Maturalna putovanja

Print Friendly, PDF & Email

Sve što su imali maturalci u Španjolskoj, Grčkoj, Pragu… sada je napokon tu!

Svaku večer organizirani zabavni program, DJ, glazba u živo, party u obližnjim beach barovima, samo za učenike srednjih škola “Spektar putovanja party zone”, odvojenost od drugih gostiju. Odlična ponuda beach barova i zabave na otvorenom u neposrednoj blizini turističkog naselja.

POGLEDAJTE VIŠE INFORMACIJA
PREUZMITE LETAK

Dragi učenici, roditelji i profesori!

Temeljem iskustava prijašnjih generacija maturanata te osluškujući želje Vas budućih, spremni smo se upustiti u nove, zabavne, ali i poučne pustolovine. Ima li boljeg načina za primjenu znanja stečenog u školi? Postoji li bolje mjesto za zajedničko druženje? Koliko se dobro poznajemo? Sve su to pitanja koje si postavljamo na kraju srednjoškolskog obrazovanja. Na ta i brojna druga pitanja odgovor će nam dati jedna od najvažnijih mladenačkih uspomena – MATURALNO PUTOVANJE. Nije svako putovanje maturalno putovanje. Bez obzira koju destinaciju iz naše ponude odabrali, važno je znati da su to putovanja koja su pomno sastavljana od stručnih, iskusnih i strpljivih ljudi, kojima je čast sudjelovati u ovom važnom i odgovornom poslu.

No s maturalnim putovanjem naše druženje ne prestaje. Svake godine prepričavamo dogodovštine, pozivamo Vas na “After maturalac party ” u neki od poznatih klubova, dovodimo poznate izvođače i estradne zvijezde, organiziramo bogate nagradne igre….ostajemo i dalje s Vama.

U svijet s najboljima!
Vaš – Spektar putovanja tim.