Hrvatska, Terme Sveti Martin, Apartmani Terme Sveti Martin

Apartmani Terme Sveti Martin , Terme Sveti Martin, Hrvatska

Apartmani Terme Sveti Martin predstavljaju idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. Na raspolaganju vam stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće! Termalno kupalište udaljeno je tek dvije minute šetnje od apartmanskog naselja.

Ponuda u naselju: sunčana terasa, bogat animacijski program koji uključuje posjete brojnim znamenitostima u bližoj okolici, aqua aerobic, bogati lokalni i zdravi doručak, korištenje aquaparka MartiLandia i termomineralnog kupališta The Temple of Life, besplatan wi-fi, Pub Potkova

Apartmani: 1/2+1 standard apt: dnevni boravak s trosjedom na razvlačenje spojen s kuhinjom i blagovaonicom, jedna spavaća soba s dva kreveta i kupaonica, klima, dva električna kuhala, hladnjak, mikrovalna pećnica s grilom, aparat za filter kavu, posuđe za kuhanje i jelo, kada, SOS uređaj, sušilo za kosu, sat TV, telefon, balkon ili terasa sa stolićem i stolicama, sef i parkirno mjesto; 1/2+2 family apt: dnevni boravak s trosjedom na razvlačenje spojen s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe – jedna s dva kreveta i jedna s bračnim krevetom, klima, dva električna kuhala, hladnjak, mikrovalna pećnica s grilom, aparat za filter kavu, posuđe za kuhanje i jelo, kada, SOS uređaj, sušilo za kosu, sat TV, telefon, balkon ili terasa sa stolićem i stolicama, sef i parkirno mjesto, terasu

 Prehrana: buffet doručak i večera u restoranu Vučkovec, a la carte healthy dining restoran Le Batat, Pool Lounge, W Bar, Ion Bar, Pub Potkova, restoran Regina

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

Napomena: hotelskim i apartmanskim gostima je dozvoljeno neograničeno kupanje u “The Temple of Life” bazenskom kompleksu koje traje od check-ina do kraja radnog dana iza check out-a. Potrebna je nadoplata za kupanje prije check in-a, doplata ne uključuje korištenje ogrtača i ručnika.

ACTIVE & HEALTHY

BESPLATNO ZA 2 DJECE DO 6 GODINA u 1/2+1 standard apartmanima(prvo na pomoćnom ležaju, drugo na ležaju s roditeljima)

PAKET UKLJUČUJE: zdravi i domaći buffet doručak s neograničenim pićem (kava, domaći sok, domaći čaj), buffet večera s bogatim izborom tradicionalnih i lokalnih specijaliteta (Međimurska večer petkom), 1x najam bicikla tijekom boravka (3 h); 1x joga trening s uključenim ioniziranim čajem, mindfulness meditacija i detoksificirajuće vježbe disanja prema redovnim terminima: utorak, četvrtak i nedjelja u 8 h, subota u 16 h (60 min); neograničeno kupanje u termomineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life (noćno kupanje do 23 h – petkom, subotom i dan prije praznika), neograničeno kupanje u ljetnom Aquaparku Martilandia (lipanj – rujan), neograničeno korištenje hotelskog fitness centra i fitness centra u sportskoj dvorani, bio kozmetika, papuče, ogrtač i torba u sobi za hotelske goste, animacijski program prilagođen svim uzrastima, živa glazba petkom u Pubu Potkova, besplatni wi-fi u resortu.
Popusti za djecu (dnevno): BESPLATNO za 1 ili 2 djece do 5 godina u sobi/ standard apartmanu sa roditeljima (prvo na pomoćnom, drugo na ležaju s roditeljima); 50% popusta za djecu od 5 do 12 godina u sobi/ standard apartmanu sa roditeljima (prvo na pomoćnom, drugo na ležaju s roditeljima);  30% popusta za dijete 5 do 12 godina na osnovnom ležaju; 20% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.

Obavezna doplata za turističku pristojbu 10 kn po osobi i danu (djeca do 12 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju turističku pristojbu).
*Napomena: u 1/4+1 family apartmanu u Apartmanima Regina najmanje 4 osobe plaćaju punu cijenu.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

MARTINJE 12.11.-14.11.

BESPLATNO ZA 2 DJECE DO 7 GODINA u 1/2+1 standard apartmanima(prvo na pomoćnom ležaju, drugo na ležaju s roditeljima)

MARTINJE  paket uključuje: smještaj u hotelu Terme Sveti Martin**** ili apartmanima Regina, zdravi i domaći buffet doručak s neograničenim pićem (kava, domaći sok, domaći čaj), buffet večera s bogatim izborom tradicionalnih i lokalnih specijaliteta (Međimurska večera petkom), Martinjska večera uz vinsku ceremoniju i živu glazbu u subotu, izlet i degustacija proizvoda u Vinskoj kući Hažić, 1x izlet vlakićem za cijelu obitelj po odabiru tijekom boravka (izlet se organizira prilikom prijave najmanje 10 osoba. U slučaju otkaza izleta ili boravka izvan termina izleta, nudi se najam bicikla na 3 sata), neograničeno kupanje u termomineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life (noćno kupanje do 23 h – petkom, subotom i dan prije praznika), neograničeno korištenje hotelskog fitness centra i fitness centra u sportskoj dvorani, bio kozmetika, papuče i ogrtač u sobi za hotelske goste, animacijski program prilagođen svim uzrastima, živa glazba petkom u Pubu Potkova, besplatni WiFi u Resortu
Popusti: BESPLATNO za 2 djece do 7 godina; 50% popusta za djecu od 7 do 12 godina u sobi/ standard apartmanu sa roditeljima (prvo na pomoćnom, drugo na ležaju s roditeljima);  30% popusta za dijete 5 do 12 godina na osnovnom ležaju; 20% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.

Obavezna doplata za turističku pristojbu 10 kn po osobi i danu (djeca do 12 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju turističku pristojbu).
*Napomena: u 1/4+1 family apartmanu u Apartmanima Regina najmanje 4 osobe plaćaju punu cijenu.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

HEALTY FAMILY FUN

BESPLATNO ZA 2 DJECE DO 12 GODINA u 1/2+1 standard apartmanima(prvo na pomoćnom ležaju, drugo na ležaju s roditeljima)
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 1.9.2021. u terminu boravka od 22.10.-3.11.2021.
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 1.11.2021. u terminu boravka od 17.12.-29.12.2021.
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 1.12.2021. u terminu boravka od 1.1.-11.1.2022. & 15.2.-1.3.2022.

PAKET UKLJUČUJE: zdravi i domaći buffet doručak s neograničenim pićem (kava, domaći sok, domaći čaj), buffet večera s bogatim izborom tradicionalnih i lokalnih specijaliteta (Međimurska večer petkom), 1x izlet vlakićem za cijelu obitelj po odabiru tijekom boravka (izlet se organizira prilikom prijave najmanje 10 osoba. U slučaju otkaza izleta ili boravka izvan termina izleta, nudi se najam bicikla na 3 sata), 1x kuglica sladoleda svaki dan tijekom boravka za dijete do 14 godina, Martijev poklon za djecu prilikom dolaska, neograničeno kupanje u termomineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life (noćno kupanje do 23 h – petkom, subotom i dan prije praznika), neograničeno korisštenje hotelskog fitness centra i fitness centra u sportskoj dvorani, wellness set u sobi za hotelske goste (bio kozmetika, papuče, ogrtač, torba), animacijski program prilagođen svim uzrastima, živa glazba petkom u Pubu Potkova, besplatni wi-fi u Resortu.
ANIMACIJA ZIMSKI PRAZNICI (1.1.-11.1.2022. i 15.2.-1.3.2022.): Tajna sv. Martina i njegovog plašta, upoznaj naše izumitelje i postani jedan, “Želim jesti zdravo” – radionica za male kulinare, Kreativan kutak uz narukvice prijateljstva, Radionica “Volim se gibat”, Potraga za ključem škrinje hrabrosti, Uzbudljiva avantura s Martijem, Šašava pričaonica – kojim jezikom ti pričaš?, Olimpijada za najmlađe i najslađe, Što skriva “Stekljena gora”? Uz bajku nam pomaže dobra vila.
ANIMACIJA NOĆ VJEŠTICA (22.10.-3.11.2021.): Natjecanje u rezbarenju bundeva – čija je strašnija?,  Tvornica čudovišta – mali izrađivači maski, Olimpijada noći vještica, Zabavni lov na duhove s Martijem, Ulovi šišmiša – gdje se sakrio?, Laboratorij otrova – kuhamo vještičja pića, Kreativna radionica HUHU sova za najmlađe, Dječji disko s otkačenim kosturima – kako se tvoje kosti kreću?
ANIMACIJA BOŽIĆ (17.12.-29.12.2021.): zabava i igre s Djedom Božićnjakom!, Šašava pričaonica – “Noć prije Božića”, dječji disko s Djedom Božićnjakom, lov na blago s Rudolfom, Grinč je ostavio svoj trag – magičan ljigavac, Čarobna pisma Djedu Božićnjaku, postani detektiv i sudjeluj u špijunskim zgodama ovog Božića!, pretvori otpad u zabavne umjetničke projekte!, radionica izrade i ukrašavanja kućice od medenjaka, izrađujemo zajedno fantastične božićne lizalice!
Popusti za djecu (dnevno): BESPLATNO za 1 ili 2 djece do 12 godina u sobi sa roditeljima (prvo na pomoćnom, drugo na ležaju s roditeljima); 30% popusta za dijete 5 do 12 godina na osnovnom ležaju; 20% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.

Obavezna doplata za turističku pristojbu 10 kn po osobi i danu (djeca do 12 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju turističku pristojbu).
*Napomena: u 1/4+1 family apartmanu u Apartmanima Regina najmanje 4 osobe plaćaju punu cijenu.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

NOVA GODINA

BESPLATNO ZA 2 DJECE DO 7 GODINA u 1/2+1 standard apartmanima(prvo na pomoćnom ležaju, drugo na ležaju s roditeljima)

NOVA GODINA paket uključuje: smještaj u hotelu Terme Sveti Martin**** ili apartmanima Regina,  zdravi i domaći buffet doručak s neograničenim pićem (kava, domaći sok, domaći čaj),  buffet večera s bogatim izborom tradicionalnih i lokalnih specijaliteta (Međimurska večera petkom), ALL INCLUSIVE PROSLAVA NOVE GODINE na jednoj od 4 lokacije* (hrana i piće uključeni u cijenu – piće dobrodošlice, buteljirana vina međimurskih vinarija, pivo, gazirana i negazirana voda i sokovi, pjenušac u ponoć na Novogodišnjoj večeri), brunch na prvi dan nove godine, neograničeno kupanje u termomineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life (noćno, kupanje do 23 h – petkom, subotom i dan prije praznika), neograničeno korištenje hotelskog fitness centra i fitness centra u sportskoj dvorani, bio kozmetika, papuče i ogrtač u sobi za hotelske goste, animacijski program prilagođen svim uzrastima, besplatni WiFi u Resortu
* 4 lokacije za doček : doček u kongresnoj dvorani Mura, doček u Pubu Potkova, doček u restoranu Mira, doček u restoranu Vučkovec

 Popusti: BESPLATNO za 2 djece do 7 godina; 50% popusta za djecu od 7 do 12 godina u sobi/ standard apartmanu sa roditeljima (prvo na pomoćnom, drugo na ležaju s roditeljima);  30% popusta za dijete 5 do 12 godina na osnovnom ležaju; 20% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.
Obavezna doplata za turističku pristojbu 10 kn po osobi i danu (djeca do 12 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju turističku pristojbu).
*Napomena: u 1/4+1 family apartmanu u Apartmanima Regina najmanje 4 osobe plaćaju punu cijenu.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Terme Sveti Martin, Apartmani Terme Sveti Martin
  Apartmani Terme Sveti Martin 3*
  Terme Sveti Martin
  30.9.-22.10. - 2 POL od 630 kn
  +GRATIS 2 djece do 5 g.
  22.10.-3.11.&17.12.-29.12.2021.&1.1.-11.1. & 15.2.-1.3.2022. 2 POL od 652 kn
  + GRATIS 2 djece do 12 god.
  Hrvatska, Terme Sveti Martin, Hotel Terme Sveti Martin (ex Golfer)
  Hotel Terme Sveti Martin (ex Golfer) 4*
  Terme Sveti Martin
  30.9.-22.10. - 2 POL od 858 kn
  + GRATIS DVOJE djece do 5 g.
  22.10.-3.11. & 17.12.-29.12.2021. &1.1.-11.1. & 15.2.-1.3.2022. 2 POL od 880 kn
  + GRATIS DVOJE djece do 12 god.