Terme Ptuj, Slovenija

Ptuj, najstariji slovenski grad, privlači bogatom kulturno-povijesnom baštinom i ljekovitom termalnom vodom. Grand Hotel Primus u Termama Ptuj nosi ime slavnog rimskog vojskovođe Marka Antonija Primusa, koji je ime Ptuja ponio u svijet. Srce Grand Hotela Primus je Valens Augusta Wellness…

Termalni park
Priuštite si nezaboravnu vodenu zabavu!
U Termalnom parku Terme Ptuj čeka vas: 4.200 m2 površina za plivanje, tobogan Tajfun za spuštanje s vodenim madracima i skokom u središnjem dijelu tobogana, žuti tobogan – najbrži se njime spuštaju manje od 20 sekundi, crveni tobogan – doživite slobodan pad na jednom od triju jednakih tobogana, bazen s valovima, ukupno čak 7 vanjskih i 7 unutarnjih bazena (s običnom i termalnom vodom), zeleni tobogan – spiralni tobogan za spust na kolutu na napuhavanje za dvoje, plavi tobogan – cjevasti tobogan za spustove velikih brzina, veliki olimpijski bazen sa skakaonicom, unutarnji rekreacijski bazen.

Sport i rekreacija
U Termama Ptuj pronaći ćete fitness, teniski centar s 8 otvorenih i zatvorenih teniskih terena, možete također igrati stolni tenis, mini golf, igre loptom i kuglanje. U neposrednoj blizini nalaze se najbolje opskrbljeni tereni za golf u Sloveniji.

Valens Augusta Wellness
Grand hotel Terme Ptuj uređen je u rimskom stilu. Izdvajamo “Imperium dobrih doživljaja”, bazenski dio “Vespasianus” i dio sa saunama i termalnim kupkama “Flavia”. U “Imperiumu dobrih doživljaja” doživjet ćete antički Rim uz mnoge tretmane ljepote, kupelji, obloge i masaže.
U wellnessu Valens Augusta u ponudi su: tematski wellness u rimskom stilu, termalne kupke u privatnom orijentalnom i japanskom suiteu s privatnom saunom ili u privatnoj Bisernoj kupki, Tretman antiaging Med Visage, anticelulitni programi i programi mršavljenja, tematski wellness programi za opuštanje u stilu starog Rima, klasične njege za ljepotu (manikure, pedikure, depilacije…), Svijet sauna Flavia (2 finske, 3 turske saune, ledena špilja, soba za odmor) s toplom i hladnom Kneippovom kupkom, prirodno pomlađivanje Reviderm, oblikovanje tijela Med Contour, masaže (klasične, tematske, terapeutske), njege lica i tijela (čišćenje, pilinzi, oblozi…), Bazen dvaju careva.

Pronađeni smještaj

Slovenija, Terme Ptuj, Hotel Primus
Hotel Primus 4*s
Terme Ptuj
do 26.11. & 24.12.-30.12. - 2 POL od 1030 kn
26.11.-24.12. - 2 POL od 910 kn +GRATIS za dijete do 12 g.