Slovenija, Terme Olimia, Wellness Hotel Sotelia

Wellness Hotel Sotelia S, Terme Olimia, Slovenija

Posebnost Wellness hotela Sotelia je njegova uska povezanost s prirodom. Njegov položaj, raznolika struktura, zeleni krovovi i velike svijetle površine, stvaraju osjećaj harmonične povezanosti s okolnom prirodom. Očekuju Vas posebne vrste opuštanja koje nudi hotelski Wellness center Spa Armonia, izvrsno gostoprimstvo i prostori za druženje. Wellness hotel Sotelia odlikuje se svojom arhitekturom – zaigrano pročelje, razgibana struktura i ekspresivni interijer. Srastao je s obližnjom šumom i stvara osjećaj posebne povezanosti s prirodom.

Hotelska ponuda: Wellness center Spa Armonia u hotelu; hotel je povezan podzemnim hodnikom s Wellness centrom Orhidelia (za osobe starije od 14 g.), Wellness centrom Termalija i bazenima u hotelu Breza; restoran Basilicum, restoran Gratiola, bar Barago, vinoteka Virstain, besplatan wi-fi, besplatno parkiralište

 Sobe: kupaonica (tuš ili kada), sat TV, radio, telefon, mini bar, sef, kupaonski ogrtač, torba s ručnicima, klima uređaj, internet priključak, Internet na televiziji, balkon

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

AQUA FUN AKCIJA
BESPLATNO ZA JEDNO DIJETE DO 12 GODINA NA POMOĆNOM LEŽAJU I DRUGO DIJETE DO 5 GODINA BEZ LEŽAJA

PAKET UKLJUČUJE: polupansion u sobi s balkonom i Olimskim samoposlužnim buffet-om i kozjanskim kutkom, kupanje u bazenima  Family wellnessa Termalija (Termalija Relax i kupanje u bazenima Vodenog planeta u Termama Tuhelj), BESPLATAN ulaz u Termalija Family FUN, noćna kupanja u bazenima Family wellnessa Termalija – petkom i subotom, dnevno svježe voće i boca termalne vode u sobi, sadržaje za jačanje samosvijesti: Qi gong in Tai Chi, šest zdravih zvučnih vibracija, Olimski pozdrav suncu,  nordijsko hodanje, joga smijeha, wi-fi internet, »wellness bag« (torba s kupaćim ogrtačem i ručnikom).
Popusti: besplatan boravak za dijete do  5 godina bez ležaja; 50% popusta za djecu od 5 do 12 godina na dodatnom ležaju; 30% popusta za djecu od 5 do 12 godina na osnovnom ležaju; 15% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.
Obavezna doplata za boravišnu pristojbu iznosi 2,5 eur  po osobi i danu (na recepciji hotela).

*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

10% POPUSTA za boravke od 4 i više noći u terminu boravka od 1.1.2020.-31.12.2020.

Popusti: BESPLATNO za dijete do 5 godina bez usluge, dijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe 5-12 godina 50%, dijete na osnovnom ležaju 5-12 godina 30%, odrasla osoba na pomoćnom ležaju stariji od 12 godina 15%.
Doplate: Termalia Family fun dnevno 90 kn; puni pansion 115 kn; Wellness centar Orhidelia pon-čet(2 ulaza) dnevno 150 kn; Wellness centar Orhidelia pet-ned (2 ulaza) dnevno 220 kn.
Uključeno u cijenu: polupansion sa Olimskim samoposlužnim bifeom, wellness bag (ogrtač za kupanje i ručnik), svježe voće i boca termalne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalia Relax, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, u ljetnim mjesecima kupanje u Thermal park Aqualuna, ulaz u Svijet sauna Wellness centra Termalia Relax ILI ulaz u bazene Termalia Family Fun, aquaaerobik prema programu, jutarnja tjelovježba, upotreba fitness studija, besplatan wi-fi, noćna kupanja u Wellness centru Termalia – petkom i subotom.

Obavezna doplata za turističku pristojbu iznosi 2,5 Eur po osobi dnevno i plaća se na recepciji hotela.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Olimia, Wellness Hotel Sotelia
Wellness Hotel Sotelia 4*S
Terme Olimia
Slovenija, Terme Olimia, Hotel Breza
Hotel Breza 4*
Terme Olimia