Hrvatska, Novi Vinodolski, Family Hotel Lišanj & Depandansa Lišanj

Family Hotel Lišanj & Depandansa Lišanj , Novi Vinodolski, Hrvatska

Hotel Lišanj se nalazi na samoj plaži i šetnici uz more, u neposrednoj blizini autobusne stanice, benzinske pumpe i pošte, a udaljen je samo nekoliko minuta hoda od centra grada Novi Vinodolski. Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu sa 168 ukusno uređenih soba. Eklektična mješavina povijesne obnove i sadržaja orijentiranih na djecu, čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u Hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom.

Hotelska ponuda: obnovljen 2018-te, restoran, igraonica, spa zona za odrasle (18+): finska sauna, tuševi, masaže (uz doplatu); tri vanjska bazena (2 za djecu), 2 unutarnja bazena (jedan u sklopu spa zone, drugi odvojen), igralište, caffe terasa, terasa restorana, konoba, teniski tereni (doplata), parking (uz doplatu 75 kn dnevno – plaćanje na licu mjesta)
Kroz cijelu sezonu na odlasku slatki poklon iznenađenja za djecu.

 Plaža: betonirana i pješčana ispred hotela

 Sobe u hotelu: direktna telefonska linija, TV s kabelskom, dio soba s balkonom, mini bar (uz doplatu), sef, kada ili tuš, sušilom za kosu, klima, grijanje, dječji krevetić na upit (uključen u cijenu), wi-fi besplatno; kombinirane obiteljske sobe sa oznakom SS – dvije povezane sobe (preporuča se za roditelje sa djecom jer dvoje djece boravi besplatno uz dvije odrasle osobe, VOK sobe – sa 4 osnovna ležaja; grand obiteljske sobe – bračni i 2 ležaja na razvlačenje; Sobe u depandansi: opis slijedi naknadno…

 Prehrana: doručak, ručak i večera buffet (mediteranska kuhinja) + uključeno piće uz ručak i večeru – kod usluge PUNOG PANSIONA prva usluga je uvijek RUČAK!

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA 20% POPUSTA u terminu boravka do 31.10. i od 7.11.- 21.11.2021. (min. 2 noći)

*Hotel će biti zatvoren od 8.12. -29.12.2021.
*Depandansa Lišanj  zatvara 12.9.2021.
*akcije se mogu kombinirati (zbrajati) sa first minute popustima
*akcije se primjenjuju dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 12.6.-18.9.2021.

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 300,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Popusti u 1/2+1 i 1/2+2 sobama: BESPLATNO za dijete do 3 godine bez ležaja; BESPLATNO za PRVO dijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe do 12 godina; DRUGO dijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe do 12 godina 50% popusta u sobi  1/2+2; dijete na osnovnom ležaju do 12 godina 30% popusta; odrasla osoba na pomoćnom ležaju 20% popusta.
Popusti u SS sobama: BESPLATNO za dvoje djece u sobi sa min. dvije odrasle osobe do 12 godina; 50% popusta za petu i šestu osobu (bez obzira na godine) na pomoćnim ležajevima.
Popusti u VOK sobama: djeca do 12 godina na osnovnim ležajevima u VOK sobama uz dvije odrasle osobe 50% popusta.
Uključeno u cijenu: korištenje bazena.
Doplata: za puni pansion u terminima do 25.6. i od 12.9. – 70 kn po osobi i danu (prva usluga je ručak).
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2021., a 8 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Novi Vinodolski, Family Hotel Lišanj & Depandansa Lišanj
  Family hotel Lišanj 4*
  & Depandansa Lišanj 3*
  Novi Vinodolski
  26.10.-31.10. & 7.11. -21.11. - 2 POL od 500 kn
  21.11.-8.12. - 2 POL od 625
  + GRATIS JEDNO dijete do 12 g. i drugo do 3 g.
  *korištenje bazena, piće iz šankomata uz ručak i večeru, dječja animacija,...