Slovenija, Terme Ptuj, Hotel Primus

Hotel Primus s, Terme Ptuj, Slovenija

Grand hotel Primus utočište je za sve koji žele vratiti vitalnu energiju i okružiti se zdravljem, harmonijom i dobrim osjećanjem. U Grand hotelu Primus na prvom ste mjestu vi. Vrijeme je da si darujete nov polet za dinamičnu svakidašnjicu!

Hotelska ponuda: dva hotelska restorana (buffet restoran Grand hotela Primus; restoran à la carte Primus), 2 bara (aperitiv bar, bar uz bazen s ponudom dnevnih ručkova. u Termalnom parku Terme Ptuj na raspolaganju su i Restoran Zila i 4 lokala u vanjskom dijelu termalnog parka; Svijet sauna Flavia dio je Wellness centra Valens Augusta – 5 sauna (2 finske i 3 turske) i ledena špilja, golf igralište

Sobe: sušilo za kosu, kupaći ogrtač i ručnici, kabelsku LCD TV, priključak na internet, telefon, sef i mini bar, većina soba s balkonom, superior sobe s kadom s termalnom vodom

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

Akcija "U dvoje je ljepše" 2019/2020

SMJEŠTAJ U ECONOMY DVOKREVETNIM SOBAMA S FRANCUSKIM LEŽAJEM

FIRST MINUTE 5% POPUSTA za uplate do 20.12.2019. za rezervacije u terminima 2.1.2020.-31.12.2020.
Paket uključuje:
smještaj sa polupansionom s bogatim samposlužnim doručkom s lokalnim delicijama i samposlužna večera s raznovrsnim hladnim predjelima,juhama, glavnim jelima, prilozima  izborom salata i slastica iz vlastite primusove slastičarne. Petkom večera s odabranim jelima prema recepturama iz rimskog doba i pozdravom povijesnog lika Marka Antonija Primusa, neograničeno kupanje u bazenima Vespasianus u hotelu, 2 x  ulaza dnevno na Termalnu rivieru, Saune u Termalnom parku, korištenje ogrtača za kupanje,  1 ulaz tijekom boravka u saune FLAVIA u hotelu Primus u terminima tijekom 2020-te godine.

Obvezna doplata za turističku pristojbu plaća se recepciji hotela 2,5 Eur po osobi dnevno, a za jednokratnu prijavu 1 Eur.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Akcija 1=2, 2019/2020

Akcija 1=2 već je uračunata u cijene iz tablice.
BESPLATNO za jedno dijete do 12 godina!

FIRST MINUTE 5% POPUSTA za uplate do 20.12.2019. za rezervacije u terminima 2.1.2020.-31.12.2020.
Paket uključuje:
smještaj sa polupansionom s bogatim samposlužnim doručkom s lokalnim delicijama i samposlužna večera s raznovrsnim hladnim predjelima,juhama, glavnim jelima, prilozima  izborom salata i slastica iz vlastite primusove slastičarne – petkom večera s odabranim jelima prema recepturama iz rimskog doba i pozdravom povijesnog lika Marka Antonija Primusa; neograničeno kupanje u bazenima Vespasianus u hotelu, 2x  ulaza dnevno na Termalnu rivieru, saune u Termalnom parku, korištenje ogrtača za kupanje.
Popusti: besplatno za prvo dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s roditeljima; drugo dijete do 12 godina (na ležaju s roditeljima dnevno plaća 120 kn; 30% popusta za djecu od 12 do 15 godina na pomoćnom ležaju.

Obvezna doplata za turističku pristojbu plaća se recepciji hotela 2,5 Eur po osobi dnevno, a za jednokratnu prijavu 1 Eur.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Nova godina

Doček Nove godine u klubu Gemina XIII paket uključuje: polupansion, novogodišnju večeru 31. prosinca umjesto pansionske večere (aperitiv,posluženi meni od tri slijeda i topli samoposlužni bife, stol s voćem i slasticama, pjenušac u ponoć, glazba i animacija),  brunch 1. siječnja od 9:00 do 13:00., neograničeno kupanje u hotelskim bazenima Vespasianus, povoljniji ulaz u prekrasan hotelski svijet sauna Flavia, kupanje na dan dolaska od 11:00 i cijeli dan na dan odlaska, besplatan pristup internetu, besplatno parkiranje

Doček u restoranu paket uključuju:  polupansion, novogodišnju večeru 31. prosinca umjesto pansionske večere (aperitiv,posluženi meni od tri slijeda i topli samoposlužni bife, stol s voćem i slasticama, pjenušac u ponoć, glazba i animacija), brunch 1. siječnja od 9:00 do 13:00., neograničeno kupanje u hotelskim bazenima Vespasianus, potreba kupaćeg ogrtača, povoljniji ulaz u prekrasan hotelski svijet sauna Flavia, kupanje na dan dolaska od 11:00 i cijeli dan na dan odlaska, besplatan pristup internetu, besplatno parkiranje

Popusti: BESPLATNO za dijete do  3 godine bez ležaja; dijete od 3-6 godina na pomoćnom ležaju  plaća 310 kn dnevno; dijete od 6-12 godina na pomoćnom ležaju -50% popusta; dijete od 12-15 godina na pomoćnom ležaju – 30% popusta; drugo dijete do 6 godina na ležaju s roditeljima 50% popusta a za djecu od 6-15 godina -30% popusta; na osnovnom ležaju dijete do 6 godina – 50% popusta, od 6-12 godina -30% i od 12-15 godina – 20% popusta

Obavezna doplata na licu mjesta: turistička pristojba ( 2,5 € po odrasloj osobi i 1,25 € po djetetu od 7-17 godina), prijavna pristojba (1 EUR po osobi).
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Ptuj, Hotel Primus
Hotel Primus 4*s
Terme Ptuj
do 17.11., 20.12.-31.12. - 2 POL od 900 kn; 17.11.-20.12. - 2 POL od 850 kn