Moravske toplice – Terme 3000, Slovenija

Smještene su na sjeveroistoku Slovenije. Pružit će Vam mogućnost da uz odmor i opuštanje pješice, biciklom ili organiziranim prijevozom otkrijete prekrasnu “prekmursku ravnicu” s kulturno-povijesnim spomenicima, običajima… Iz dubine od gotovo 2000 metara uspinje se snažna sila vode, ugrijana u toplim njedrima Zemlje, te izlijeva u mnoštvu bazena, brzaka, umjetnih slapova. Bez obzira na Vaše godine, očekuje Vas čaroban svijet vodenih užitaka, salona za masažu i šum vodenih para u saunama.

Termalni park Terme 3000
Adrenalinske entuzijaste oduševit će vanjski dio termalnog parka s brzim i zabavnim toboganima te skakaonicom u vodu. Na svoje će doći i svi koji vole prikupljati plivačke zamahe, a pod krošnjama drveća možete se skloniti od žege sunca. U obnovljenom unutarnjem dijelu čeka vas svježi, svijetli prostor za živahne i aktivne u kojem će se izvrsno osjećati i obitelji, a gornji dio s kutcima za opuštanje i saunama namijenjen je prije svega odmoru i opuštanju.
Sadržaji: 3.127,30 m2 površina za plivanje, termalni bazeni (3 vanjska, 2 unutarnja na katovima), vanjski i unutarnji dječji bazen, tobogan Kamikaza s kojeg se s 22 metra spuštate u slobodnom padu, obiteljski tobogani (2 vanjska, 1 unutarnji), travnjak rode Viki s dječjim prostorom za igranje, pješčanikom, dvorcem za skakanje i trampolinima, 9 bazena s filtriranom termalnom ili prirodno crnom termomineralnom vodom, vanjski bazen sa skakaonicom, tobogan Aqualoop s punim okretom i ubrzanjima većim nego u trkaćem automobilu, tobogan Boom sa zvučnim i vizualnim efektima, zip line „Rodin let“ iznad vanjskih bazena, bogata kulinarska ponuda unutar parka.

Aktivnosti i događaji za goste
Svaki dan možete odabrati neku od mnogih sportskih aktivnosti, od jutarnje tjelovježbe, vodene gimnastike, nordijskog hodanja, tibetanskih vježbi, vježbi s elastičnim trakama do aerobika za seniore. Organiziramo i velik broj izleta na kojima možete upoznati prekmurski krajolik, znamenitosti i kuhinju. A za slatku notu pobrinut će se naš chef prezentacijom pripreme prekmurske gibanice.

Aktivnosti za djecu i roditelje
Najmlađima sigurno neće biti dosadno ni izvan bazena. Stalno je otvorena igraonica s mnoštvom igračaka i knjiga, a čekaju ih i vanjska igrališta u hotelskom okruženju, posudba raznih sportskih rekvizita i animacija s rodom Vikijem tijekom školskih praznika. Kod nas je uvijek nasmijano i razigrano.

Pronađeni smještaj

Slovenija, Moravske toplice - Terme 3000, Hotel Livada Prestige
Hotel Livada Prestige 5*
Moravske toplice - Terme 3000
do 11.10. 2 POL od 970 kn; 11.10.-17.11. 2 POL od 1000 kn; 17.11.-20.12. 2 POL 970 kn
Slovenija, Moravske toplice - Terme 3000, Hotel Termal
Hotel Termal 4*
Moravske toplice - Terme 3000
11.10.-17.11. 2 POL od 740 kn
Slovenija, Moravske toplice - Terme 3000, Hotel Ajda
Hotel Ajda 4*
Moravske toplice - Terme 3000
do 30.12. od 880 kn