Terme Tuhelj, Hrvatska

Print Friendly, PDF & Email

Terme Tuhelj nalaze se u središtu Hrvatskog zagorja na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata, a okružuju ih zeleni brežuljci i predivni krajolik, udaljen od Zagreba samo 40 kilometara.

VODENI PLANET… TIK DO ZEMLJE!
Najveće bazensko kupalište u Hrvatskoj ima u svim svojim bazenima termalnu vodu. Više od pet tisuća kvadratnih metara vodenih površina, odnosno, osam vanjskih i unutarnjih bazena s različitim atrakcijama, raznolikom ugostiteljskom ponudom i zabavnim animacijama, nude vam jedinstveni doživljaj za sve generacije. Na bazenima je na raspolaganu i besplatno wi-fi okruženje.

VANJSKI BAZENI – Vanjsko kupalište uključuje bazene s valovima, dječji bazen s četiri tobogana i vodenim topovima, bazen za najmlađe s vodenim igračkama i špricalicama za zaigrana prva vodena iskustva, relaksacijski bazen s gejzirima, vodeni tornjevi i podvodna masaža.

Ali to nije sve. Za još više vodenih užitaka vanjski bazenski kompleks nudi i pet traka za spuštanje u bazene i sporu rijeku dužine od 250 m s dvije lagune i podvodnim masažama. Ako vam je na bazenu potrebno osvježenje, pronađite ga u koktel baru.

UNUTARNJI BAZENI – Unutarnji sustav bazena sadrži bazen veličine pola  olimpijskog  bazena (25 m), bazen za djecu, terapeutski bazen za terapije sa svjetlom i zvukom. Osim toga na izbor su vam: jacuzzi s masažom i wellness bazen s atraktivnim vodenim učincima: 2 jacuzzia, vodeni slapovi, podvodni masažni kreveti, vodene i zračne masaže, gejziri. Vodene ponude koja će vas preuzeti!

SVIJET SAUNA
Najveći centar sauna u Hrvatskoj, u kojem stručnjaci doslovno razvijaju kulturu sauniranja u ovom dijelu Hrvatske. U Termama Tuhelj očekuju vas sa svojim jedinstvenim programima sauniranja i jedini nude, između ostalog i dječje i obiteljsko sauniranje pod stručnim vodstvom. Programi uključuju bionizirano sauniranje kristalima, kromo terapije i ekstremno sauniranje u četiri finske saune. Možete si priuštiti sauniranje i u panoramskoj sauni,  kao i sauniranje u blatnim, slanim i duplim parnim saunama. Ledena jama, kneipp staza, jacuzzii, hladni bazen, Laconium, wellness bar, nudistička terasa za sunčanje i odmaranje i brojni drugi mali detalji očekuju vas uz potpunu uslugu sauniranja…

SPAEVITA CENTAR OPUŠTANJA I ODMARANJA
Posjet SPAeVITA centru predstavlja nezaboravni doživljaj. Uz miris aromatičnih ulja, zvukove opuštajuće glazbe i intimno okruženje, prepustite se spretnim rukama masera i terapeuta.  Uz pomoć jedne od blatnih terapija, kao što su masaža termalnim blatom, fango oblozi – ugrijani oblozi ljekovitog termalnog blata, Evita Beauty tretman za njegu kože i vlasišta ili tretman ljekovitim blatom u parnoj blatnoj sauni, priuštite sebi i svom tijelu ljekovite učinke i nezaboravno opuštanje.  SPAeVITA centar obuhvaća 11 lijepo opremljenih soba, gdje su na raspolaganju brojne masaže i terapije koje će vas učinkovito riješiti stresa svakodnevnice te će vam vratiti novi životni elan.

Pronađeni smještaj

Hrvatska, Terme Tuhelj, Hotel Well
Hotel Well 4*
Terme Tuhelj
1/2+1 classic soba
do 28.10. (pet-ned) - 2 x polupansion od 850 kn/112,81 eur
do 28.10. (ned-pet) - 2 x polupansion od 723 kn/95,96 eur
28.10.-6.11. - 2 x all inclusive light po osobi od 1122 kn/148,91 eur
*GRATIS dijete do 5 g. (uz uslugu polupansiona), a besplatan boravak za prvo dijete do 12 g. i drugo do 5 g. kod usluge all inclusive light

1/2+1 premium soba
do 28.10. (pet-ned) 2 x polupansion od 969 kn/128,61 eur
do 28.10. (ned-pet) 2 x polupansion od 842 kn/111,69 eur
28.10.-6.11. - 2 x polupansion od 1241 kn/164,71 eur
*GRATIS dijete do 5 g. (uz uslugu polupansiona), a besplatan boravak za prvo dijete do 12 g. i drugo do 5 g. kod usluge all inclusive light

Uključeno u cijenu: ulaz u Sauna svijet, neograničeno kupanje u bazenima Vodenog planeta, kupanje u Wellness centru Termalija u Termama Olimia (i tijekom ljeta u Termalnom parku Aqualuna), ručnik i ogrtač za bazen ili saunu u sobi, animacijski WELL program (u skladu s epidemiološkim mjerama), noćno kupanje subotom, wi fi,..
Hrvatska, Terme Tuhelj, Glamping Village Terme Tuhelj
Glamping Village Terme Tuhelj 5*
Terme Tuhelj
do 28.10. - 2 noći za 2 osobe od 1440 kn/191,12 eur
do 28.10. - 2 noći za 4 osobe od 2160 kn/286,68 eur
*noćenje u luksuznoj mobilnoj kućici, upotreba vanjskog termalnog bazena u Glamping Village Terme Tuhelj, neograničen ulaz u sve bazene Vodenog planeta, program rekreacije i animacije, korištenje ručnika, posteljine i završno čišćenje mobilne kućice, parkirno mjesto za 1 auto.