Terme Olimia, Slovenija

Print Friendly, PDF & Email

Terme Olimia su mjesto sa netaknutom prirodom, blagotvornom ljekovitom vodom i ljubaznim ljudima. Harmoničnim spojem prirode, znanja i ljekovite vode nude Vam utočište za um i tijelo. Zakoračite u svijet Terma Olimia. Nalaze se uz samu rijeku Sutlu na samoj granici sa Hrvatskom. Liječenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstvenim uslugama. Danas su Terme Olimia, 70-tak kilometara udaljene od Zagreba, omiljeno odredište za one koji žele nešto više od samog uživanja u termalnim vodama.

WELLNESS ORHIDELIA – ZA OSOBE STARIJE OD 14 GODINA
Najprestižniji dio Termi Olimia, u Vama će probuditi ljubav do Vašeg tijela i duha. Raznolikost Wellness centra Orhidelia omogućava svakom gostu da pronađe svoj kutak mira i opuštenosti. Uživajte u unutarnjim i vanjskim bazenima, sauna centru, brojnim tematskim odmorišnim točkama te u osvježavajućoj gastronomskoj ponudi. Wellness Orhidelia je arhitekturna poezija za oči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. To je praznik originalnosti i dostignuće emotivnosti. Na ovom mjestu možete biti sami u intimi svojih misli i emocija bilo kada i bilo gdje. Dođite, potražite svoj intimni kutak i napravite nešto dobro za sebe.

BAZENI S TERMALNOM VODOM – Unutarnji bazen s temperaturom između 31 i 32 °C spaja mnoge atrakcije. Brojni otočići omogućavaju bijeg u samoću: ležaljke za masažu omogućavaju trenutno opuštanje, gejziri, 2 whirlpoola, spora rijeka, svjetleća jama i bazen s podvodnom glazbom, pobrinut će se za Vašu energiju. Vanjski bazeni s temperaturom između 30 i 32 °C također nude mnogo ugodnosti. Primjerice, vodeni bar u kojem možete koktel piti u bazenu, kao i ležaljke za masažu, gejziri i whirlpool. U ponudi je još jedna posebnost: nudistička terasa i vanjski bazen gdje je temperatura vode između 29 i 32 stupnja Celzijevih.

PARNE I FINSKE SAUNE – Svijet sauna u Wellnessu Orhidelia dijeli se na finske saune, dio s parnim kupkama i onaj s tematskim odmorištima, kao što je soba s vodenim krevetima, a ponudu nadopunjava još i vanjska nudistička terasa s bazenom.

ZAGRLJAJ ORNAMENTA – Parne saune slijede i poslanstvo islamskog svijeta, odakle i potiču pa je zato glavni naglasak na ornamentu i ekspresiji, u suprotnosti s minimalističkim, dok svojim otvorenim finskim dijelom poziva na druženje.

DRVENA BAJKA – Finski dio je, u skladu s osnovnom doktrinom sjevernjačkog načina boravka, isklesan u drvetu i drugim prirodnim materijalima. U prostranim finskim i infracrvenim saunama posjetitelji mogu odmarati u posebnim odmarališnim točkama, mogu se hladiti u hladnom bazenu ili upotrebljavati “masažnu stazu” za masažu stopala.

Sve skupa zaključuje vanjska nudistička terasa s toplim vanjskim bazenom, ležaljkama za masažu i podnim grijanjem. Do vanjske terase je moguće doći iz finskog i iz parnog dijela.

FAMMILY WELLNESS  TERMALIJA

Termalna voda će opustiti sve mišiće na Vašem tijelu. Vodena masaža u potpunosti će smiriti duh. Pridružite se vodenoj zabavi u Aqua baru, gdje možete piti koktele čak i tijekom uživanja i namakanja u termalnoj vodi Wellness centra Termalije.

Oaza bazena ima više od 2.000 m2 vodenih površina, koje obuhvaćaju:

  • veliki bazen s temperaturom vode od 30 do 32° C, dio bazena je vanjski (uživajte u vodenim masažama, rimskim kupkama, gejzirima, brzoj rijeci, vodenom slapu i vodenim mlaznicama),
  • bazen Aqua pod šatorom s temperaturom vode od 28 do 32 °C (uživajte u vodenim mlaznicama, zatvorenom toboganu sa svjetlosnim efektima, vodenom baru Aqua, vanjskom bazenu i različitim vodenim igrama),
  • 2 dječja bazena, s temperaturom vode od 32 do 36 °C, jedan vanjski i jedan unutarnji,
  • 3 whirlpoola, s temperaturom vode od 34 do 36 °C.

IZBACITE OTROVNE TVARI IZ TIJELA

Saune pozitivno utječu na Vaše zdravlje i dobar osjećaj, na lijepi izgled kože, lica i cijelog tijela. Doživite kraljevski užitak koji će očistiti Vaše tijelo, smiriti misli i osnažiti duh. 

Najveći svijet sauna u Sloveniji na 1.550 m2 nudi devet različnih sauna u različitim bojama: četiri finske saune, 3 parne odnosno turske saune, slana sauna, Laconium i Tepidarium. Uz saune možete uživati i u različitim odmaralištima, Kneipp baru, vanjskim i unutarnjim whirpool bazenima, rashlađujućem bazenu i nudističkoj terasi.

Smirite se, osnažite tijelo i duh na prirodan i jednostavan način.

SPA ARMONIA
U Spa Armoniji razmaziti će sve vaše osjećaje – pomno oblikovanom ponudom, vrhunskim sastojcima, iskusnim vještinama. Bez obzira što odaberete, dobit ćete vrhunsku njegu: uljepšavanje lica, orijentalna masaža, Khanya ritual, oblikovanje tijela kavom i sojom, depilacija šećernom pjenom, individualni program, program za trudnice ili romantični program za dvoje uz svijeće. Kao “točku na i” priuštite si vrhunsku njegu lica, pedikuru ili manikuru.

TERMALNI PARK AQUALUNA
Termalni park Aqualuna je ljetni vodeni park s 3.000 m² vodenih površina, koji vas svojim bazenima i objektima poziva na obiteljsku zabavu, ugodno druženje i opuštanje. Oduševit će vas ugodnim bazenima s valovima, adrenalinskim vodenim toboganima, brzim stazama za spuštanje i divljim zavojima. Park Aqualuna ostvaruje snove vaših najmlađih. Njima su namijenjeni mini klub King Kobra, Aquajungle i Aquasafari, lov na zlato, svakodnevne zabave, animacije i koncerti, fotografiranje sa životinjama i rođendanske zabave. Pobrinuli smo se za dječji zabavni program, raznoliku animaciju i bogatu ugostiteljsku ponudu. Svi su bazeni napunjeni olimskom termalnom vodom, jer se u njihovoj blizini nalazi pet termalnih izvora. Kupanje i zabava u termalnoj vodi ne osiguravaju samo dobar osjećaj, već imaju i mnoge pozitivne učinke, kao što je poboljšan protok krvi, poticanje metabolizma, jačanje imunološkog sustava i preventivno djelovanje.

Bazen za opuštanje uključuje: masažna sjedala, masažne mlaznice, gejzire, vodeni slap. Bazen s valovima stvara najveće valove u Sloveniji. Bazen za slijetanje ima čak devet tobogana. Aquajungle primamljuje valovitom zmijom, krokodilom, otokom majmuna, toboganima, kokosovom palmom, iz koje izlazi voda i sl… Najmlađi će se moći bezbrižno “brčkati” u plitkom bazenu s malim toboganom sa slonom i žirafama.
TOBOGANI I STAZE – Adrenalin daje moć za odaziv u svakom trenutku. Kada pogledate duž strme staze, na kraju koje vas čeka veliki vodeni pljusak, pripremite se na posebno iskustvo. U trenu će vas proći razni osjećaji tijelom, ubrzat će se otkucaji srca i disanje, probudit će se mišići, povećat će se razina šećera u krvi, a tijelo će doživjeti neizmjerno oduševljenje. Isprobajte: adrenalinski stup s vodenim atrakcijama, vodne staze (3x), “Drop” staza, “Boa” staza, mali Tornado, veliki Tornado, kamikaze, kamikaze s pregibom, valovi, King Kobra, Black Cannon.

Pronađeni smještaj

Slovenija, Terme Olimia, Hotel Breza
Hotel Breza 4*
Terme Olimia
do 7.6. - 2 polupansiona (ned-pet) po osobi od 128,20 €/965,92 kn
do 7.6. - 2 polupansiona (pet-ned) po osobi od 168,76 €/1271,52 kn
+GRATIS prvo dijete do 5 g.
+ u terminu od 26.5.-30.5. besplatan boravak da prvo dijete do 12 g. i drugo do 5 g. *1 x tijekom boravka BESPLATAN ulaz u sauna centar u Wellnessu Termalija ILI 1x BESPLATAN ULAZ na bazene Termalia Family Fun, usluga polupansiona (buffet), boca termalne vode u sobi, kupanje na bazenima Termalia Relax, Termalnom parku Aqualuna i na Vodenom planetu u Termama Tuhelj, noćno kupanje na bazenima Wellness Termalia Relax – petkom i subotom, ogrtač za kupanje i ručnik, aquaaerobik prema programu, ulaz u fitness, jutarnja tjelovježba, animacija za djecu i odrasle (sportske aktivnosti, kulturna događanja, joga smijeha, nordijsko hodanje,…), zadnji dan boravka uključen 1x ulaz na bazene, gratis wi-fi.
Slovenija, Terme Olimia, Wellness Hotel Sotelia
Wellness Hotel Sotelia 4*S
Terme Olimia
do 23.6. - 2 polupansiona (ned-pet) po osobi od 177,68 €/1338,73 kn
do 23.6. - 2 polupansiona (pet-ned) po osobi od 222,31 €/1674,99 kn
+GRATIS dijete do 5 g.
+ u terminu od 26.5.-30.5. besplatan boravak da prvo dijete do 12 g. i drugo do 5 g.
*boca termalne vode I sviježe voće u sobi, kupanje u bazenima RELAX, kupanje u bazenima Termalija FAMILY FUN, kupanje u bazenima Termalnog parka Aqualuna (od lipnja do rujna, ovisno o vremenskim uvjetima), noćno kupanje u bazenima Termalija Relax – petkom i subotom, “wellness bag” (ogrtač za kupanje i ručnik), neograničen ulaz u Svijet sauna Termalija, 1x vođeno obiteljsko saunanje u Svijetu sauna Termalija, lunch paket prigodom odlaska, obiteljski “a la carte” izlet (selo Olimje, Rogaška Slatina, Krapina ili Rudnica s piknik košarom ili ZOO Zagreb), 1x obiteljsko gledanje kratkog filma u 7D kinu u Family Wellness Termalija, poklon za djecu, animacijski program za odrasle i djecu, ulaz u fitnes, besplatni internet, 1x ulaznica za bazene zadnji dan boravka
Slovenija, Terme Olimia, Aparthotel Rosa
Aparthotel Rosa 3*
Terme Olimia
do 7.6. - 2 noćenja za 4 osobe (Tip B ) od 251,60 €/1895,68 kn (ned-pet)
do 7.6. - 2 noćenja za 4 osobe (Tip B) od 268,60 €/2023,77 kn (pet-ned)
*najam apartmana, kupanje u bazenima Termalija Relax, besplatan ulaz u termalni park Aqualuna (svibanj – rujan, ovisno o vremenskim uvjetima), noćno kupanje u wellness centru Termalija Relax petkom i subotom, priprema apartmana, posteljina, dnevna promjena ručnika i kuhinjskih krpa, završno čišćenje, aquaaerobik na dnevnom animacijskom programu, vježbe za dobro jutro, besplatan ulaz u fitness studio, parkirno mjesto ispred apartmana
Slovenija, Terme Olimia, Vas Lipa
Vas Lipa 3*
Terme Olimia
do 7.6. - 2 noćenja za 4 osobe (Tip C ) od 204 €/1537,04 kn (ned-pet)
do 7.6. - 2 noćenja za 4 osobe (Tip C) od 212,50 €/1601,08 kn (pet-ned)
*najam apartmana, kupanje u bazenima Termalija Relax, besplatan ulaz u termalni park Aqualuna (svibanj – rujan, ovisno o vremenskim uvjetima), noćno kupanje u wellness centru Termalija Relax petkom i subotom, priprema apartmana, posteljina, dnevna promjena ručnika i kuhinjskih krpa, završno čišćenje, aquaaerobik na dnevnom animacijskom programu, vježbe za dobro jutro, besplatan ulaz u fitness studio, parkirno mjesto ispred apartmana