Moravske toplice – Terme 3000, Slovenija

Print Friendly, PDF & Email

U TERMAMA 3000 svaki dan daruje vam novi doživljaj: svaki put drukčiji, a istodobno autentičan i pun svega dobroga – baš kao krajolik koji vas okružuje! Ljekoviti učinci jedinstvene crne termo-mineralne vode, raskoš wellnessa, adrenalinski užitci vodenog parka, opušteno druženje na golfu, izvrsna ponuda autentičnih lokalnih specijaliteta i tradicionalnih jela u koja su vrhunski kuharski majstori unijeli srce Prekmurja… Odaberite svoje doživljaje i kreirajte dan kakav ste oduvijek željeli!
Svega 150 km od Zagreba – bez vinjete!  Zagreb- Varaždin – Čakovec – Lendava i magistralni put do Murske Sobote.

TERMALNI PARK TERME 3000

Kod nas kupanje postaje zabava!
U obnovljenome unutarnjem dijelu Termalnog parka Terme 3000 očekuje vas svjež i svijetao prostor u kojem je donji dio namijenjen živahnim i aktivnim posjetiteljima, a u njemu će se izvrsno osjećati i obitelji. Gornji dio s kutcima za opuštanje i saunama namijenjen je ponajprije odmoru i opuštanju.
Adrenalinske entuzijaste u toplijim mjesecima oduševit će vanjski dio termalnog parka s brzim i zabavnim toboganima; na svoje će doći i svi koji vole plivati, a pod krošnje stabala možete se skloniti od vreline sunca. A najhrabriji i najvještiji mogu se okušati u skokovima u bazen sa skakaonice.
Vanjski dio parka ljeti je namijenjen za zabavu! Animatori se brinu za obilje događanja na bazenima. Čekaju vas adrenalinski i obiteljski tobogani, među njima i tobogan Boom sa vizualnim efektima. Kad poželite odmor, u svoj hlad poziva vas veliko prekmursko drveće.
Jeste li znali da u trkaćem automobilu vozač postiže ubrzanje od 1,6 G? Na toboganu Aqualoop sila ubrzanja iznosi čak 2,5 G! Isprobajte raketni start na prvom toboganu s punim okretom na svijetu, koji je s 80 km na sat četvrti najbrži tobogan u Europi!
Postoje tobogani za hrabre i tobogani za najhrabrije. Naš tobogan Kamikaze definitivno je u toj  drugoj kategoriji! S visine od 22 metra spuštate se prema bazenu, pri čemu gotovo ne dodirujete tobogan ispod sebe. Osjećaj slobodnog pada dat će vam krila!
Popnite se iznad termalnog parka i poletite iznad bazena! Zip line povezuje tobogan Aqualoop i meko pristanište na drugom kraju vanjskoga dijela parka. Adrenalinski let preko termalnog parka predstavlja jedinstven doživljaj prekmurskog pejzaža iz perspektive roda.

Standardne usluge uključene u cijenu smještaja:

 • Smještaj u izabranoj sobi u odabranom hotelu.
 • Polupansion s bogatim buffet doručkom i sezonskom hranom iz lokalnog okruženja te bogatim buffet večerama s više vrsta hladnih predjela, juha, glavnih jela, priloga, salata, sireva, voća i slastica.
 • Jednom ili dvaput na tjedan prema hotelskom rasporedu večera s tradicionalnim prekmurskim jelima.
 • Neograničeno kupanje u unutarnjim i vanjskim bazenima s termalnom vodom u hotelu izabranog smještaja.
 • Gostima Hotela Ajda na raspolaganju je i kupanje u Hotelu Termal.
 • Mogućnost kupanja u bazenima hotela izabranog smještaja na dan dolaska od 11.00 i cijeli dan na dan odlaska.
 • Ulaz u fitnes za goste Hotela Livada Prestige i Ajda. Na raspolaganju su traka za trčanje, bicikl,multifunkcionalna sprava i utezi
 • Dnevno svježe voće u kutku zdravlja na recepciji Hotela Livada, Hotela Ajda i hotela Termal.
 • Neograničeno kupanje u unutarnjem i vanjskom dijelu adrenalinskog Termalnog parka Terme 3000 s 11 bazena i jedinstvenim toboganom Aqualoop od 360 stupnjeva. Tobogan Aqualoop i vanjski bazeni otvoreni su od 1. 5. do 15. 9. na dan odlaska do 11.00 sati.
 • Ulaz u hotelske saune odabranih hotela :
  -smještaj u hotelu Livada Prestige: finska, turska, bio, infracrvena, laconium i caldarium, whirpool i bazen za kneippanje
  -smještaj u hotelu  Ajda: finska, bio, infracrvena, laconium i parna sauna. Moguć ulaz i u finsku saunu kupališta Termal
  -smještaj u hotelu Termal; finska sauna.

Dodatne besplatne usluge:

 • Dodatni jastuci punjeni prekmurskim heljdinim ljuskama u sobama hotela Ajda i Livada.
 • Ručnici, ručnici za kupanje i kupaći ogrtač u sobi hotela Livada i Ajda.
 • U hotelima Livada Prestige i Ajda u sobi su vam na raspolaganju i papuče.
 • Plahta za saunu na raspolaganju su na kupalištu Hotela Livada Prestige i u sauni Hotela Ajda.
 • Ležaljke i suncobrani na unutarnjem i vanjskom bazenu hotelskog smještaja.
 • Program animacijskih aktivnosti s vježbama, druženjima i glazbenim večerima.
 • Dječji klub s rodom Vikijem za vrijeme školskih praznika.
 • Neograničena uporaba wi-fi
 • Vanjsko parkiralište.

Pronađeni smještaj

Slovenija, Moravske toplice - Terme 3000, Apartmani Prekmurska Vas Ajda
Apartmani Prekmurska Vas Ajda 4*
Moravske toplice - Terme 3000
Slovenija, Moravske toplice - Terme 3000, Hotel Termal
Hotel Termal 4*
Moravske toplice - Terme 3000

Slovenija, Moravske toplice - Terme 3000, Hotel Ajda
Hotel Ajda 4*
Moravske toplice - Terme 3000
22.4.-2.5. & 8.7.-26.8.- 2 polupansiona po osobi od 1360 kn (pet-ned)
22.4.-2.5. & 8.7.-26.8.- 2 polupansiona po osobi od 1300 kn (ned-pet)
2.5.-8.7.- 2 polupansiona po osobi od 1300 kn (pet-ned)
2.5.-8.7. - 2 polupansiona po osobi od 1240 kn (ned-pet)
*neograničeno kupanje u unutarnjim i vanjskim bazenima s termalnom vodom u hotelu izabranog smještaja i u Termalnom parku Terme 3000 (povezano sa hotelom); ulaz u hotelske saune, na dan odlaska mogućnost cjelodnevnog kupanja u bazenima hotela smještaja, besplatan parking.
Slovenija, Moravske toplice - Terme 3000, Hotel Livada Prestige
Moravske toplice - Terme 3000
neograničeno kupanje u bazenima hotela i Termalnom parku Terme 3000 (povezano sa hotelom), neograničen ulaz u saune hotela (finska, turska, bio, infra crvena, laconium i caldarium) i fitness, korištenje ogrtača za kupanje, ručnici za kupanje uz hotelski bazen, na dan odlaska mogućnost cjelodnevnog kupanja u bazenima hotela smještaja, besplatni parking (vanjski)
Slovenija, Moravske toplice - Terme 3000, Bungalovi Termal
Bungalovi Termal 3*
Moravske toplice - Terme 3000
1.4.-22.4. & 2.5.-8.7. - 2 POL po osobi od 760 kn
22.4.-2.5. & 8.7.-26.8. - 2 POL po osobi od 780 kn (ned-pet)
+ GRATIS dijete do 12 g. i drugo do 6 g.
*neograničeno kupanje u unutarnjim i vanjskim bazenima s termalnom vodom u hotelu izabranog smještaja i u Termalnom parku Terme 3000 (povezano sa hotelom); ulaz u hotelske saune, na dan odlaska mogućnost cjelodnevnog kupanja u bazenima hotela smještaja, besplatan parking.