Terme Sveti Martin, Hrvatska

Terme Sveti Martin su jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti.

Centar Resorta čini kompleks zatvorenih bazena sa termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar i gastronomski punktovi.

ZATVORENI BAZENI (ukupno 600 m2): bazen s vodenim efektima, termalni bazen s hidromasažnim mlaznicama, dječji bazen i tri jacuzzija – od kojih je jedan s termalnom vodom i dva s običnom. Temperatura vode kreće se od 28 °C za bazene s običnom vodom do 35 °C za bazene s termalnom vodom. Spojeni sa zatvorenim bazenima, nalaze se i otvoreni bazeni koji rade tijekom cijele godine.

OTVORENE BAZENE (ukupno 450 m2) čine termalni bazen sa sjedalima za masažu u krug za 90 osoba i rekreativni ovalni bazen s divljom rijekom, masažnim mlaznicama, špiljom, vodopadom i jacuzzijem na umjetnom otoku. Zatvoreni bazeni vikendom rade do ponoći. U toplijem dijelu godine otvoren je jedan od najvećih kompleksa tobogana u Hrvatskoj koji se ulijeva u bazen površine 650 m2 i sastoji se od 5 različitih tobogana: vodene staze za 3 osobe, kamikaze, body slidea, rafting slidea i crne rupe. Uz sam kompleks nalaze se pizzerija, slastičarnica i veliko sunčalite s besplatnim ležaljkama i suncobranima.

NOVO: 2000 m novih vodenih površina, od kojih je veliki bazen za rekreaciju i plivanje površine 1750 m sa čitavim nizom vodenih efekata, s posluživanjem pića u bazenu i 2 whirlpoola te dječji bazen i vodoskok.

Novi golf teren sa 9 rupa i grijanim greenovima od umjetne trave je, kao takav, među prvima u Europi koji zbog smanjene upotrebe pesticida osigurava očuvanje prirode, a omogućava igranje golfa tijekom cijele godine!

Pored smještajne ponude Apartmana Regina sa 120 apartmana, od 2009. godine Resort uključuje smještaj u Hotelu sa četiri zvjezdice, „Spa Golfer“ , kapaciteta 320 kreveta (151 moderno opremljena soba i 6 suite-a). U sklopu hotela nalazi se luksuzni wellness centar na 1.800 kvadrata koji uz holističke programe, individualni pristup te modernu opremu pruža jedinstvo duha i tijela. Educirano i ljubazno osoblje završni je dodir kojim jedinstveni wellness centar postaje čaroban izvor ljepote i užitka.

Pronađeni smještaj

Hrvatska, Terme Sveti Martin, Hotel Spa Golfer
Hotel Spa Golfer 4*
Terme Sveti Martin
do 27.12. 1 POL od 400 kn; +GRATIS djeca do 12 g.
Hrvatska, Terme Sveti Martin, Apartmani Regina
Apartmani Regina 3*
Terme Sveti Martin
1 POL od 305 kn do 27.12. +GRATIS djeca do 12 g.