Hrvatska, Trogir, Hotel Medena

Hotel Medena , Trogir, Hrvatska

Smješten je u blizini starog grada Trogira, a šetnicom dugom 1 km povezan je s ribarskim mjestom Seget Donji. Sam hotel okružen je gustom borovom šumom a zemljište na kojem je smješten hotel nalazi se na samoj obali te se s njega pruža pogled na trogirski zaljev i staru gradsku jezgru. Hotel Medena sastoji se od dvije zgrade koje su centralno su povezane manjom zgradom u kojoj se nalaze predvorje, recepcije, sobe za sastanke i centralni restoran.

Hotelska ponuda: restoran, aperitiv bar/kavana, pizzerija, konoba/grill na plaži, raznovrsni sportsko-rekreacijski objekti: igralište za mali nogomet, košarkaško igralište, šest teniskih terena i odbojkaško igralište; otvoreni vanjski bazen površine 250 m2, od toga 200 m2 za odrasle i 40 m2 za djecu(ležaljke i suncobrani uz bazen – besplatno); beach bar uz bazen, wi-fi besplatno, dječji spray park

 Plaža: dijelom betonirana, a djelomično stjenovita ili šljunčana, pogodna za djecu, 200 m od hotela (suncobrani i ležaljke uz plaćanje), vanjski tuš

 Sobe:
Sobe economy park 3*: neobnovljene, klimatizirane, TV, mini frižider, sef, sušilo, balkon, telefon, wi-fi; park strana (na 3. i 4. katu zgrade A i B), morska strana (na 3. i 4. katu zgrade B)
Sobe standard 3*: pogled more (na 7. i 8. katu zgrade B), pogled park ( na 1.i 2. katu zgrade B); klimatizirane, telefon, sušilo za kosu, LCD sat TV, mini hladnjak, sef, balkon; dio na park stranu (na 1. i 2. katu zgrade B), dio na morsku stranu (na 7. i 8. katu zgrade B), wi-fi
Sobe superior 4*: dio obnovljen 2008., dio 2013., dio soba s balkonom (na 5 katu zgrada B), a dio sa staklenom stijenom (francuski balkon na 6. katu zgrada B); sve sobe okrenute na morsku stranu; klima, sušilo za kosu LCD sat TV, mini hladnjak, sef, fotelja na razvlačenje; wi-fi
Sobe superior NEW *: obnovljene 2018. i 2019., kupaonica sa tušem i kadom, sef, mini hladnjak , LCD TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, sat TV, balkon, telefon, wi-fi (u A zgradi), dio na park stranu (prizemlje, 1., 2. i 3. kat zgrade A), dio na morsku stranu (4., 5., 6., 7. i 8. kat zgrade A)
Prehrana: buffet doručak i večera

 Prehrana: doručak i večera klasično posluživanje obzirom na preporuke HZZJZ-a

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

HIT LJETA _ ALL INCLUSIVE

Cijena uključuje: 7 noćenja po osobi u dvokrevetnoj sobi, uslugu ALL INCLUSIVE, buffet doručak, ručak, večeru, piće uz obroke iz šankomata – kava, pivo, vino, sokovi, lokalna pića u restoranu ili u baru na bazenu, alkoholna pića od 09:00 – 23:30 i bezalkoholna pića od 07:00 – 23:30 sati, korištenje  vanjskog bazena, hotelsku animaciju, wi-fi, parking.
Popusti:
BESPLATNO za 1. dijete od 0-12 godina u sobi s 2 odrasle osobe;
50% popusta za 2. dijete do 8 godina na ležaju s roditeljima (prihvaćanjem ove ponude smatra se da je stranka pristala na uvjete smanjenog komfora)
50% popusta za dijete od 12-14 godina u sobi s 2 odrasle osobe;
20% popusta za osobu stariju od 14 g. na pomoćnom ležaju;
BESPLATNO za 1. dijete do 7 g. na osnovnom ležaju s 1 odraslom osobom
Doplate na recepciji: za boravišnu pristojbu.
* Ponuda vrijedi do popunjenja kapaciteta i u skladu s Općim uvjetima, broj kapaciteta je ograničen, zadržavamo pravo na promjenu cijene.
Napomena: za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane agencije PALMA travel!

– – –

Akcije i napomene

5% POPUSTA za boravak od min. 7 noći u svim terminima boravka
10% POPUSTA za boravak od min. 10 noći u svim terminima boravka
15% POPUSTA za boravak od min. 14 noći u svim terminima boravka
5% POPUSTA (dodatnih) za goste koji su boravili u hotelu u sezoni 2020.
*First minute popusti se međusobno kombiniraju sa popustima za duži boravak
*akcije i first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

 

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 12.6.-18.9.2021.

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 500,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Uključeno u cijenu: doručak i večera klasično posluživanje prema preporukama HZZJZ-a, korištenje vanjskog bazena, korištenje hotelske plaže tijekom ljetnih mjeseci.
Popusti: BESPLATNO za dijete bez ležaja do 7 godina; dijete na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe 3-7 godina 60%; dijete na osnovnom ležaju do 7 godina 50%; dijete na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe 7-14 godina 50%; dijete na osnovnom ležaju 7-14 godina 30%; odrasla osoba na pomoćnom ležaju stariji od 14 godina 20%.
Doplate (dnevno): dječji krevet (za djecu do 3 godine) 20 kn dnevno; puni pansion 110 kn po osobi; polupansion za family sobu: 100 kn po osobi- odrasli, djeca od 3-8 god 50 kn dnevno, djeca od 0-3 god besplatno.
Napomena: hotel zadržava pravo zatvaranja bazena prema potrebi.
Storno troškovi: do 4 dana prije dolaska bez storno troškova

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Trogir, Hotel Medena
  Hotel Medena 3*
  Trogir
  Hrvatska, Trogir, Apartmani Medena
  Apartmani Medena 3*
  Trogir
  FIRST MINUTE 25% POPUSTA za uplate do 28.2.2021.. u terminima boravka od 12.6.-11.9. (za boravke od minimum 7 noći) FIRST MINUTE 25% POPUSTA za uplate do 28.2.2021.. u terminima boravka do 12.6. i od 11.9. (za boravke od minimum 5 noći) FIRST MINUTE 20% POPUSTA za uplate do 31.3.2021 u terminima boravka od 12.6.-11.9. (za boravke od minimum 7 noći) FIRST MINUTE 20% POPUSTA za uplate do 31.3.2021. u terminima boravka do 12.6. i od 11.9. (za boravke od minimum 5 noći)