Avio karte

Print Friendly, PDF & Email

Nudimo Vam uslugu rezervacije avio karata za domaće i međunarodne letove po najpovoljnijim uvjetima.
Upišite potrebne informacije o letu, imena i prezimena svih putnika te kontakt podatke nositelja rezervacije. Ne zaboravite upisati i datume rođenja putnika zbog ostvarivanja dodatnih popusta. Po primitku informacija , naši će djelatnici provjeriti raspoloživost rezervacije te za Vas pronaći najpovoljniju moguću opciju i naravno obavijestiti Vas u najkraćem mogućem roku.

Obrazac Avio karte
PODACI O LETU
NOSITELJ REZERVACIJE


SVI KORISNICI USLUGE

Upišite imena i prezimena svih korisnika, kod djece upišite i godinu rođenja radi ostvarivanja pogodnosti i popusta za djecu.

OSTALO


PRIJAVA NA OBAVIJESTI

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije