Terme Dolenjske Toplice, Slovenija

Dolenjske Toplice leže u jugoistočnom dijelu Slovenije, na zapadnom rubu novomestne kotline i već stoljećima su priznato lječilište. Današnjom suvremenom ponudom kupališnih, zdravstvenih i drugih usluga, privlačan su cilj za goste različitih generacija iz cijele Europe.
WELLNESS CENTAR BALNEA nalazi se u neposrednoj blizini hotela povezan panoramskim hodnikom te se prostire na 9200 m2 površine. Od vodenih površina na izboru su unutarnji (32°C) i vanjski bazeni (27°C) s vodenim i zračnim masažama, vodenim slapovima, vodenim zavjesama i gejzirima. Za djecu su na raspolaganju unutarnji bazen i vanjski bazen sa gusarskim brodom. Wellness Oaza – svijet sauna uključuje: finsku saunu, bio saunu, tursku parnu kupelj, biljnu kupelj, kuću od stare smrekovine s nudističkom terasom i japansku kupelj (40°C) te Zen sobu s vodenim krevetima za potpunu relaksaciju. U Auri na raspolaganju vam je bogata ponuda masaža i terapija (klasične, havajske masaže, refleksoterapija, aromaterapija, njege tijela s medom, ljekovitim biljem); beauty centar s vrhunskom kozmetikom za njegu lica i tijela te kupke za parove (intimni ambijent kupke za dvoje uz pjenušac, čaj, voće… i sl.). Posebnost wellness centra Balnea je Estetika Balnea gdje suvremene i bezopasne postupke izvodi doktorica – specijalistica plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. Najpoznatiji su postupci za uklanjanje bora, dermalna punila, kemijski pilinzi, Pelleve, Jet-Peel…
SPORT I REKREACIJA pješačke i biciklističke staze, nordijsko hodanje, vođene šetnje, skike, tenis, ribolov, vožnja čamcima, organizirani izleti, lov.

Pronađeni smještaj

Slovenija, Terme Dolenjske Toplice, Hotel Vital
Hotel Vital 4*
do 28.12.
2 POL od 1000 kn
Slovenija, Terme Dolenjske Toplice, Hotel Kristal
Hotel Kristal 4*
do 30.6.
2 POL od 780 kn +GRATIS za dijete do 6. g.
Slovenija, Terme Dolenjske Toplice, Hotel Balnea
Hotel Balnea 4*sup
do 30.6.
2 POL od 1020 kn