Terme Dolenjske Toplice, Slovenija

Print Friendly, PDF & Email

Dolenjske Toplice leže u jugoistočnom dijelu Slovenije, na zapadnom rubu novomestne kotline i već stoljećima su priznato lječilište. Današnjom suvremenom ponudom kupališnih, zdravstvenih i drugih usluga, privlačan su cilj za goste različitih generacija iz cijele Europe.

Bazeni Laguna
U Vitarium Spa & Beauty zaplivajte u unutarnjim i vanjskim bazenima Laguna. U unutarnjim bazenima voda je ugodnih 32 °C, a u vanjskim bazenima 27 °C. Možete se brčkati u tri bazena: unutarnjem površine 324 kvadratna metra, odljevnom (spojen s unutarnjim) površine 304 kvadratna metra i vanjskim bazenom, koji se prostire na čak 850 kvadratnih metara. Raznolikost i dodatno opuštanje osiguravaju vodeni i zračni mjehurići, te druge vodene masaže i atrakcije u bazenima. Termalna voda žubori i u whirlpoolu
Tobogani i dječji bazen
Četiri vanjska tobogana Balnea FUN dizajnirali smo na takav način, kako bi pružili sate i sate lude zabave. Namijenjeni su djeci višoj od 1,30 metara. Oni manji mogu uživati u vanjskom bazenu s pravim gusarskim brodom, dok se najmlađi mogu zabavljati i u dječjem bazenu u natkrivenom području, a u unutarnjem bazenu za njih smo obnovili i zid za penjanje.
Vodeni tobogani
Četiri divlja tobogana i bazen za slijetanje pobrinut će se za sate lude zabave. Tobogani su odvojeni od glavnog bazena i diskretno skriveni u zelenilo iza restorana, tako da veseli žamor neće ometati kupače u ljetnom termalnom bazenu.
Zvezdna steza (Star Track) je vodeni tobogan, koji pruža dugu i dinamičnu avanturu u mraku, s efektom zvjezdanog neba i umetnutim panoramskim prozorom.
Kamikaza je strmi i brzi tobogan s umetnutim grebenom. Za ljubitelje brzine i vjetra u kosi.
Grom (Thunder) je brzi zatvoreni vodeni tobogan, koji završava veličanstvenim skokom u termalni bazen.
Tvister (Twister) je širi vodeni tobogan s mekom kliznom površinom, po kojoj se možete spustiti sa splavi. Uzbudljivo krivudavo putovanje u nepoznato završava usisavanjem u lijevak i slijetanjem u termalni bazen.
Tobogani su namijenjeni djeci višoj od 130 cm.

Igre, ludovanje i veselo brčkanje Predškolska djeca će uživati u obližnjem poznatom Gusarskom brodu, a u unutarnjem bazenu smo za njih također preuredili zid za penjanje. U kupalištu i u parku ima više sprava za igru. Mališani će se radosno brčkati u unutarnjem bazenu za najmlađe. Za ugodnu dječju animaciju – i odmor za roditelje – pobrinut će se ljubazni Medo Tedo, koji živi u Termama Dolenjske Toplice.

 VITARIUM SPA & BEAUTY nalazi se u neposrednoj blizini hotela povezan panoramskim hodnikom te se prostire na 9200 m2 površine. Od vodenih površina na izboru su unutarnji (32°C) i vanjski bazeni (27°C) s vodenim i zračnim masažama, vodenim slapovima, vodenim zavjesama i gejzirima. Za djecu su na raspolaganju unutarnji bazen i vanjski bazen sa gusarskim brodom. Wellness Oaza – svijet sauna uključuje: finsku saunu, bio saunu, tursku parnu kupelj, biljnu kupelj, kuću od stare smrekovine s nudističkom terasom i japansku kupelj (40°C) te Zen sobu s vodenim krevetima za potpunu relaksaciju. U Auri na raspolaganju vam je bogata ponuda masaža i terapija (klasične, havajske masaže, refleksoterapija, aromaterapija, njege tijela s medom, ljekovitim biljem); beauty centar s vrhunskom kozmetikom za njegu lica i tijela te kupke za parove (intimni ambijent kupke za dvoje uz pjenušac, čaj, voće… i sl.). Posebnost wellness centra Balnea je Estetika Balnea gdje suvremene i bezopasne postupke izvodi doktorica – specijalistica plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. Najpoznatiji su postupci za uklanjanje bora, dermalna punila, kemijski pilinzi, Pelleve, Jet-Peel…

Pronađeni smještaj

Slovenija, Terme Dolenjske Toplice, Hotel Balnea
Hotel Balnea 4*sup
Terme Dolenjske Toplice
redovne cijene
do 19.2. & 26.2.-28.3. & 8.4.-22.6. & 2.9.-30.12. 2024. - 2 polupansiona po osobi od 280 €
+GRATIS za dijete do 6. god.
19.2.-26.2. & 28.3.-8.4.&22.6.-2.9. - 2 polupansiona po osobi od 280 €
+ GRATIS 1 dijete do 12 god. + 2 dijete do 6 god.
* polupansion, slobodan ulaz na sve bazene (hotel Vital & Vitarium Spa & Beauty centar), ulaz u saune (1 x kod boravka od 2-4 noći, 2x kod boravka od 5-9 noći, neograničeno kod boravka od 10 i više noći), bogat animacijski program, grupne vježbe u bazenu, besplatna upotreba kupaćeg ogrtača, besplatan, wi fi
Slovenija, Terme Dolenjske Toplice, Hotel Kristal
Hotel Kristal 4*
Terme Dolenjske Toplice
AKCIJA do 30.12.2024.
- 2 polupansiona po osobi od 141 €

redovne cijene
do 19.2. & 26.2.-28.3. & 8.4.-22.6. & 2.9.-30.12. 2024. - 2 polupansiona po osobi od 216 €
+GRATIS za dijete do 6. god.
19.2.-26.2. & 28.3.-8.4.&22.6.-2.9. - 2 polupansiona po osobi od 216 €
+ GRATIS 1 dijete do 12 god. + 2 dijete do 6 god.
* polupansion, slobodan ulaz na sve bazene (hotel Vital & Vitarium Spa & Beauty centar), ulaz u saune (1 x kod boravka od 2-4 noći, 2x kod boravka od 5-9 noći, neograničeno kod boravka od 10 i više noći), bogat animacijski program, grupne vježbe u bazenu, besplatna upotreba kupaćeg ogrtača, besplatan, wi fi