš registrirani korisnik.

Nakon prijave na našoj stranici uz pomoć odabranog korisničkog imena i lozinke, na korisničkoj formi u najgornjem desnom dijelu stranice pojavljuje se link na opći obrazac za online plaćanje.

Općim obrascem za online plaćanje u mogućnosti ste putem Vaše kartice (American Express, Diners, Visa, MasterCard, Maestro), brzo i sigurno u dogovoru s nama platiti bilo kakav aranžman. Vaši podaci već su upisani. Potrebno je upisati samo opisno ono što uplaćujete - ukupan iznos ili ratu za aranžman, maturalno, učeničko ili neko drugo putovanje, kotizaciju za kongres ili bilo što drugo te iznos koji ste sa nama dogovorili i provjerili. Tada ćete biti preusmjereni na sigurnu i zaštićenu stranicu T-com PayWay servisa gdje će se izvršiti uplata. T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti Vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. Sigurnost podataka na ovim stranicama osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.

Nakon autorizacije Vaše kreditne kartice, ista će se teretiti za već prije odabrani iznos aranžmana. O uspješnosti autorizacije biti ćete obaviješteni na samoj internet stranici, a primit ćete i email poruku koji sadrži osnovne informacije o izvršenoj transakciji.