Hrvatska, Lovran, Remisens Hotel Excelsior

Remisens Hotel Excelsior , Lovran, Hrvatska

Remisens Hotel Excelsior smješten u centru Lovrana, ribarskog gradića čije ulice odišu posebnim šarmom. Na samom moru, uronjen u idiličan pejzaž, najbolji je odabir za ljetni odmor.

Hotelska ponuda: hotelski  restoran, a la carte restoran, bar, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom (18×12 m), bazen na otvorenom s morskom vodom ( 9,26×9,13 m, ležaljke i suncobrani uključeni u cijenu – ovisno o raspoloživosti), vanjski bazen za djecu (8,5×8,3 m), wi-fi zona; Five Elements Wellness & SPA (2 finske saune i turska kupelj), fitness – uključen u cijenu (ovisno o raspoloživosti); masaže i tretmani (uz doplatu); hotelski parking (uz doplatu, prema raspoloživosti), animacijski dnevni fitness i sportski program (svakodnevno osim subotom od 1.6. do 1.9., a u ostalim terminima svakodnevno osim ponedjeljkom i utorkom); animacijski večernji programi (ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom od 15.6. do 1.9.), glazbeni večernji program (utorkom, srijedom, petkom i subotom od 15.6. do 15.9., u ostalim terminima utorkom i petkom); animacijski dječji večernji programi (svakim danom osim subote od 1.6. do 1.9.), animacijski dnevni dječji program za djecu od 4 do 12 godina od 1.6. do 1.9. – svakodnevno osim subotom, u ostalim periodima svakodnevno osim ponedjeljka i utorka, Mini Club (od 4 do 12 godina), Ice Cream Party od 15.6. do 1.9. svakodnevno osim subotom; Teens Club (od 13 do 17 godina)

 Plaža: betonirana, ležaljke i suncobrani (besplatno, prema raspoloživosti)

 Sobe: klima, LCD TV (kabelska), sušilo za kosu, mini bar, sef, telefon, wi-fi; standard: ulična strana, superior: morska strana

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

Akcije i napomene

FIRST MINUTE  15% popusta u terminima boravka 6.6.-18.12. za uplate do 15.6.2020.

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 13.6. do 12.9.2020.

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 270,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete bez ležaja do 3 godine 100%; BESPLATNO za dijete na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe 3-12 godina ili dvoje djece do 12 godina u obiteljskoj sobi s dvije odrasle osobe; 2 djece u sobi s jednom odraslom osobom 3-12 godina 50%; dijete na osnovnom ležaju 3-12 godina 30%; odrasla osoba na pomoćnom ležaju stariji od 12 godina 15%.
Doplate: obavezna doplata za prijavu 4 kn jednokratno po osobi.

– – –

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Lovran, Hotel Park
Hotel Park 4*
Lovran
AKCIJA 20-25% POPUSTA od 6.6.-13.9.
Hrvatska, Lovran, Remisens Hotel Excelsior
Hotel Excelsior 4*
Lovran
FIRST MINUTE  15% popusta u terminima boravka 6.6.-18.12. za uplate do 15.6.2020.