PLITVIČKA JEZERA

plitviceXL

NACIONALNI PARK PLITVIČKA JEZERA 
JEDNODNEVNI IZLET
Jednodnevni izlet 24.10. GARANTIRANI POLASCI

Iskoristite sniženu cijenu ulaza u nacionalni park!
Vrijednost više:
Rezervacija povlaštenih ulaznica za samo 50 kn!

Program putovanja:
Polazak autobusa iz Zagreba u 08:00 sati ( mjesto polaska javit ćemo naknadno ). Zaustavljanje u Rastokama uz kraći razgled i šetnju te slobodno vrijeme za kavu. Nastavak vožnje do Plitvičkih jezera te ulaz u park u 12:00 sati. Slobodno vrijeme za razgled parka. Povratak za Zagreb u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u večernjim satima. Kraj programa.

Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već 8. travnja 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje 26. listopada 1979. godine, upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine.  Jezerski sustav čini 16 imenovanih i nekoliko manjih, kaskadno poredanih jezera. Zbog geološke podloge i karakterističnih hidrogeoloških uvjeta, jezerski je sustav podijeljen na Gornja i Donja jezera. Prošćansko jezero, Ciginovac, Okrugljak, Batinovac, Veliko jezero, Malo jezero, Vir, Galovac, Milino jezero, Gradinsko jezero, Burgeti i Kozjak dvanaest su jezera koja čine Gornja jezera, formirana na nepropusnim dolomitima.

CIJENA PO OSOBI: 140 KN

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom prema programu
 • voditelja putovanja uz stručno vodstvo tijekom puta
 • jamčevinu za turistički paket aranžman
 • organizaciju i pripremu putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • povlaštena ulaznica za NP Plitvička jezera – 50 kn
 • obroke koji nisu prema programu
 • osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

DOPLATE I POPUSTI:

 • Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
 • Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
  sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 50 kn
  •    sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 50kn
  •    sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 50kn

Načini plaćanja:

 • Gotovinom u poslovnici
 • Bankovnom doznakom

BROJ PUTNIKA:
Minimalni broj: 35
Maksimalni broj: 45

ODGOVORNI ORGANIZATOR:
Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti

Kontaktirajte nas

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.