Hrvatska, Cres, Hotel i depandansa Kimen

Cres, hotel i depandansa KimenCres, hotel i depandansa KimenCres, hotel i depandansa KimenCres, hotel i depandansa KimenCres, hotel i depandansa KimenCres, hotel i depandansa Kimen

Hotel i depandansa Kimen , Cres (Otok Cres), Hrvatska

Opis: u jedinstvenom prirodnom parku mediteranske vegetacije, sa prekrasnom plažom, svim gostima, željnih pravog spokojnog odmora i uživanja u mirisima otoka Cresa, vrata dobrodošlice otvoriti će obiteljski Hotel Kimen, gdje će komfor i udobnost sasvim sigurno pronaći u kvalitetnom smještaju

Hotelska ponuda: u šljunčanoj uvali, 10 minuta šetnje od centra Cresa; aperitiv bar, restoran, TV dvorana, wellness (masaža, uz doplatu), parkiralište (besplatno)

 Plaža: šljunčano-kamenita, pogodna za djecu, udaljena 50-100m

 Sobe: klimatizirane, sat TV, mini bar, wi-fi; sobe u hotelu s balkonom i telefonom, sobe u depandansi novo obnovljene (sobe na morsku stranu s balkonom/terasom), mogućnost dječjeg krevetića u sobama u glavnoj zgradi (uz doplatu cca 75 kn dnevno)

 Prehrana: buffet doručak, večera klasično posluživanje (4 menija) uz salatni i desertni buffet; uz večeru uključeno jedno piće (sok 0,25 l, voda 0,3 l, točeno pivo 0,3 l ili otvoreno vino 0,1 l)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

Akcije i napomene

AKCIJA 7=6 i 14=12 u terminima boravka 5.4.-6.7. i 7.9.-14.10.

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 15.6. do 14.9.2019.

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 450,00 kn

Destinacije, cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete na pomoćnom ležaju do 12 godina u 1/2+1 sobama; BESPLATNO za dvoje djece na pomoćnom ležaju do 16godina u obiteljskoj sobi.

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete na pomoćnom ležaju do 12 godina u 1/2+1 sobama; BESPLATNO za dvoje djece na pomoćnom ležaju do 16godina u obiteljskoj sobi.

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Cres, hotel i depandansa Kimen
Hotel i Dep. Kimen 3*
Cres
20.6.-27.7. i 17.8.-31.8. 7 POL od 3710 kn