Hrvatska, Novi Vinodolski, Family Hotel Lišanj

Family Hotel Lišanj , Novi Vinodolski, Hrvatska

Hotel Lišanj se nalazi na samoj plaži i šetnici uz more, u neposrednoj blizini autobusne stanice, benzinske pumpe i pošte, a udaljen je samo nekoliko minuta hoda od centra grada Novi Vinodolski. Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu sa 168 ukusno uređenih soba. Eklektična mješavina povijesne obnove i sadržaja orijentiranih na djecu, čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u Hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom.

Hotelska ponuda: obnovljen 2018-te, restoran, igraonica, spa zona za odrasle (18+): finska sauna, tuševi, masaže (uz doplatu); tri vanjska bazena (2 za djecu), 2 unutarnja bazena (jedan u sklopu spa zone, drugi odvojen), igralište, caffe terasa, terasa restorana, konoba, teniski tereni (doplata)

 Plaža: betonirana i pješčana ispred hotela

 Sobe: direktna telefonska linija, TV s kabelskom, dio soba s balkonom, mini bar (uz doplatu), sef, kada ili tuš, sušilom za kosu, klima, grijanje, dječji krevetić na upit (uključen u cijenu), wi-fi besplatno; sobe su namijenjene za boravak 2-3 osobe – ukoliko u sobi boravi 4 osoba (dijete do 12 godina) – naknadne reklamacije nećemo uzeti u obzir

 Prehrana: doručak i večera buffet (mediteranska kuhinja)

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

FIRST MINUTE 15% POPUSTA za uplate  do 31.1.2020.
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 30.4.2020.

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 13.6. do 12.9.2020.

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 280,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Popusti: BESPLATNO za dijete do 6 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe; 50% popusta za dijete od 6-12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe; 30% popusta za dijete od 12 do 18 godina na pomoćnom ležaju; 20% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.
Obavezna doplata za turističku pristojbu na recepciji 10 kn po osobi i danu u terminu 1.4.-1.10.; djeca od 12-18 godina 5 kn dnevno; u ostalim terminima iznosi za odrasle 8 kn dnevno za djecu od 12-18 godina 4 kn dnevno

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Novi Vinodolski, Family Hotel Lišanj
Family hotel Lišanj 4*
Novi Vinodolski
FIRST MINUTE 15% POPUSTA za uplate do 31.1.2020. +GRATIS dijete do 6 g.