Terme Sveti Martin, Hrvatska

Terme Sveti Martin su jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti.
Resort čini kompleks zatvorenih bazena sa termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar i gastronomski punktovi, kao i sportski tereni, te dvorana.

ZATVORENI BAZENI THE TEMPLE OF LIFE: bazen s vodenim efektima, termalni bazen s hidromasažnim mlaznicama, dječji bazen i tri whirlpoola. Temperatura vode kreće se do 35 °C. Spojeni sa zatvorenim bazenima, nalaze se i otvoreni bazeni koji rade tijekom cijele godine. Termalni bazen sa sjedalima za masažu u krug za 90 osoba i rekreativni ovalni bazen s divljom rijekom, masažnim mlaznicama, špiljom, vodopadom i jacuzzijem na umjetnom otoku. Unutarnji bazeni petkom, subotom i danom prije praznika rade do 23 sata. U sklopu unutarnjih bazena nalazi se i W Bar, mjesto za popiti kavu, čaj ili pojesti neki manji, ali svejedno ukusan zalogaj.

OTVORENI BAZENI MARTILANDIA: U toplijem dijelu godine otvoren je jedan od najvećih kompleksa tobogana u Hrvatskoj koji se ulijeva u jedan od tri vanjska bazena i sastoji se od 5 različitih tobogana: spin bowl, kamikaza i tri vijugava otvorena tobogana. Tu je i dječje vodeno igralište, sa manjim toboganom, te odličnim vodenim atrakcijama. I na vanjskim bazenima mouće je uživati u mjehurićima čak dva whirpoola. Uz sam kompleks nalaze se dva restorana, Pool Lounge i Regina, centralni šank te veliko sunčalište s ležaljkama i suncobranima, kao i punktovi sa sladoledima. A tijekom cijele sezone na vanjskim, goste zabavlja animacijski tim svojim programom za velike i male kupače i plivače.

Golf teren sa 9 rupa i grijanim greenovima od umjetne trave je, kao takav, među prvima u Europi koji zbog smanjene upotrebe pesticida osigurava očuvanje prirode, a omogućava igranje golfa tijekom cijele godine. Biciklističke staze i rute, trim staza, dvorana sa košarkaškim i rukometnim terenom, nogometni teren, teretana i fitness, joga i meditacija samo su dio dodatne sportske ponude Terma Sveti Martin kako za profesionalne, tako i za rekreativne sportaše.

U sklopu hotela nalazi se i Wellness centar Terma Sveti Martin (FKK od 1.3.2020.) koji nudi više od 20 različitih vrsta masaža, miran i prekrasno uređen svijet sauna, kao i beauty centar sa bogatim izborom kozmetičkih tretmana. Kvaliteta usluga garantira zadovoljstvo i hedonističko uživanje. Posebno iskustvo može se doživjeti koristeći ručno rađene pilinge i mazalice u parnoj sauni, te jedinstvene tretmane bazirane na proizvodima iz prirode, koje ručno izrađuje Healthness manager Terma Sveti Martin. Tu su suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen s podvodnom masažom i ležajevima za opuštanje, whirlpoolovi, ledena spilja i hladni bunar za rashlađivanje, tematizirani prostor za relaksaciju te refresh kutak uz zdrave napitke i voće.

Pronađeni smještaj

Hrvatska, Terme Sveti Martin, Apartmani Terme Sveti Martin
Apartmani Terme Sveti Martin 3*
Terme Sveti Martin
30.9.-22.10. - 2 POL od 630 kn
+GRATIS 2 djece do 5 g.
22.10.-3.11.&17.12.-29.12.2021.&1.1.-11.1. & 15.2.-1.3.2022. 2 POL od 652 kn
+ GRATIS 2 djece do 12 god.
Hrvatska, Terme Sveti Martin, Hotel Terme Sveti Martin (ex Golfer)
Hotel Terme Sveti Martin (ex Golfer) 4*
Terme Sveti Martin
30.9.-22.10. - 2 POL od 858 kn
+ GRATIS DVOJE djece do 5 g.
22.10.-3.11. & 17.12.-29.12.2021. &1.1.-11.1. & 15.2.-1.3.2022. 2 POL od 880 kn
+ GRATIS DVOJE djece do 12 god.