Slovenija, Terme Olimia, Hotel Breza

Hotel Breza , Terme Olimia, Slovenija

U Hotelu Breza Vaš će boravak biti isprepleten domaćom atmosferom. Tu se nalazi i Centar zdravlja, koji obiluje bogatim ponudama tradicionalnih i suvremenih programa za unapređenje Vašeg zdravlja i dobrog raspoloženja. Večernje trenutke možete upotpuniti bogatom animacijskom ponudom. Nakon opuštanja u hotelskom termalnom bazenu, rekreacije u dvorani ili nakon terapeutskog programa, možete se odmoriti u moderno opremljenoj sobi s mini barom, satelitskom televizijom i sefom. Udobne sobe u Hotelu Breza učinit će vaš boravak ugodnim, a smirene večernje trenutke možete po želji zamijeniti bogatom animacijskom ponudom ili opuštanjem u Wellness centru Termalija. U hotelu su vam dostupni i frizerski salon, restoran s gastronomskim delicijama, prostor za druženje i klupski prostor.

Hotelska ponuda: bazeni s termalnom vodom u hotelu; hotel je povezan podzemnim hodnikom sa Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija i centrom Spa Armonia u Wellness hotelu Sotelia; samoposlužni restoran, aperitiv bar sa terasom, besplatan wi-fi; besplatno parkiralište, frizerski / kozmetički salon, poklon trgovina, trgovina novinama i suvenirnica

 Sobe: balkon ili bez balkona, tuš, mini bar, sat TV, telefon s direktnom linijom, sef i klima uređaj

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

Olimski odmor

AKCIJA 30% POPUSTA za boravke od nedjelje do petka u terminu boravka od 4.11.-21.12.2018.
AKCIJA 10% POPUSTA u terminu boravka od 2.1.-6.1.2019. + GRATIS za prvo dijete do 12 godina i drugo do 5 godina + 1x ULAZ U TERMALIJA FAMILY FUN
AKCIJA 20% POPUSTA u terminu boravka od 6.1.-13.1.2019.+ GRATIS za prvo dijete do 12 godina i drugo do 5 godina + 1x ULAZ U TERMALIJA FAMILY FUN
Paket OLIMSKI ODMOR u hotelu Breza uključuje: usluga polupansiona sa Olimskim samposlužnim bifeom, boca termalne vode u sobi, kupanje na bazenima Termalija Relax, noćna kupanja u Termaliji Relax – petkom i subotom, kupanje u Termama Tuhelj, kupanje na Termalnom parku Aqualuna (od svibnja do listopada), aquaaerobik prema programu, jutarnja tjelovježba, upotreba fitness studija, gratis internet (LAN) u sobi, „Wellnessbag“ (ogrtač za kupanje i ručnik).
Popusti: BESPLATNO za dijete do 5 god. (bez ležaja) u sobi sa 2 odrasle osobe; 50% popusta za dijete od 5 do 12 god. na pom. ležaju u sobi sa 2 odrasle osobe; 30% popusta za dijete od 6 do 12 god. na osn. ležaju; 15% popusta za osobu stariju od 12 godina na pomoćnom ležaju.
Doplate (dnevno po osobi): puni pansion u hotelu Breza 90 kn.

Boravišna pristojba plaća se na recepciji hotela 2 Eur po osobi dnevno.

Nova godina

FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 16.11.2018. (nije obračunata)
PAKET UKLJUČUJE:
polupansion sa Olimskim samposlužnim bifeom, wellness bag (ručnik i kupaći ogrtač) u sobi, boca termalne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija vRelax i Termalija Family Fun, ulaz u Svijet sauna Wellness centra Termalija, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, aquaaerobik prema programu, jutarnja tjelovježba, Selfness programi: Qi gong in Tai Chi, šest ljekovitih zvučnih vibracija, Olimski pozdrav suncu, nordijska šetnja, joga smijeha, upotreba fitness studija, noćna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom, Novogodišnja večera uz živu glazbu za ples.
Popusti: BESPLATNO za dijete do 5 godina bez ležaja; dijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe 5-12 godina 50%; dijete na osnovnom ležaju 5-12 godina 30% popusta; 15% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.
Doplata: za puni pansion 100 kn po osobi i danu; obavezna doplata za novogodišnju večeru za dijete od 4-5 godina 540 kn.

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu iznosi  2 EUR po osobi i danu (na recepciji hotela).
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Olimia, Hotel Breza
Hotel Breza 4*
4.11.-21.12. (ned-pet)
2 POL od 905 kn
Slovenija, Terme Olimia, Wellness Hotel Sotelia
Wellness Hotel Sotelia 4*S
4.11.-21.12. (ned-pet)
2 POL od 1290 kn