Slovenija, Terme Olimia, Wellness Hotel Sotelia

Wellness Hotel Sotelia S, Terme Olimia, Slovenija

Posebnost Wellness hotela Sotelia je njegova uska povezanost s prirodom. Njegov položaj, raznolika struktura, zeleni krovovi i velike svijetle površine, stvaraju osjećaj harmonične povezanosti s okolnom prirodom. Očekuju Vas posebne vrste opuštanja koje nudi hotelski Wellness center Spa Armonia, izvrsno gostoprimstvo i prostori za druženje. Wellness hotel Sotelia odlikuje se svojom arhitekturom – zaigrano pročelje, razgibana struktura i ekspresivni interijer. Srastao je s obližnjom šumom i stvara osjećaj posebne povezanosti s prirodom.

Hotelska ponuda: Wellness center Spa Armonia u hotelu; hotel je povezan podzemnim hodnikom s Wellness centrom Orhidelia (za osobe starije od 14 g.), Wellness centrom Termalija i bazenima u hotelu Breza; restoran Basilicum, restoran Gratiola, bar Barago, vinoteka Virstain, besplatan wi-fi, besplatno parkiralište

 Sobe: kupaonica (tuš ili kada), sat TV, radio, telefon, mini bar, sef, kupaonski ogrtač, torba s ručnicima, klima uređaj, internet priključak, Internet na televiziji, balkon

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

Potpuno opuštanje

AKCIJA 25% POPUSTA U TERMINIMA BORAVKA  do 21.12. za boravke od nedjelje do petka (nije obračunata u cijene)
AKCIJA 10% POPUSTA u terminu boravka od 2.1.-6.1.2019. + GRATIS za prvo dijete do 12 godina i drugo do 5 godina + 1x ULAZ U TERMALIJA FAMILY FUN
AKCIJA 20% POPUSTA u terminu boravka od 6.1.-13.1.2019.+ GRATIS za prvo dijete do 12 godina i drugo do 5 godina + 1x ULAZ U TERMALIJA FAMILY FUN

Paket POTPUNO OPUŠTANJE u Wellness hotelu Sotelia uklju
čuje: usluga polupansiona sa Olimskim samposlužnim bifeom,Wellness bag (ogrtač za kupanje i ručnik), svježe voće i boca termalne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija Relax, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, ulaz u Svijet sauna Wellness centra Termalija Relax, aquaaerobik prema programu, jutarnja tjelovježba, upotreba fitness studija, gratis internet u sobi LAN – WIFI, noćna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom.
Popusti: BESPLATNO za dijete do 5 god. (bez ležaja) u sobi sa 2 odrasle osobe; 50% popusta za dijete od 5 do 12 god. na pom. ležaju u sobi sa 2 odrasle osobe; 30% popusta za dijete od 5 do 12 god. na osn. ležaju; 15% popusta za osobu stariju od 12 godina na pomoćnom ležaju; u terminu 26.10.-4.11. besplatno za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju.
Doplate (dnevno po osobi): puni pansion u hotelu Sotelia 115 kn.
Boravišna pristojba plaća se na recepciji hotela 2 Eur po osobi dnevno.

Nova godina

PAKET UKLJUČUJE: usluga polupansiona sa Olimskim samposlužnim bifeom, kupaći ogrtač u sobi, dnevno svježe voće i termalna voda u sobi, neograničen ulaz u Wellness Orhidelia, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija Relax i Family Fun, ulaz u Svijet sauna Wellness centra Termalija, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, aquaaerobik prema programu,  jutarnja tjelovježba, upotreba fitness studija, Selfness programi: Qi gong in Tai Chi, šest ljekovitih zvučnih vibracija, Olimski pozdrav suncu, nordijska šetnja, joga smijeha, noćna kupanja u Wellness centru Termalija i Orhidelia-petkom i subotom, Novogodišnja večera uz živu glazbu za ples, wi-fi.
Popusti: BESPLATNO za dijete do 5 godina bez ležaja; dijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe 5-12 godina 50%; dijete na osnovnom ležaju 5-12 godina 30% popusta; 15% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.
Doplata: za puni pansion 110 kn po osobi i danu; obavezna doplata za novogodišnju večeru za dijete od 4-5 godina 650 kn.

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu iznosi 2 EUR po osobi i danu (na recepciji hotela).
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Olimia, Hotel Breza
Hotel Breza 4*
4.11.-21.12. (ned-pet)
2 POL od 905 kn
Slovenija, Terme Olimia, Wellness Hotel Sotelia
Wellness Hotel Sotelia 4*S
4.11.-21.12. (ned-pet)
2 POL od 1290 kn