Hrvatska, Novi Vinodolski, Family Hotel Lišanj

Family Hotel Lišanj , Novi Vinodolski, Hrvatska

Hotel Lišanj se nalazi na samoj plaži i šetnici uz more, u neposrednoj blizini autobusne stanice, benzinske pumpe i pošte, a udaljen je samo nekoliko minuta hoda od centra grada Novi Vinodolski. Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu sa 168 ukusno uređenih soba. Eklektična mješavina povijesne obnove i sadržaja orijentiranih na djecu, čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u Hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom.

Hotelska ponuda: obnovljen 2018-te, restoran, igraonica, spa zona za odrasle (18+): finska sauna, hladni bazen, tuševi, kanta za led, masaže (uz doplatu); tri vanjska bazena (2 za djecu), 2 unutarnja bazena (jedan u sklopu spa zone, drugi odvojen), igralište, caffe terasa, terasa restorana, konoba, teniski tereni (doplata)

 Plaža: betonirana i pješčana ispred hotela

 Sobe: direktna telefonska linija, TV s kabelskom, dio soba s balkonom, mini bar (uz doplatu), sef, kada ili tuš, sušilom za kosu, klima, grijanje, dječji krevetić na upit (uključen u cijenu), wi-fi besplatno; sobe su namijenjene za boravak 2-3 osobe – ukoliko u sobi boravi 4 osoba (dijete do 12 godina) – naknadne reklamacije nećemo uzeti u obzir; od 15.9.2019. mogućnost obiteljskih soba na upit.

 Prehrana: doručak i večera buffet (mediteranska kuhinja)

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati (u paketima tijekom travnja i svibnja 2019-te, odjava do 16 sati)

JESENSKA FAMILY PONUDA

do 25.10., 3.11.-10.11., 11.11.-30.11.2019.
2 polupansiona po osobi u 1/2+1 balkon, park strana od 570 kn
2 polupansiona po osobi u 1/2+1 balkon, more od 600 kn
+ BESPLATNO ZA PRVO DIJETE do 14 godina
u sobi s dvije odrasle osobe
i drugo dijete do 6 godina na ležaju s roditeljima

PAKET UKLJUČUJE: polupansion – bogati buffet mediteranski doručak i večera (na raspolaganju dječje stolice u restoranu), besplatni wi-fi, klima uređaj, LCD –TV, sef u sobi, mini bar (uz doplatu), dječji krevetić na upit bez doplate i uz prethodnu najavu, dječje igralište, ballroom, fitness, spa zona za odrasle (+18) korištenje sukladno raspoloživosti, korištenje bazena s grijanom vodom, besplatan parking.
Popusti: BESPLATNO za drugo dijete do 6 godine bez ležaja, 30% popusta za drugo dijete od 6 do 12 godina; 50% popusta za prvo dijete od 14 do 18 godina; 30% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.
OBAVEZNA doplata za turističku pristojbu na recepciji 10 kn po osobi i danu.

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Novi Vinodolski, Family Hotel Lišanj
Family hotel Lišanj 4*
Novi Vinodolski
do 25.10., 3.11.-10.11., 11.11.-30.11. - 2 POL od 570 kn +GRATIS dijete do 14 g. i drugo do 6 g.