Slovenija, Terme Olimia, Hotel Breza

Hotel Breza , Terme Olimia, Slovenija

U Hotelu Breza Vaš će boravak biti isprepleten domaćom atmosferom. Tu se nalazi i Centar zdravlja, koji obiluje bogatim ponudama tradicionalnih i suvremenih programa za unapređenje Vašeg zdravlja i dobrog raspoloženja. Večernje trenutke možete upotpuniti bogatom animacijskom ponudom. Nakon opuštanja u hotelskom termalnom bazenu, rekreacije u dvorani ili nakon terapeutskog programa, možete se odmoriti u moderno opremljenoj sobi s mini barom, satelitskom televizijom i sefom. Udobne sobe u Hotelu Breza učinit će vaš boravak ugodnim, a smirene večernje trenutke možete po želji zamijeniti bogatom animacijskom ponudom ili opuštanjem u Wellness centru Termalija. U hotelu su vam dostupni i frizerski salon, restoran s gastronomskim delicijama, prostor za druženje i klupski prostor.

Hotelska ponuda: bazeni s termalnom vodom u hotelu; hotel je povezan podzemnim hodnikom sa Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija i centrom Spa Armonia u Wellness hotelu Sotelia; samoposlužni restoran, aperitiv bar sa terasom, besplatan wi-fi; besplatno parkiralište, frizerski / kozmetički salon, poklon trgovina, trgovina novinama i suvenirnica

 Sobe: balkon ili bez balkona, tuš, mini bar, sat TV, telefon s direktnom linijom, sef i klima uređaj

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

-20% AKCIJA

Uključeno u cijenu: usluga polupansiona sa Olimskim samposlužnim bifeom, boca termalne vode u sobi, kupanje na bazenima Termalija Relax, noćna kupanja u Termaliji Relax – petkom i subotom, kupanje u Termama Tuhelj, 1 x ulaz u Svijet sauna Termalia ILI 1 x slobodan ulaz u Family Wellness Termalia, wellness torba  (ogrtač za kupanje i ručnik), aquaaerobik prema programu, jutarnja tjelovježba, animacija, fitness studio, gratis internet (LAN) u sobi
Popusti: BESPLATNO za dijete do 5 godina bez ležaja u sobi sa dvije odrasle osobe; dijete od 5-12 godina na pomoćnom ležaju -50%;  dijete na osnovnom ležaju do 12 godina -30 %; odrasla osoba na pomoćnom ležaju starija od 12 godina 15% popusta.
Doplate:  za puni pansion 100 kn dnevno

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu 2,5 Eur/osoba/dan (djeca od 7 do 18 godina plaćaju 1,25 Eur/osoba/dan) i prijavu 1,50 Eur/osoba na recepciji hotela.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Olimia, Hotel Breza
Hotel Breza 4*
14.1.-15.2.
2 POL od 1020 kn (pet-ned) +GRATIS dijete do 5 g.
Slovenija, Terme Olimia, Wellness Hotel Sotelia
Wellness Hotel Sotelia 4*S
6.1.-13.1.
2 POL od 1375 kn +GRATIS dijete do 12 i drugo do 5 g.