Hrvatska, Biograd, Mobilne kućice Soline

Mobilne kućice Soline , Biograd, Hrvatska

Kamp PARK SOLINE je smješten u hladu guste borove šume, uz samu pješčanu i šljunčanu plažu, na 15 ha atraktivnih parcela za smještaj kampera, kamp prikolica i šatora, koje se stepenasto spuštaju prema obali. Nalazi se nedaleko od centra Biograda do kojeg Vas ugodnom šetnjom uz najatraktivnije biogradske plaže vodi novoizgrađena šetnica.

Ponuda: unutar kampa gostima su na raspolaganju strojevi za pranje i sušenje rublja, mjenjačnica, internet caffé i supermarket, restoran «Park Soline» koji svakodnevno nudi razne mediteranske specijalitete, prostrana terasa s preko 200 sjedećih mjesta, s pogledom na more, u hladu borove šume s mirisom lavande ,kadulje i ružmarina… Kids Club “Butterfly”,tereni za tenis, stolni tenis, mali nogomet, skijanje na vodi, ronjenje, jedrenje, iznajmljivanje bicikla, jogging, rolanje, odbojka na pijesku, boćanje, pješačenje i organiziranje izleta u atraktivne nacionalne parkove (NP Krka, NP Kornati, NP Paklenica…) ili povijesne gradove (Zadar, Šibenik).

 Plaža: pješčana i šljunčana, cca 40-250 m udaljena od kućica

Mobilne kućice: parkirno mjesto nalazi se pored kućice
1/4+2 DALMACIJA (32m2): 200-400 od mora, kuhinja, bračna soba sa krevetom (140×190 cm), kupaonicom sa tuš kadom i WC školjkom, spavaća soba sa dva kreveta (70×190 cm), kupaonicom sa tuš kadom i WC školjkom, kutna garnitura za sjedenje (mogućnost pretvaranja u krevet za dvije osobe 135×190 cm) sa stolom i 4 stolice, klima uređaj, sat TV, terasa s nadstrešnicom 24 m i vrtnom garniturom 
1/4+2 COMFORT PLUS (32m2): 100 m od mora, iste kao Dalmacija, terasa s nadstrešnicom 15 m2i i vrtnom garniturom 
1/4+2 PREMIUM (32m2): 20-150 m od mora , iste kao Dalmacija samo bliže plaži (40-100 m), terasa s nadstrešnicom 12 m2 i vrtnom garniturom 
1/5+1 COMFORT FAMILY (32m2): nove kućice sa fasadom 2019,2020) cca 300 m od mora, kuhinja, bračna soba sa krevetom (140×190 cm), kupaonicom sa tuš kadom i WC školjkom, spavaća soba sa dva kreveta (70×190 cm) + krevet na kat, kupaonicom sa tuš kadom i WC školjkom, kutna garnitura za sjedenje (mogućnost pretvaranja u krevet za dvije osobe 135×190 cm) sa stolom i 4 stolice, klima uređaj, sat TV, terasa s nadstrešnicom 24 m2 i vrtnom garniturom
1/4+2 DALMACIJA PLUS (32m2): kuhinja, bračna soba sa krevetom (140×190 cm), kupaonicom sa tuš kadom i WC školjkom, spavaća soba sa dva kreveta (70×190 cm) kupaonicom sa tuš kadom i WC školjkom, kutna garnitura za sjedenje sa stolom i 4 stolice, (mogućnost pretvaranja u krevet za dvije osobe 135×190 cm) sa stolom i 4 stolice, klima uređaj, sat TV, terasa s nadstrešnicom 24 m2 i vrtnom garniturom

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA 25% POPUSTA u terminu boravka do 1.9. (za MH Dalmacija, Premium i Comfort Family)
AKCIJA 25% POPUSTA u terminu boravka 1.9.-30.9. (za MH Dalmacija, Premium, Comfort Family)
AKCIJA 4=3, 7=6  od 1.9.-30.11.
POSEBNA PONUDA ZA OBITELJ u terminu boravka od 1.7.-31.8.  smještaj u holiday homeu Dalmacija ( min boravak 7 noći ), 1 x obiteljski ručak u restoranu Park Soline, 1 x obiteljski bike paket ( 7 dana)
*akcije nije moguće međusobno kombinirati

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 19.6.-18.9.2021.

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 450,00 kn

Destinacije, cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Doplate (obavezne): jednokratna prijava 9 kn po osobi; ZAVRŠNO ČIŠĆENJE nije uključeno u cijenu i iznosi 35 Eur, ali su gosti obvezni ostaviti mobilnu kućicu urednu (plaća se na licu mjesta); turistička pristojba 10 kn po osobi i danu (plaća se na licu mjesta).
Napomena: kod preuzimanja mobilne kućice ostavlja se kaucija u iznosu od 100 EUR u gotovini; nakon isteka najma iznos kaucije se vraća u cijelosti ukoliko nisu uočena nikakva oštećenja ili gubitak inventara; u protivnom se zadržava kaucija u protuvrijednosti popravka ili nabavne cijene vrijednosti oštećenje/izgubljene opreme mobilne kućice; prilikom preuzimanja mobilne kućice gost zajedno s predstavnikom Kampa Park Soline, pregledava listu inventara te potpisom potvrđuje stanje preuzete mobilne kućice; kasnije pritužbe neće biti prihvaćene ukoliko je potpisom prilikom preuzimanja utvrđena ispravnost mobilne kućice i kompletnost inventara.
Uključeno u cijenu: mjesto za 1 automobil, posteljina (mijenjanje svakih 7 dana), ručnici (mijenjanje 2xtjedno), struja, plin i voda.
Važno: ukoliko se rezervacija stornira unutar 30 dana do početka usluge storno toškovi iznose 30% ukupnog iznosa rezervacije.

– – –

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Biograd, Mobilne kućice Soline
Mobilne kućice Soline 4*
Biograd
Hrvatska, Biograd, Hotel Ilirija
Hotel Ilirija 4*
Biograd
AKCIJA 15% POPUSTA do 30.9.
+GRATIS DVOJE DJECE DO 12 GODINA
do 30.9. - 2 POL od 630 kn
Hrvatska, Biograd, Hotel Bolero
Hotel Bolero 3*
Biograd
Hrvatska, Biograd, Hotel Kornati
Hotel Kornati 4*
Biograd
Hrvatska, Biograd, Hotel Adriatic
Hotel Adriatic 3*
Biograd
Hrvatska, Biograd, Hotel Adria
Hotel Adria 3*
Biograd
Hrvatska, Biograd, Hotel IN
Hotel IN 4*
Biograd
Hrvatska, Biograd, Hotel Albamaris
Hotel Albamaris 3*
Biograd
Zatvoren tijekom 2020
Hrvatska, Biograd, Hrvatska, Biograd, Bungalovi Mediteransko Selo San Antonio
Bungalovi Mediteransko selo San Antonio 3*
Biograd
FIRST MINUTE 5% POPUSTA za uplate do 31.3.2020.