Opći obrazac za online plaćanje

Print Friendly, PDF & Email

Ovdje ste u mogućnosti putem Vaše kartice (Diners, Visa, MasterCard®), brzo i sigurno u dogovoru s nama platiti bilo kakav aranžman. Upišite potrebne podatke, opisno ono što uplaćujete te ukupan iznos ili ratu za aranžman, maturalno, učeničko ili neko drugo putovanje, kotizaciju za kongres ili bilo što drugo te iznos koji ste sa nama dogovorili i provjerili. Tada ćete biti preusmjereni na sigurnu T-comovu stranicu gdje će se izvršiti uplata.

Napomena: imajte na umu na vaš dnevni limit za online plaćanje karticama koji je inicijalno postavljen od strane vaše banke. Dnevni limit za online transakcije možete prilagoditi svojim potrebama sami ukoliko imate bankovnu aplikaciju ili u dogovoru s bankom.
Upisujete svoje osobne podatke ili podatke tvrtke ukoliko imate potrebu za izdavanjem R1 računa.
Opći obrazac za online plaćanje

U opis plaćanja upišite: destinacija, naziv smještaja, termin, ime i prezime nositelja rezervacije

U opis plaćanja upišite: naziv putovanja, termin, škola, razred, ime i prezime učenika/ce

U opis plaćanja upišite: destinacija, datum polaska i/ili povratka, ime i prezime nositelja rezervacije

U opis plaćanja upišite: naziv kongresa/simpozija/događanja, destinacija, datum održavanja, ime i prezime nositelja rezervacije

U opis plaćanja upišite: naziv putovanja ili događanja, destinacija, termin, ime i prezime nositelja rezervacije

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol s 512-bitnom enkripcijom podataka. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

U skladu s PCI DSS standardima HT PayWay štiti prijenos Vaših podataka i Vašu privatnost sa TLS 1.2 kriptografskim protokolima.
Ukoliko koristite starije verzije preglednika molimo Vas da uključite mogućnost korištenja TLS 1.2 protokola kako bi ste mogli koristiti HT PayWay.