Maturalna putovanja

Print Friendly, PDF & Email

Dragi učenici, roditelji i profesori!

Temeljem iskustava prijašnjih generacija maturanata te osluškujući želje Vas budućih, spremni smo se upustiti u nove, zabavne, ali i poučne pustolovine. Ima li boljeg načina za primjenu znanja stečenog u školi? Postoji li bolje mjesto za zajedničko druženje? Koliko se dobro poznajemo? Sve su to pitanja koje si postavljamo na kraju srednjoškolskog obrazovanja. Na ta i brojna druga pitanja odgovor će nam dati jedna od najvažnijih mladenačkih uspomena – MATURALNO PUTOVANJE. Nije svako putovanje maturalno putovanje. Bez obzira koju destinaciju iz naše ponude odabrali, važno je znati da su to putovanja koja su pomno sastavljana od stručnih, iskusnih i strpljivih ljudi, kojima je čast sudjelovati u ovom važnom i odgovornom poslu.

No s maturalnim putovanjem naše druženje ne prestaje. Svake godine prepričavamo dogodovštine, pozivamo Vas na “After maturalac party ” u neki od poznatih klubova, dovodimo poznate izvođače i estradne zvijezde, organiziramo bogate nagradne igre….ostajemo i dalje s Vama.

U svijet s najboljima!
Vaš – Spektar putovanja tim.

Kontakt osobe:
Antonija Carević, antonija.carevic@spektar-holidays.hr
Nino Mordej, nino.mordej@spektar-holidays.hr
Davor Sabljić, davor.sabljic@spektar-holidays.hr

Upit za organizacijom maturalnog putovanja

Obrazac maturalna putovanja

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije

Za više informacija posjetite službenu stranicu maturalnih putovanja