Slovenija, Terme Dolenjske Toplice, Hotel Vital

Hotel Vital , Terme Dolenjske Toplice, Slovenija

Ukoliko želite postići ravnotežu između harmonije prirode i raznovrsne ponude tjelesne aktivnosti, pozivamo vas u hotel Vital, koji se ponosi lječilišnom tradicijom još od 1776. godine. Očekujemo vas s udobnim i prostranim sobama, dostupna su vam tri unutarnja bazena s ljekovitom termalnom vodom, centar za medicinsku rehabilitaciju i teretana.

Hotelska ponuda: povezan hodnikom sa hotelom Kristal i wellness centrom Balnea; gosti koriste uslugu pansiona u hotelu Kristal a ostale usluge u wellness centru Balnea, aperitiv bar, 3 zatvorena bazena s termalnom vodom (36°C)
Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni

Sobe: kupaonice s tuš kabinom ili kadom, kablovska TV, radio s budilicom, sušilo za kosu, sušilo za rublje, telefon s direktnom linijom, mini bar

 Prehrana: buffet doručak, ručak i večera (hladno- topli buffet, glavno jelo izbor 3 menija); gosti za uslugu pansiona koriste restoran Balnea koji se nalazi u hotelu Kristal

 Prijava: od 13 sati / Odjava: do 11 sati

Uključeno u cijenu: polupansion, slobodan ulaz na sve bazene, bogat animacijski program, grupne vježbe u bazenu, besplatna upotreba kupaćeg ogrtača, besplatan neograničeni pristup internetu, ulaz u saune (1 x kod boravka od 2-4 noći, 2x kod boravka od 5-9 noći, neograničeno kod boravka od 10 i više noći).
Popusti: BESPLATNO za djecu do 6 godina bez ležaja, 50% popusta za djecu od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju; 20% popusta za djecu do 12 godina na osnovnom ležaju; 20% popusta za odraslu osobu na dodatnom ležaju.
Doplate (dnevno): dječji krevetić 40 kn; puni pansion 110 kn.
Obavezna doplata za turističku pristojbu na recepciji cca 2,5 Eur po osobi i danu.

BESPLATNO za 1. dijete do 12 godina na dodatnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe i drugo dijete do 6 godina bez ležaja u terminu boravka od 1.7.-1.9.2020.
5% POPUSTA za boravke od 3 i 4 noći, 10% POPUSTA za boravke od 5 do 9 noći, 12% POPUSTA za boravke od 10 i više noći

Uključeno u cijenu: polupansion, slobodan ulaz na sve bazene (hoteli i Wellness centar Balnea), bogat animacijski program, grupne vježbe u bazenu, besplatna upotreba kupaćeg ogrtača, besplatan neograničeni pristup internetu, ulaz u saune (1 x kod boravka od 2-4 noći, 2x kod boravka od 5-9 noći, neograničeno kod boravka od 10 i više noći).
Popusti: BESPLATNO za djecu do 6 godina bez ležaja, 50% popusta za djecu od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju; 20% popusta za dijete do 12 godina na osnovnom ležaju; 20% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.
Doplate (dnevno): dječji krevetić 40 kn; puni pansion 115 kn.
Obavezna doplata za turističku pristojbu na recepciji cca 2,5 Eur po osobi i danu.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Dolenjske Toplice, Hotel Kristal
Hotel Kristal 4*
Terme Dolenjske Toplice
do 29.12. 1 POL od 580 kn +GRATIS za dijete do 6. g.
Slovenija, Terme Dolenjske Toplice, Hotel Vital
Hotel Vital 4*
Terme Dolenjske Toplice
do 28.12.
2 POL od 1000 kn
Slovenija, Terme Dolenjske Toplice, Hotel Balnea
Hotel Balnea 4*sup
Terme Dolenjske Toplice
do 30.12. - 2 POL od 1020 kn