VARAŽDIN I MEĐIMURJE

varazdinXL

VARAŽDIN I MEĐIMURJE
3 dana
23.10.,13.11.

Program putovanja:
Upoznajte barokni grad Varaždin, istražite gdje se nalazi najsjevernija točka Hrvatske, posjetite Mlin na Muri, prošećite centrom Međimurske županije i najuređenijim gradom kontinentalne Hrvatske – Čakovcem. Uživajte u neograničenom kupanju u „The Temple of Life“ bazenskom kompleksu Life Class Terme Sveti Martin!
Vrijednost više: Neograničeno kupanje u „The Temple of Life“ bazenskom kompleksu Life Class Terme Sveti Martin
1. DAN ZAGREB – VARAŽDIN – ŽABNIK – MLIN NA MURI – SV.MARTIN NA MURI
Polazak autobusa u 07:00 sati s dogovorenog mjesta. Slijedi vožnja prema Varaždinu, baroknom gradu, povijesnom i kulturnom središtu najstarije županije u Hrvatskoj. Slijedi šetnja gradom u pratnji vodiča: gradska viječnica, varaždinska katedrala, Stančićevi trg, Stari Grad…Nakon kratkog odmora slijedi nastavak putovanja prema Žabniku, najsjevernijoj točki Hrvatske do Mlinu na Muri. Mlin su izgradili domaći majstori a bilo ih je na desetke prošlog stoljeća uz rijeku Muru. Nestankom mlinova ugasili su se i tradicijski obrti vezani uz gradnju i održavanje objekata. Posjet etnografskoj zbirci koja se nalazi na gornjem katu Mlinarske hiže. Nakon posjeta kratko slobodno vrijeme za kavu ili isprobavanje međimurskih specijaliteta. Nastavak putovanja u Sv. Martin na Muri, Life Class Terme Sveti Martin. Smještaj u Apartmane Regina 3*. Noćenje.
2. DAN SV.MARTIN NA MURI – FARMA JELENA – DEGUSTACIJA VINA U Vinskoj Kući Hažić
Doručak. Današnji dan možete iskoristiti za opuštanje i kupanje u The Temple of Life bazenskom kompleksu, fitness ili šetnju. Predlažemo vam odlazak na farmu jelena, muflona i divljih svinja na kojoj možete uživati u interakciji sa životinjama. Nakon farme slijedi dlazak u vinsku kuću Hažić, na degustaciju međimurskog vina, čipsa od jabuke, soka od jabuke i bučinog ulja (uz doplatu). Noćenje.
3. DAN SV.MARTIN NA MURI – OLDTIMER MUZEJ ŠARDI – ČAKOVEC – ZAGREB
Doručak. Slobodno prijepodne za kupanje u The Temple of Life bazenskom kompleksu. Odjava iz apartmana do 11 h. Nastavljamo putovanje prema Međimurskoj Selnici u kojoj se nalazi muzej oldtimera Šardi u kojem se nalazi jedinstvena zbirka oldtimera. Osim jedinstvene zbirke starih 3 dana 13.11.2020. Garantirano 23.10.2020. od790 kn Garantirano automobile, traktora, motora i ostalih prijevoznih sredstava u muzeju možete pronaći i druge oblike tradicijske kulturne baštine – replike starih zanatskih radionica s izvornim alatom, kolekciju starog oružja itd. Slijedi nastavak putovanja prema Čakovcu, upravno, gospodarsko i kulturno središte Međimurske županije. Slijedi razgled stare povijesne jezgre, crkva Sv. Nikole i franjevački samostan,franjevački trg, spomenici Zrinskima, Novi dvor, … Slobodno vrijeme šetnju gradom, kavu i degustaciju poznate međimurske gibanice, zlevanke, krapce (s makom i bučom), kelešice (slane pogačice čiji je sastojak kosana mast a tradicionalno se peku na zeljovom listu)…Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

***Važna napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 23.10.,13.11.2020. FIRST MINUTE 790 kn ,redovna cijena 890 kn

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Prijevoz turističkim autobusom
 • Turističkog pratitelja tijekom putovanja
 • 2 noćenja s doručkom apartmanima Regina 3* u Life Class Terme Sveti Martin
 • Neograničeno kupanje u „The Temple of Life“ bazenskom kompleksu
 • razglede prema programu
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

DOPLATE I POPUSTI:

Doplata:

 • odlazak vlakićem na farmu Jelena (OPG Perhoć) i degustacija u vinskoj kući Hažić (4 degustacije vina, degustacija čipsa od jabuke, degustacija soka od jabuke, domaći kruhići s bučinim uljem, minimum 20 prijavljenih putnika): 80 kn
 • etnografska zbirka Mlin na Muri: 25 kn
 • ulaznica za muzej starih automobile Šardi: 20 kn
 • doplata za smještaj u hotelu Spa Golfer 4*: 200 kn
 • Boravišna pristojba: 14 kn (plaća se na licu mjesta)

Popusti:

Osoba na pomoćnom ležaju 70 kn

Načini plaćanja:

 • Gotovinom u poslovnici
 • Bankovnom doznakom
 • Obročnom otplatom kreditnim i debitnim karticama u poslovnici
  Do 6 mjesečnih obroka bez kamata i naknada (Od 7 do 12 mjesečnih obroka uz agencijsko uvećanje 5%)
  Maestro®i Visa karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb)
  Visa Premium (American Express)® karticama (izdanim od Privredne banke Zagreb)
  Diners Club i Maestro® karticama (izdanim od Erste&Steiermärkische Bank)
  MasterCard® i Maestro® karticama (izdanim od Zagrebačke banke)
  Jednokratno- debitne i kreditne kartice svih banaka

ODGOVORNI ORGANIZATOR:
Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti

Kontaktirajte nas

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.