Hrvatska, Kraljevica, Smještaj Uvala Scott

Hotel Uvala Scott , Kraljevica, Hrvatska

Objekt je smješten u uvali Dubno. Ta je uvala svojom ljepotom privukla i engleskog plemića Alexandra Scotta koji ju je početkom XIX. stoljeća kupio i odabrao za mjesto stalnog boravka. Otuda i naziv ovom turističkom naselju, ostavštini misterioznog Engleza. On je, naime, na uljepšavanje i ozelenjivanje ove uvale potrošio cijelo bogatstvo.Primorski stil gradnje odredio je razbacanu strukturu naselja, zamišljenog u obliku malog primorskog gradića. Raspolaže i nizom ugostiteljskih sadržaja i plažom. Smještajni su kapaciteti podijeljeni na glavnu zgradu i 11 paviljona pri čemu su sve smještajne jedinice okrenute prema morskoj strani (ali nemaju pogled na more jer ih okružuje šumica). Obzirom da se do paviljona dolazi stepenicama smještaj ne preporučamo osobama koje su teže pokretne!

Hotelska ponuda: pansion buffet restoran, taverna restoran – pizzerija, konoba, caffe bar, mini market, suvenirnica, disco-club, taverna sa živom glazbom i plesom (16.6.-1.9.), disko klub, turistička agencija za izlete, aperitiv bar.

 Plaža: betonirana i šljunčana, ispred hotela,i znajmljivanje ležaljki ,suncobrana i pedalina.

 Sobe:
Sobe: standard – morska strana; superior – morska strana, klima, sat TV, hladnjak, telefon.

 Prehrana: buffet doručak i večera, gratis voćni sok ili voda uz večeru

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

CIJENE 2021
TRENUTNO NEMA AKCIJA I NAPOMENA!

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 12.6.-18.9.2021.

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 300,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe do 2 godina; dijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe 2-12 godina 50%; dijete na osnovnom ležaju do 12 godina 20%; odrasla osoba na pomoćnom ležaju starija od 12 godina 30%.
Doplate: puni pansion po osobi dnevno 50 kn.
Napomena: smještaj je skroman te napominjemo da reklamacije na isti nisu moguće!
Turistička pristojba plaća se u agenciji 12 kn po osobi dnevno od 1.4. do 30.9., a 9 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 g. plaćaju 50% iznosa turističke pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Kraljevica, Smještaj Uvala Scott
  Smještaj Uvala Scott
  Kraljevica
  CIJENE 2021!