Terme Dolenjske Toplice, Slovenija

Print Friendly, PDF & Email

Dolenjske Toplice leže u jugoistočnom dijelu Slovenije, na zapadnom rubu novomestne kotline i već stoljećima su priznato lječilište. Današnjom suvremenom ponudom kupališnih, zdravstvenih i drugih usluga, privlačan su cilj za goste različitih generacija iz cijele Europe.
WELLNESS CENTAR BALNEA nalazi se u neposrednoj blizini hotela povezan panoramskim hodnikom te se prostire na 9200 m2 površine. Od vodenih površina na izboru su unutarnji (32°C) i vanjski bazeni (27°C) s vodenim i zračnim masažama, vodenim slapovima, vodenim zavjesama i gejzirima. Za djecu su na raspolaganju unutarnji bazen i vanjski bazen sa gusarskim brodom. Wellness Oaza – svijet sauna uključuje: finsku saunu, bio saunu, tursku parnu kupelj, biljnu kupelj, kuću od stare smrekovine s nudističkom terasom i japansku kupelj (40°C) te Zen sobu s vodenim krevetima za potpunu relaksaciju. U Auri na raspolaganju vam je bogata ponuda masaža i terapija (klasične, havajske masaže, refleksoterapija, aromaterapija, njege tijela s medom, ljekovitim biljem); beauty centar s vrhunskom kozmetikom za njegu lica i tijela te kupke za parove (intimni ambijent kupke za dvoje uz pjenušac, čaj, voće… i sl.). Posebnost wellness centra Balnea je Estetika Balnea gdje suvremene i bezopasne postupke izvodi doktorica – specijalistica plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. Najpoznatiji su postupci za uklanjanje bora, dermalna punila, kemijski pilinzi, Pelleve, Jet-Peel…
SPORT I REKREACIJA pješačke i biciklističke staze, nordijsko hodanje, vođene šetnje, skike, tenis, ribolov, vožnja čamcima, organizirani izleti, lov.
NOVO 2019: Balnea Fun- na ljetnom kupalištu Wellness centra Balnea u Termama Dolenjske Toplice rastu novi tobogani, a uz njih novi bazen s termalnom vodom.
Ljubitelje adrenalina i vodenih avantura će prilikom otvaranja ovogodišnje ljetne sezone kupanja 2019., koja se očekuje krajem svibnja, razveseliti četiri različita tobogana:
Zvjezdana staza (Star Track) je vodeni tobogan, koji pruža dugu i dinamičnu avanturu u mraku, s efektima zvjezdanog neba i ugrađenim panoramskim prozorom. Kamikaza je strma i brza staza s ugrađenim grebenom, za ljubitelje brzine i vjetra u kosi. Grom (Thunder) je brzi vodeni tobogan zatvorenog tipa, koji završava veličanstvenim skokom u termalni bazen. Tvister (Twister) je širi vodeni tobogan s mekanom kliznom površinom, po kojoj se možete spustiti na splavi – sami ili udvoje. Uzbudljivo, zavojito putovanje u nepoznato završava usisavanjem u lijevak i slijetanjem u termalni bazen.
Tobogani su namijenjeni djeci višoj od 1,30 metra. Predškolska djeca će uživati na obližnjem već dobro poznatom Gusarskom brodu, u unutarnjem bazenu smo za njih na novo uredili i zid za penjanje.

Pronađeni smještaj

Nije pronađena nijedna objava.